Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İstanbul kart devamlılığı için raporu sisteme işletmemiz gerekiyormuş!?

mclaren

Direk sağlık kurulu baskanı uzman hekimle görüşün ve dilekcenizi ona verin ben oyle yaptim.

bu istanbulkart ile başbakanlık engelli kart arasında ne fark var?

Herkese Merhaba;

Geçen hafta istanbul için ücretsiz akbil ile seyahat ettim bir problem yoktu. Ancak dün akbil basmaya çalıştığımda sürekli yetersiz bakiye uyarısını verdi. Ne yapmam gerekiyor?

Teşekkürler

Loris

istanbulkart istanbul içinde toplu ulaşım için kullanılan kart başbakanlık engelli kimlik kartı (Aile ve sosyal politikalar bakanlığı oldu ) kurumlarda engelli haklarından yararlanabilmek için verilen veya şehirler arası yolculukta indirim için kullanılabilen engelli kimlik kartı

biri sadece istanbul il sınırları içinde geçerli diğeri Tüm TÜRKİYE genelinde geçerli .

beylikdüzü;

başbakanlık kartı zaten her türlü ihtiyacı karşılıyor peki istanbul karta ne gerek var peki?

@Loris
İstanbuk kart kimseye hesap vermeksizin akbip gibi ücretsiz kartı basıp geçiyorsun.Başbakanlık kartı ile geçmen için göstermen gerek her şöförde tamam geç demiyor laf sokup duruyor.zaten istanbul içinde yaşıyorsan kart çıkarmak zorundayız.Başbanklık kartı belediyenin yerlerinde yemek indirimli,tiyatrolar indirimli ücretsiz mi tam bilmiyorum,şehirler arası hızlı tren ücretsiz seyahat yapıyorsun.Yani her kartın kendine özel bir işlevi var.

@Escape Angel
Konuşamadım açmadı teli yoğun oluyor baya.

Merhabalar,,,,,,,haseki eğitim araştırmadan 2006 raporu güncelleme için cuma günü başvurmuştum bir hafta içinde bulursak sisteme gireriz demişlerdi az önce girillmiş bilginiz olsun ..

Tc de yoktu ,,,o dönem raporlar öyleydi sorun çıkmadı

34sena

Sisteme girildiğini nasıl anladınız.
Bende hasekiye müracaat etmiştim nerden baktınız.

@Loris
İstanbuk kart kimseye hesap vermeksizin akbip gibi ücretsiz kartı basıp geçiyorsun.Başbakanlık kartı ile geçmen için göstermen gerek her şöförde tamam geç demiyor laf sokup duruyor.zaten istanbul içinde yaşıyorsan kart çıkarmak zorundayız.Başbanklık kartı belediyenin yerlerinde yemek indirimli,tiyatrolar indirimli ücretsiz mi tam bilmiyorum,şehirler arası hızlı tren ücretsiz seyahat yapıyorsun.Yani her kartın kendine özel bir işlevi var.

O şöförün ben taaaaaa.. ...korum. Valla sinirlendir mesin beni?

E nabızdan ,,,sizin görünmedi mi
alfa

E nabızda göründü içeriğine de goggle dan açıp masa üstünden baktım sanki hata var gibi ,,,yeniyim alıntıda az önce sıkıntı oldu zannedersem

2006 raporlarında ağır engelli şıkkı yok diye oraya hayır yazmış ,,,herkeste böyle mi ?oran 90 ağır engelli hayır yazıyor

Bende müracaat ettikten sonra e nabızda göründü. Ancak raporun görüntüsü yok, sadece rapor tarihi, rapor numarası, hastane adı , süreklilik Bigisi, yüzde Oranı, gibi şeyler
yazıyor. Bende de ağır engelli Hayır yazıyor, zaten raporum ağır engelli değil.

Arkadaşlar şişili etfal den her hangi bir haber varmı..hani eski raporları kayıt etmiyorlardı

Kuzeyin oğlu

Sözde 2005 yılında arşivlerine su basmış. Ben 2000 yılında aldığım raporu 2013 yılında aslı gibidir yaptırdım ama şimdi bu mahaneyle aynı raporumu UEBB na maalesef kaydetmiyorlar.

Bendeki de değil ama orana bakılırsa hayır girilmesi normal gelmedi

34sena

Şimdi bi daha baktım Bende ağır engellilik değerlendirilmedi yazıyor.

Sizinki mantıklı bendeki kuvvetle muhtemel yanlış girildi

Haseki hatayı düzeltti ,,,değerlendirilmedi yazıyor şuan

34sena
Benimkide ağır engelli değil diyosun bi taraftan hata var diyosun.
%50 raporu olupta ağır engelli olanda var
%90 raporlu olup ağır engelli olmayanda var.

Değerlendirilmemiş bir şeyi değerlendirilmiş kabul edilip hayır yazıldı diyorum ,,,,biraz daha anlama odaklı okursanız sonuca daha çabuk varırsınız kanaatindeyim ,,,,,şimdi hayır kalktı değerlendirilmedi yazıldı

34sena

evet bende yeniden bakıp fark ettim önce hayır yazıyordu şimdi değerlendirilmedi yazıyor ne yapmamız gerek nasıl düzeltiriz rapor ankara hastane ben izmir de yaşıyorum

Mevcut raporunuzda ağır engelli yeri yoksa değerlendirilmedi yazması normal ,,hayır yazması yanlış

Bende onu diyorum değerlendirilmedi deniyorsa hayır demektir zaten.bana %90 verilmiş orana bakarsak hayır nasıl yazılır demişsin ona göre söyledim.ben gayet odaklanarak okuyorum zaten.siz biraz dikkat ederek yazarsanız çok daha iyi olur.
34sena

Yeni raporlarda ağır engelli veya engelli kısmı yok ağır engelli kelimesi kaldırıldı yerine bağımlı kelimesi geldi

Bağımlılık Değerlendirmesi 1. Bağımsız 2. Kısmi Bağımlı 3. Tam Bağımlı

Değerlendirme kısmı iş konusunda

Çalıştırılamayacağı İşlerin Niteliği DEĞERLENDİRİLMEDİ

Şayet Değerlendirilmediyse o yönden ,,,, yazılması münasip olan değerlendirilmedi,,dir ,,,,,,değerlendirilip hayır ibaresi konulduysa hayır ,,,evet ibaresi konulduysa evettir ,,dolayısıyla gayret mevzuunda aynı yerdeyim

34sena

olay e nabız sistemine girerken kullandıkları programda program sistemi yeni rapor sistemine göre ayarlanmış ise raporu e nabıza giren görevli programın kendisine verdiği seçenekleri seçmek zorunda

Benim raporum yeni e rapor sisteminde normal görünürken e nabızda girilen sistemde daha değişik

Resimlerin üstündeki e nabız alttaki raporun e rapor sistemindeki hali

XKuaSm.jpg

Beylikduzu

Benimki e raporda hiç görünmüyor sizin nasıl göründü ?ve benim raporda bu dediklerinizin hiç biri olmadığından değerlendirilmedi yazıyor ,,,,,sizin raporun sistemde butonu olmadığından e rapor gibi görünmüyor ve dahi ağır engelli evet hayır olmadığından değerlendirilmedi yazıyor zannedersem

benim raporum yeni e rapor sisteminde düzenlendi eski raporlar sorun çıkınca e nabızada eklendi sizin raporunuz eski e raporda yoktur engelli veri tabanına kayıt için e nabıza koyuyorlar öylelikle engelli veritabanına işleniyor

resimde üsteki kesit e nabızdan orada sadece rapor nosu var alttaki ise e rapor sisteminden oradada raporun tamamı var sadece ilgili alanı göstermek için o kısmı koydum yeni raporlarda ağır engelli ibaresi yok bağımlı veya bağımsız ibaresi var
Ama e nabız sistemine girerken bağımlı seçeneği olmadığından ağır engelli kısmı degerlendirilmedi olarak seçiliyor olay bu

Üst Alt