Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?
Evet ben nihayi listedeyim.
İşkurun sitesinde hiç bir yerde Kura tarihi ile ilgili bir bilgi yazmıyor. Hatta ibare şu şekilde;
[FONT=Verdana]İş-Kur tarafından Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğüne bildirilen aday listeleri, kura yeri, kura tarihi, kura sonuçları ve diğer her türlü duyurular Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü www.yhgm.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir. Kuraya katılacak adaylar ve kura sonucu yerleştirilen adaylara herhangi bir yazılı tebligat yapılmayacaktır. Bu ilan tebligat yerine geçecektir.[/FONT]
Emrdyl
Arkadaşım sen İŞKUR da yazan kura tarihini söylüyorsun kura yhgm tarafından yapılacak yani oradaki kura tarihi bence esas değil. Bekleyip görelim allah yardımcımız olsun.
İşkur giriş yaptin is başvurularım tıkla ordan tercih yaptığın il meb veya sağlık kodlar yazıyor tıkla en alt solda nihai liste tıkla biraz bekle yüklenirken zor açılıyor yada açmıyor meb bende kolay açtı sağlık açmıyor nihai liste 1 sefer açtı..tlfn desteklemesi gerek leptop masa üstü giriş yapmayi dene