Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?

Listede varmışım sonrası ne oluyo

Yaa ben giremiyorum niHai listeye nasıl girdiniz yardımcı olurmusunuz?

Bize verilen kağıtta ve işkur da iş başvurularım a tıklayın orda da yazıyor. Siz nihai listeye girebildiniz mi?

İş Başvurularımda

@Gulsah86yldrm

Evet ben nihayi listedeyim.
İşkurun sitesinde hiç bir yerde Kura tarihi ile ilgili bir bilgi yazmıyor. Hatta ibare şu şekilde;

[FONT=Verdana]İş-Kur tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü www.yhgm.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.[/FONT]

Girişmiyo nihaiye facede gruplar var ordan öğrenin

DepresifLife
Nasıl yazmıyor?
İyi bak açıklamaların altına orda tarih ve saat var

sahranil
Ben facebooka girmiyorum
Bakabilir misin diyarbakır listesine

Emrdyl
Arkadaşım sen İŞKUR da yazan kura tarihini söylüyorsun kura yhgm tarafından yapılacak yani oradaki kura tarihi bence esas değil. Bekleyip görelim allah yardımcımız olsun.

Ad ne nereye başvırdun

Ad soyad

Sağlığa başvuranların hepsinin adı var 25 ekimde kura var çıkanlar mülakat olck

Listelere boşuna bakmayın yani

Hepiniz varsınız sağlığa başvuranlar

25 ekim sonrası belli olur

Ankara 2bin küsür kişi başvurmuş

Var mülakat

Adın çıkarsa mülakata grcn

Mülakat yok
Kurada seçilirsen işe alınmışsın demektir
Ne işkur ne de dpb sayfasında mülakat yazıyordu
Özellikle kura kısmının altını çizmişler

İşlh dediğin gibidir

Kurayla bitmesi iyi

İşlh çıkaruz

Evet inşallah
Yani yüzbine yakın kişi başvurmuştur ve 6 bin civarı kişi alınacak
Hayırlısı olsun

Amin çok dua edelim

Diyarbakır kç kişi alıcak

Sözlu mülakat var diye okudum başvuru belgesinde yazıyor..

İşkur giriş yaptin is başvurularım tıkla ordan tercih yaptığın il meb veya sağlık kodlar yazıyor tıkla en alt solda nihai liste tıkla biraz bekle yüklenirken zor açılıyor yada açmıyor meb bende kolay açtı sağlık açmıyor nihai liste 1 sefer açtı..tlfn desteklemesi gerek leptop masa üstü giriş yapmayi dene

Bakmanıza gerek yok herkes var başvuranların

Ben facede gruplardan baktım biri atmıştı

Sağlıkta herkes var başvuranların

arkadaşlar şu nihai listeye ulaşmanın bir yolu varmıbiri paylaşsada bizde bi baksak yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar MEB ve SAĞLIK BAKANLIĞININ yayınladığı Nihai Liste elinde olan özelden atabilir mi?

Üst Alt