Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?

sonbahar.44

Aktif Üye
Konular
217
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar İşkur sağlık bakanlığı nihai liste inceleyemiyorum..Nihai liste tıklayınca ''işgücü istemine ait liste henüz onaylanmadı lütfen daha sonra tekrar deneyiniz'' yazıyor..Nihai liste herkeste mi böyle daha önce de bende böyle oldu hiç açılmadi sayfa..

pazartesi günü açılır belki mesai saatleri içerisinde öğlen bakarsınız banada öyle oluyor

evet inceledim ama pazartesi günü bakabiliriz daha henüz açılmadı

Açıklanmadı daha

Ekimde kura

Heralde ismimiz nihai listeye girmedigimizin anlamina geliyor..

İş başvurularına gelin ordaki kodu tıklayın en altta nihai yazıyor daha açıklanmadu kura bakmayın boşa

sahranil

Kura açıklanmadi ama ismimiz nihai listede varmi ona bakıyorum,ismim nihai listede yoksa kura yi beklememin anlamı yok

Kura olnca yayınlanmıcakmı nihai liste

sahranil

Önce nihai liste açıklanır. Listede adı olanlar için kura çekilir. Kura sonuçları sağlık bakanlığı sitesinde yer alır.

Anladım sağol

İşlh vardır ismimiz

İşkur aradım nihai liste benim İşkur sayfamda görünüyor ama tıklayınca yazı çıkıyor ismim olmadığının anlamında dedim Hayır muhtemelen isimler girilmemiştir sisteme dedi bekliyelim bakalım.. ama bi sefer daha oldu bende öyle gitti alım kapandı pek ümidim yok gibi

sahranil

Ben tıkladım NİHAİ KISMI BU ÇIKTI.?
İşgücü İstemine ait Nihai Liste henüz onaylanmadı. Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz.

Yok şimdi yetkili ağızdan aldım cevap KESİNLİK ŞUAN ÇIKMAMASI OLMADI ANLAMINA GELMEZ BEKLEYİN DEDİ.!

tenox07

İnşallah öyledir,ben daha öncede alımlara başvurdum aynı bildirim yazısı çıktı sonra alım kapandı gitti benim görüşüm puan düşükse eğer kuraya bile almıyorlar..kura diyor ama başvuru belgesine bakınca puan sıralaması yazısını görürsünüz

Hep öle çıkıyor

Nihai liste gözükmüyo

Kakmış nihai

sahranil

Aynen umarım hayırlısı olur hakkımızda nil hanım bende böyle yazıyor artık.?.?
*İşgücü İstemine ait Nihai Liste henüz onaylanmadı. Lütfen daha sonra tekrar kontrol ediniz.!.?*

Sağlık bakanlığından sonra şimdi de Meb aynı nihai liste tıklayınca NİHAİ LİSTE HENÜZ ONAYLANMADI BİLDİRİMİ ALIYORUM .arkadaşlar ben kendimce görüşüm il başkanları ilçe başkanlarının yalakalarinin isimleri gidiyor bu formalite icabı işin iyice cılhını çıkardılar daha önce de bende böyle oldu o ilandan eser görmedim kapattılar,inşallah yanılırim

FARKLI Bİ ARKADAS BAKTI İSMİ NİHAİ LİSTEYE GIRMEDIGI İÇİN HENÜZ ONAYLANMADI BİLDİRİMİ ALIYOR O İSMİNİN KESİN GİTMEDİĞİNİ BİLİYOR İSMİ KURAYA GİTMEYENLERDENMİYİZ BİZDE ??

İşkur ne diyor sorsanız niye liste yok

arkadaşlar ben iş kurun sitesinden nihai listeye ulaşamıyorum bu konuda yardımcı olurmusunuz

İş kur ben kayıt yaptım bana bı kâğıt verdi ayın 25 ınde bu adrese bak dedi. Benım farklı mi anlamadım

Açıklanmış listeler ankara bakan varmı

Üst Alt