Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İŞKUR'un Sağlık Bakanlığı nihai listesi ne zaman açıklanır?

@serh@t
Evrakların ne olduğunu ve nereye götürüleceğimi bilmiyor çoğu kişi
Komik ama gerçek

X6ZXk0.png
[/URL][/IMG]

Kura dan sonra isimler çıkarsa yazdığıniz belgeler il Müdürlüğüne şahsen verilecek diye biliyorum..

O belgeleri meb istiyor demi

Emre...

Ydl beyy

Nerden bakacağız ben sağlık bakanlığı sayfasında bulamadım

Cumali

İşkur girebilirsen sayfa açılırsa iş başvurularına girip nihai listeyi indireceksiniz.

Günaydın arkadaşlar sonuçları nereden öğrenebiliriz bilginiz varmı ?

ben nihai listeyi gördüm açtım baktım isim var fakat 1200 küsür kişi var listede. ve bu litede benim adım da yazıyor. bu liste sadece yaşadığımız ile ait olan mı? yoksa türkiye geneli olan? nihai listemi bu listede olanlar garanti mi? yoksa kura bunlar arasındamı çekilecek ?bilgilendirirseniz sevinirim lütfen bilgisi olan cvp yazsın .

nihai lsiteyi buraya atabilirim eğer sakıncası yoksa

pardon benim bahsettiğim liste milli eğitim bakanlığı listesi özür dilerim

ben nihai listeyi gördüm açtım baktım isim var fakat 1200 küsür kişi var listede. ve bu litede benim adım da yazıyor. bu liste sadece yaşadığımız ile ait olan mı? yoksa türkiye geneli olan? nihai listemi bu listede olanlar garanti mi? yoksa kura bunlar arasındamı çekilecek ?bilgilendirirseniz sevinirim lütfen bilgisi olan cvp yazsın .

nihai lsiteyi buraya atabilirim eğer sakıncası yoksa

pardon benim bahsettiğim liste milli eğitim bakanlığı listesi özür dilerim

Mülakata girilecek kişilerin sayısı o
Mülakat sonucu atama sayısı kaç ise o kadar kişi alınır.

ya bu milli eğitim sonucları ne zmn açıklanır

Nette vermişler istanbul ve ankara listesi listenin hepsi istanbul ne işse:)

Başvuru kabul sayıları! İstanbul ili için kuraya hak kazanan sayısı 51 bin 767 olurken, Ankara için sayı 55 bin 538 olarak açıklandı. 25 Eylül itibarıyla sadece İstanbul ve Ankara açıklandı. Diğer iller de açıklandıkça bu haberimizde yer alacaktır. Ayrıca İstanbul ili için alım yapılacak normal temizlik görevlisi sayısı 1433 iken Ankara ili için bu sayı 40 kişi olacak

Ankara 40 kişi alımı için 55000 kişi mi başvurdu 😞

Biliyorum

İşkur sayfa kitlenmiş açılmıyomuş

Ankara 64 kişi alcaktı niye 40 yazılmışsa

Çok ümitli olmamak lazım bu kuradan
Binlerce kişi başvurmuş
Nasip artık hayırlısı olsun

Sağlık Bakanlığı kura çekimi 25.Ekim 2018 tarihinde yapılacaktır.

Kurada bilinçli olur herhalde Ankara 40 kişi için rapora bakarlar,fazla engeli olmayanları alırlar %40 gibi
Mülakat da var mış

mülakat filan yazmıyor yani yok ayrıca kura ile kimin ne kadar engelli oldugunun önemi yok noter huzurunda kurada ismin çıkarsa tamam. ankara 6000 cıvarı bosvuru olmus 64 kişi alıcak 1000 de 10 kişi gibi nasip var ..

Mülakat varmış

Temizlikle ilgili sorarlar sanırsam

Kurada çıkmakta şansa klmış artık

Üst Alt