Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

İzmir'de Duru Ortopedi & Protez firmasını tavsiye ederim

İzmir'de ortez/protez için Duru Ortopedi'yi öneriyorum

merhaba arkadaşlar

ben sağ ayağımdan ortapedik engelliyim (polio sekeli ve şekil bozuklu ) 7 yaşında bu rahatsızlığa yakalandım yaşım 33 ve ortalama 20 seneden fazla ortapedik yani çihazlı ayakkabı kullanıyordum ve ayağım sürekli yara oluyordu.
ama ne zaman ki duru ortapedi yani TAMER bey ve eşi hanım efendi ile tanışana kadar bana o kadar yardımcı oldular ki ben ve eşim şaşırdık hep istemişimdir ki normal bir ayakkabı herkesin giyebildiği bir ayakkabı giymek en büyük hayalimde spor ayakkabı giymekti ve gerçekleşti
bu da duru ortapedi taner beyin sayesinde oldu kendilerine çok tşk ederim.

Arkadaşlar ben çok aradım ve buldum sizi asla geri olumsuz bir şekilde geri çevirmiyorlar sizin için yapılması ne gerekiyorsa nasıl rahat edebileceksin onu yapmaya çalışılıyor. dediğim gibi ben çok rahatım benim gibi olan tüm arkadaşlarıda duru ortapediyi tavsiye edebilrim ben izmirde yaşıyorum eğer isteyen olursa
DURU ORTAPEDİ
KARŞIYAKA DEVLET HASTANESİ ARKASINDA TEL:372 72 46

duru ortopedi tamer bey ve burcu hanımdan memnun olanlardan biriside benim.. umuyorumki kısa zamanda çok iyi yerler gelecekler çünkü fazlasıyla hakediyorlar bunu.. dünya tatlısı iki de kızları var burdan duru ve hayatı yanaklarından öpüyorum :)

duru bir hayat ....firma sloganları da çok hoş ve anlamlı :)

Devletimiz için bacağa kola ne takıldığının önemi yok.Oysa devlete acil kalp nakli gerek.Bizler için çok önemli bacağımızın, kolumuzun yerine ne koyduğumuzun,nasıl konulduğunun.Kimi yapılan soket ve protez uyuşturucu gibi öldürürken esaret, acı içinde,muhtaç değilken muhtaç ederken, kimi protez ve soket de Tamer Bey gibi doğru ellerde özgürlüğe kavuşturuyor.Bazen etek giydiğimde bile (bu arada yeniden etek giymeye başladım) süngerle kaplı olmadığı halde öyle sağlam duruyor olmalıyım ki bazı insanlar görmedik diyorlar.:)Bende unutuyorum bazen bir akşam vakti cama yansımamışsam.Bana hep biraz canın yanacak denmişti.Biliyor musunuz canımın yanması gerekmiyormuş,işini seven ,iyi yapan birini bulmak gerekiyormuş.Toplu iğnenin başı kadar bile soket acısı çekmiyorum.Kaslarımı hissediyorum.Saatlerce dans ediyorum:))). Bu konuda yardıma ihtiyacı olan varsa ve şüphesi de varsa Konak Diş Hastanesindeyim kendisi beni görüp karar verebilir.Bana inanmışsa Karşıyaka Devlet Hastanesinin sonundan sağa dönün ya da birine Duru Ortapedi nerde diye sorun eminim çevredeki herkesin saygı,sevgi ve güvenini çokkktannn kazanmışlardır.

zor_bey_40;

Vedat Abi aracılığıyla bende Duru ortapedi İle irtibata geçtim ve Tamer Bey ve Eşi Burcu Hanım gerçekten taktire şayanlar:)göstermiş oldukları ilgi,alaka ve en önemlisi işlerine olan bağlılıklarını görünce açıkcası yazmadan ve tavsiye etmeden geçemedim.Yaklaşık 23 yıldır protez kullanıyorum ama biz engellilerin engelini kaldırmak için bu kadar uğraşıyı ilk defa görüyorum.Vedat Abiye kesinlikle katılıyorum ilgi ve alakaları insanı o kadar rahatlatıyor ki o rahatlıkla bile insanlar kendinegüveniyor..Çok teşekkür ederim Vedat Abi yol gösterdiğiniz için ...

Duru ortapedi Ailesine denilecek kelime bile yok tek yapmanız gereken gerçekten protezlerinizin olmadığını düşünerekyürümek istiyorsanız gönül rahatlığı ile başvun derim....

İstanbul'da yaşayan soldizaltı amputeyim ve bu siteden yaptığım araştırmalar sonucunda bende Duru ortopediyle tanıştım.Ve silikon linerr pinli sistem protezimi yaptılar.Çok memnunum ...Herkes protez yapıyor ama bence herkes soket yapamıyor.Protez yapımı bilgi, beceri ve deneyimin birleşmesiyle oluyor ve ben bunu Duru ortopedide buldum.Tamer ve Burcu Şahin ellerinize ,emeğinize ve yüreğinize sağlık diyorum..... Protez yaptıracaklara tavsiyem bizleri en iyi anlayan insanlarla çalışmalarıdır.Ben bu ortamı buldum ve herkese tavsiye ederim,

DURU ORTOPEDİ (İzmir/Karşıyaka)

Selamlar arkadaşlar...
Uzun zaman önce açmam gereken ,söylemem gerekenleri biraz geçte olsa söylemek için açıyorum bu konuyu.
Yaklaşık 3 ay önce sağ ayak polio sekeli rahatsızlığımdan ötürü 10 yaşımdan beri kullanmakta olduğum uzun yürüme cihazımı yenilemek amacıyla yapmış olduğum araştırmalar ve görüşmeler neticesinde yine bu sitede görmüş olduğum Duru Ortopediyle tanıştım.Tanışmamızdan ve gereken görüşmelerden sonra 1,5 ay öncesinde Tamer Bey (Duru Ort.) sayesinde 29 yasımdan sonra ilk kez istediğim ayakkabıyı giyebildiğim, rahatlığına hayran kaldığım ve sanırım ne kadar doğru bir tercih yaptığım konusunda kendimle gurur duymamı sağlayan cihazıma kavuştum.
Uzun sözün kısasına gelmek gerekirse sizler ve Engelliler.biz aracılığıyla bir kez daha Duru Ortopediye teşekkürü bir borç biliyorum.
İzmir ve civarında iseniz sanırım bir kez de olsa mutlaka Duru Ortopediyle görüşmeniz sizin açınızdan faydalı olacaktır.
Duru Ortopedi; İzmir Karsıyaka Devlet Hastanesi yanı GSM:05325265684
Saygılarımla...

Trafik kazsı sonucu sol bacağımı dizaltından kaybettim.Sonunda mahkeme kararıyla ottobock harmony protezimi yaptırdım. İzmir Karşıyaka'da DURU ORTOPEDİ ye yaptırdım çok çok memnunum.Dünya genelinde protez konusunda ottobock'un en iyisi olduğunu duyuyoruz ve biliyoruz.Ama soket yapımı deneyim ve elişçiliğine bağlıdır.Her güdük farklıdır onun için bi kalıp yoktur bundan dolayı burada yapan kişinin el mahireti ortaya çıkar.Çünkü ben kendimden biliyorum benim güdüğümde çıkıntı bir kemik vardır bu da protez kullanımını zorlaştırıyor du.Ama Duru ortopedi Tamer Şahin 'in ustalığınınsayesinde bi sorun olmaktan çıktı.Gayet rahatım.
Buradan Duru ortopediye teşekkürlerimi iletiyorum ve protez yaptıracak kişilere tavsiye ediyorum ...

yeşilbursa ortopediyi hiç tavsiye etmiyorum.

arkadaşlar ben protez maduruyum.(sol dizüstü) bahsettiğniz protezi uludağ üniversitesinden aldığım raporla yeşil bursa ortopediden İDRİS ÇETİN e yaptırdım. 5 nisan 2011 de protezim ayağıma takıldı.. bu gün ayın 28 i bu protezi ancak üç (3,üç ,tree)kullanabildim. 6-7 nisanda protezin ayak tabanından içeri döndü,istanbulda olduğumdan 2 gün protezi böyle kullandım. 8 nisanda protezi verdim. allahtan kırık dökük yedek bir protezim vardı.. onu kullanmaya başladım,14nisan akşamı protezi aldım. 15 nisan günü protez döndü,tekrar iade ettim. 25 nisan akşamı aldım. 26 nisanda protez tekrar döndü.ama bu sefer vermedim... 3 kere aynı problemi gideremiyen kişiye neden protezi vereyim.. ey protezciler, protez kullananlar hemen her şeye hemen cevap verenler ben ne yapayım şimdi...

sgk ödemesi ilemi yaptırdın protezin?

izmir duru protez

evet saw arkadaşım.. ama asıl sorun ..ben bu protezci idrise ne yapayım... cevap arkadaşlar.. lütfen...

ya benim sevgili engelli arkadaşlarım ve onun protezcileri ve reklamını yapan arkadaşlar bu kadar süre geçti biriniz benim problemimle ilgilenmedi ... ne biçim dayanışma sitesi bu...

evet saw arkadaşım.. ama asıl sorun ..ben bu protezci idrise ne yapayım... cevap arkadaşlar.. lütfen...

Hiçbişey yapma!
2000 tl ye protez olmaz..
Nasıl yardımcı olalım ki:confused:
akp reklamlarda engelliler üzerinden gene yalan haber yapıyor!
Neymiş efendim engelliyi evinden alıp okula götürüyormuş!!!
Okula senin götürmene gerek yok! Sen kaldırımları yolları düzenle adam kendi de gider!.
Bunu nasıl bir insan gurulanarak reklam malzemesi yapar!! Ya ben cahilim ya bu millette zerre beyin yok!
Geçen günde siyaset meydanında bir engelli arkadaşımız AB de t.sandalyesi ile toplu ulaşımı kullanarak 2-3 ülke değiştirdiğini anlatıyor. Yardım almadan kendisi bütün ihtiyaçlarını görmüş!!
Bunlarda evden eşya taşıyorlar sanki...:mad: Bu milletin kafası hiç basmıyor...
Millet aya çıkmış bunlar halen bizi cansız eşya muamelesine tabii tutuyorlar.

daha önceden size mesaj atmıştık.

sayın mesut cura beyefendi ;bundan 1-1.5 yıl önce ismi lazım değil başka bir firmaya gittiğinizi ve soketinizi hiç beğenmediğinizi yazmıştınız bizde size buraya gelebilirseniz yardımcı olmaya çalışacağımızı yazmıştık.ama sizden bir haber çıkmadı ve ayrıca siz sadece fikirlerinizi yazmışsınız bizden herhangi bir talepte bulunmadınız ama yinede teklifimiz geçerlidir.SAYGILARIMIZLA...

durubirhayat,
Anladığım kadarıyla firmasınız!
Siz söyleyin sgk nın ödediği parayla protez olurmu?
1C40 parçası 5000 tl dir en az... en basit parçası protezin bu para...
Bu işe bir çözüm bulun!. En azından sizin bir sürü hastanız var.
Reklamlarda akp ayrımcılığı ortadan kaldırdık diye reklam yapıyorlar. Hukukta yalan haber yapmak suç değilmidir?.
Alın ayrımcılık size... Gazi ile diğer hastaların farkı nedir? İkiside aynı hasta değilmi? Hastanelerde ameliyatlar insanların rengine, ırkına göremi yapılıyor?
Ben de gazi ye verilen günümüz şartlarına uygun protez istiyorum!
Ne yapılabilir.? Bütün hastaları bi örgütlesenizde şu meclise bir yürüsek.. Basın medya falan....
YARDIMCI ve ÖNCÜ olun....

sayın saw duru ortopedi facebook ta geçen sene ileri teknoloji protezlerin ödenmesi için imza kampanyası başlattım ve kaç kişi katıldı biliyormusun????sadece 3 ...
ayrıca firma olarak böyle birşey yaptığım için sanırım yanlış anlaşılıyor.oysa 4-5 sene önce kısa bir süre elektronik eklemli protezler ve harmony devlet tarafından ödendi ve o sürede birçok kullanıcı kitlesi oldu.daha sonra kurum ödemeyi durdurdu dahada kötüsü ne biliyormusun şu an bu protezlerin tamir zamanları gelmesine rağmen devlet tamirleri ödemiyor..
gazilere gelince onlara daha üst düzey teknolojik protezler veriliyordu!!! ama gazileri de 3713 terörle mücadele ve 2330 sayılı vazife malülü olarak ikiye ayırdılar.daha önceden böyle bir ayrım yokken şimdi ise 3713 e göre olan gazilere hertürlü protez bedeli sınırsız ödenirken 2330 a göre olan gazilere sut un dışında hiçbirşeyi ödemiyor.
anlayacağın eşitlik yavaş yavaş geliyor ama beklediğimiz gibi değil...
şurada bile bana yazılan 3 sayfalık övgüyü bile reklam olarak lanse ettiklerinden uzun bir süre yazmamıştım böyle bir şeyi ben firma olarak başlatamam ama sizler başlatırsanız bende bütün hastalarımızı organize ederek size yardımcı olurum.

sayın durubirhayat,
facebook ben kullanmıyorum. Benim gibi kimse kullanmıyor demekki 3 kişi olduğuna göre:eek:
Firma olarak sizin sponsor olmanız maddi destek sağlamanız gerek! Sonuçta bu işten kar edicek para kazanıcak kurum siz olucaksınız!
Öyle imza ile falan olmaz bu işler basın ve medya desteği ile meclisin kapısına cadır falan kurmak lazım.
Siz bu protezleri tanıtsanız.
Eski protezlerle yürünmiyeceğini anlatsanız hastalarınıza daha iyi olur.
Gazilere ayrım yapılmamış! Bir kelime oyunu ile amiri bu işi çözer rapora terörle mücadele yazar olur biter.
Ama bizim problemimizi kim çözücek?
Bırakın elektronik eklemi normal mekanik parcaların %10 unu karşılamaz bu sgk nın ödemesi:confused:
Size firma olarak şu videoya yorum yapmanızı bekliyorum!

Kalca seviyesinde bir hastanın bu diklilte bir yokuşu bu şekilde inmeye hakkı yok mu? Sağlığın yürümenin lüksü olurmu?
Sağlık bakanına 2 bin tl versek vidasını alabilirmi acaba?

siz facebook kullanmıyor olabilirsiniz ama bunu yaptığımda 200 tane üyem vardı.
ayrıca böyle birşeye sponsor olmak için ne kadar bütçe gerekir bilmiyorum ama bende trilyon basmıyorum netice itibari ile 2 senedir mücadele ediyorum ayakta kalabilmek için siz bence bunun için az çalışıp çok kazanan firmalara gidin ve bu kadar çok çalışıp ki şu anda tamer iki bacağı ampute küçük bir çocuğun bacaklarını tamir edip yarınki sınavına girmesini sağlamak için işte ve sadece haftasonlarını çocuklarıyla paylaşabilen birisi için gayet fedakar bir durum
gazilere gelince ismini vermek istemediğim bir kaç hastama vazife malülü olduğu için karşılanmadı protezleri
lütfen provakasyon yapmayın çalışma azmimizi kırmayın...
protez hakkındaki yorumlarımı daha sonra tamerin de fikirlerini alarak yazacağım...

Provakatör lafını size iade ediyorum!!!
Böyle bir cümle etme hakkını size kim veriyor?
Ben engellidaşlarımın yerinde olsam sizi protesto ederim.. Kepenk kapattrırım! Bana devlet 2000 tl ödeme yapsa ne olur yapmasa ne olur. En fazla protez takmam dünyanın sonu değil!
Ne kadar ömrüm var ki şu dünyada!!!
Elbet bu yapılanların hesabını yaradana vericeksiniz!. Dünyadada , ahirettede!!!
Siz bize tamemen duygusal yaklaşıyorsunuz! Tamamen duygusal...
Protezle ilgili bir firma dan bir fiyat aldım! Ben aynı paraya yurtdışında iki arkadaşıma daha kaliteli protez sahibi yaparım.... Hodri meydan....
Profakötör lafını size böyle yediririm.
Hem devleti soyuyorsunuz! Hem utanmadan bana laf yetiştiriyorsunuz!
Ben kötü bir şeymi yazdım yapıcı olarak çözüm arayışındayım... Ben diyom ankara siz diyorsunuz benimki senden kara...
Çok ayıp beni devletten aldığınız fazla para ilgilendirmez... Bu müfettişlerin işi...
Benim derdim sizin derdiniz değil sizin ki tamamen duygusal..( İstisnai iyi kurumlar, iyi insanlara sözüm yok! )

dostum bence sen kendı adına konus resmen sıkıyorsun dısarda daha ucuza yaptırrım falan Sen dısarda yaptır!!!! Ozaman bende cok engellı arkadas gordum yardım bekledım ama kazık atmaya çalıştı saf olursan bu kazıkları yersın herkes nerde nasıl mutluysa oraya gıder orda calısır ben helal edıyorum butun hakkımı duru ailesine hemde sonuna kadarrr allah ile kul arasındakini sen bilemezsin bence bedavadan konuşuyorsun
şöle bişey var devlet o 2000 i vericek bana benim sağlıklı insanlardan ne eksiğim var neden deynekle yuruyeyım ben ayaklarımla yurumek ıstiiyorum ben duru ortepedi sayesınde yenınden hayat buldum suan sadece yapamadıgım tek şey koşturmak onuda yapıcaz ama allahın ıznıylee duru bir hayat herkeseee

soner aras,
Ben size cevap yazmadım! Lütfen anlamadan yazı yazmayın!
Ben sizide kastetmiyorum. Siz firmamısınız. Ben devletin yaptığı bir ödemeye 1 hasta yerine 2 hastayı protez sahibi yapabileceğimi iddaa ediyorum!
Hemde bizden 60 kat milli geliri iyi olan bir AB ülkesinde!!!
Cevap yazarken biraz madara olup olmıyacağını düşünde ona göre yaz...
Sen video yu izledinmi?

Ben bu firmaya karasın da demedim asıl kendisi beni bir kelime ile itam etti...
2000 tl yle nasıl ayaklarınla yürüyeceksin? Sen kendine göre konuşuyorsun BENCİL sin...!!!
Basit bir seri üretim afo 1200 tl sen git köydeki mehmet amcaya gazel oku hemi...

Madara olmayız sen merak etme kardes ben fırma deılım ben bıreyıım magdurum sgk 3000 tl yi ödeyemıyor o gosterdıgını hayatta ödemezz ozaman ne oluyor 2000lık cıhazla yurunuyoo mecburen bırak amerıka yı sen yasadıgın ulkeye bak burda bu kadarr (iii) aıle cocoukları var ıstee onların sayesınde bunları alamıyor ve kullanamıyoruzz

Arkadaşlar istemeden konuya dahil olmak zorunda kaldım....

Sayın Saw! öncelikle soner beye bir özür borclusun sebeb isi "" Ben engellidaşlarımın yerinde olsam sizi protesto ederim.. Kepenk kapattrırım! diye yazmışsın ..engelli arkadaş cevab yazınca; birden şekil olarak degişmişsin ..sizde bir tutarsızlık var.. sanırım engelli degilsiniz .... ve yine yazmışsın ki..."""Cevap yazarken biraz madara olup olmıyacağını düşünde ona göre yaz...

Sanırım yazarken sizde madara olup olmuyacagınızı pek düşünmüyorsunuz..Zaten ben sizi madara etmek gibi bir niyetim yok..

Gelelim engeldaşlarınız için devletten talep ettiginiz isyan ettiginiz konulara..

Ama burdada yine bir tutarsızlık devlette isyan ediyor sonra firmaya soyguncu diyorsunuz.. bu 3. tutarsızlık..engeldaşlar adına konuşuyor devleti sucluyor arkasından firmayı..

Ya saw kardeş sen buralarda harcanıyorsun mütiş bir zekaya sahipsin cidden bak alay etmiyorum...

Ben ileri teknoloji protez için defalarca devletle savaştım..cok yere yazılar yazdım ama sen yoktun....madem birlik olalım diyorsan öncelikle saga sola saldırmıyacan...

Ben iki ayagım ampute olan biriyim yazdıklarında samimisen gel gidelim ankaraya cadırımızı acalım isyanımızı kamu oyuna anlatalım...

Umut etmek için calışmak başarmak lagzımdır saw kardeş..burda insanları madara etmeye calışarak;madara olma..

ve ayrıca...

Sen şöyle bir cümle koymuşsun..

En fazla protez takmam dünyanın sonu değil!
Ne kadar ömrüm var ki şu dünyada!!!

.Saw kardeş senin ömrun ne kadar bilmem ,cok duygusal takılıyorsun ..ömrümün sonuna kadar protez takıp yürümeyi hedefliyorum..ve bunu inan benim gibi engellilerin istegidir..

Ahirette hesab diyorsun burda mücadele etmeden kolayca ahirete kacıyorsun .. dedim ya kardeş gel gidelim cadırsa cadır eylemse eylem ..ben hepsine varım samimi ol yeter..

Gelelim duru bir hayata...
Duru bir hayat sizlerle tanışmadan önce 15 yıl bir cok firma beni süründürdü..bana hayatımı verdiginiz için tşkler...en azından dim dik ayakdayım yürüyorum ..

hak ettiginiz bütün güzellikler sizlerle olsun ...

Sayın KadirBilici,
Özür diliyecek olan provakötör diyenmidir?
Yoksa yapıcı olarak beraber elele firma-hasta olarak bişeyler yapabilirmiyiz acaba diye dile getirenmidir?
Bence siz duygusal yaklaşıyorsunuz! Oda şundan kaynaklanıyor. Siz bu firmaya kabaca gebesiniz...
Hiç alınmayın tutarsızlık bende değil sizde...

Lanet olsun bizi birilerine gebe bırakanlara...:mad:
Bak güzel kardeşim devlet bu protezi öder. Ödemek zorundadır. Gazi ile benim hiç bir farkım yok! Gaziye yaptırıyor.
Gaziye vefa borcu var! Bana ise bir yaşam, bir hayat borcu var!.

Madara etmek değimini şunun için kullandım!
Atıyorum bir c-leg fiyatı 33000 euro + KDV dir. Bu parayı devlet kasasından gaziye ödüyor.
Bende diyorum ki devlet 2 kişiye protez yaptıracağı parayı bir kişye harcıyor.
Ben işkembemden sallamıyorum. Ben bu protezi bir AB ülkesi tekniker-teknisyene sordum 20 000 euro yapıyroum dedi.( Orada soket 5000 euro )
Aradaki farkı görmek basit olsa gerek! Yani nerdeyse 10 000 euroluk parçayı 40 000 euro ya satıyorlar.
Madara olucak olan firma ve devlet kasasını verimli kullanmayanlar...

Ben vardımda siz yokdunuz ne demek?
Beni çağırdınızda gelmedimmi? El insaf..
Kavga vardıda ben mi kaçtım! Hem de ben:eek: Böyle bir konuda kavgada edilir dövüşte...

30 senede bitmeyen dava gördükten sonra burada ne mücadelesi vericez afedersiniz.
Direk AİHM ye gitme olsa burdada alırdık hakkımız ahitettede...
Bu durumda bunlara anti dua etmekten başka ne kalıyor.
Yada medyaya rezil etmekten başka sorarım size?

Buyrun gidelim.. ben hazırım yarın çadır kurucam derseniz buyrun gidelim.. ben varım medyaya haber verip gidelim...

He birde hükümet bu protez, işt cihazı, t.sandalye, ortez ödemelerini spor aletleri kapsamında gündemine almış!
Kaynak; sabah gazetesi

Bununla ilgili haberin altında birinizin eleştirisini göremedim!
Sizin beyninizmi benim beynimmi farklı.

evet arkadaşlar ben iki yıldır sag diz altı ammpüteyim şu an bir yıldır calışıyorum ilk kaza gecirdigimde yürüyebilecekmiyim diye endişeleniyordum en az on saat ayakta durmak kaydıyla calışıyorum duru ortapedi sayesinde dimdik ayaktayım ayagımdan engelliydim ve bana bunu unutturdular cok teşekkür ediyorum duru ortapedi tamer bey ve burcu hanıma bana gösterdikleri esnaflık demiyorum dostluklarına minnettarım on numarasınız devam müşterileri dost olarak görmeye bazı arkadaşlar dogruyu bulacaktırr

hayrettincim ne kazası geçirdin?

saww

Saw senden başka bir koku geliyor ama hayırlısı..tam anlamıyla cambazlıga vuruyorsun..

kime hizmet ediyorsun bilmiyorum..bir genel konuşuyorsun;birde bizler adına konuşuyorsun bu ne ahlaksızlık ...kesin ahlaki degerler üzerinden terbiye sorunun var.. yada ()

ama terbiyesiz oldugun belli.niyemi dersin sen beni tanıyormusun ki bir firmaya gebe kaldıgımı söylüyorsun ..

cok agır yazardım sana altından kalkamıyacak kadar agır..hele gebelikle ilgili.......

tanımadan bilmeden yorumlar yapıyorsun ..

her giden protez yaptıran insanları gebe bırakıyorlar diyorsun..

yok öyle degil insan gibi insan olana gönül alana işini iyi yapana her zaman insan oglu minnetter kalır..beynin aklın kurtaramıyor..yada birileri sana bu emri veriyor ..yada canın sıkılıyo ,ve bizlere camur atmayı seciyorsun..ne adı altında yok devlet yok şu yok bu diyerek küstahlık ediyorsun..

başım okadar dikki kimseye gebe kalmam o sürece kendimi getirmem..cunkü bende olan ahlaki degerler buna izin vermez..

ama şu kesin nasıl oldugu ne oldugu bilinmeden birilerine cok kötü gebe kalmışın ki küstahca konuşuyorsun..

unutma gebelik 9 ay 10 gun sürer .. demedi deme ...

sayın saww
adım tamer sayın durubir hayatın eşi ve duru ortopedi firmasının atölye sorumlusuyum konu farklı boyutlara gittiği için yazmak istedim.önce şu halinize bir bakın nerden nereye geldik tencere dibin kara seninki benden kara ne yapmak istiyoruz dayanışmak mı savaşmak mı aynı fıkrada olduğu gibi(adamın biri ölmüş ve cehenneme götürmüşler adam bakmış bir sürü çukur ve her çukurun başında bir zebani var bu nedir demiş baş zebani o çukurlar her bir millet içindir zebaniler de çukurdan kim çıkmaya çalışırsa başına vurup geri atmak için demiş adam peki şu çukurda niye zebani yok demiş baş zebani o Türklerin çukuru bize gerek yok nasılsa biri çıkmaya çalışsa alttan başka biri çekiyor demiş)bizler daha birlik olamadığımız gibi ne istediğimizi de bilmiyoruz.ben bu işin okuluna(Ankara üniversitesi protez ortez bölümü) 1995 yılında başladığımda insanlara faydam olacağı için bazı şeyleri değiştirebileceğim için başladım ve ALLAH a şükür hala bu mesleği duygusal (senin tanımlaman) değil insanlara bir şeyler verebilmek için yapıyorum
(YARDIMCI ve ÖNCÜ olun.... dedin sayın duru bir hayat başlattığı kampanyayı anlatıp eğer sizinde bir fikriniz varsa tüm hastalarını organize edeceğini söyledi.derken sen birden
Firma olarak sizin sponsor olmanız maddi destek sağlamanız gerek! Sonuçta bu işten kar edicek para kazanıcak kurum siz olacaksınız dedin(çıkarımı düşündüğün için sagol)
Öyle imza ile falan olmaz bu işler basın ve medya desteği ile meclisin kapısına cadır falan kurmak lazım.diyerek bir anda olayı değiştirdin. kendin bir şey yapmadığın gibi yapanlarıda imza ile olmaz deyip küçümsedin fikriniz güzel ama olayı büyütelim gerekirse meclise çadır kuralım deseydin o zaman sana hep destek tam destek denilirdi biz neyin sponsoru olacağız senin protezinin mi kime maddi destek vereceğiz neyin maddi desteğini vereceğiz her farklı kanunda (en son torba yasasının sıkıntılarını belirttik) yazıyoruz ama seninde dediğin gibi tamamen duygusal bakıldığımız için yada bir protez yapınca protezin hepsi bize karmış gibi görüldüğü için sesimizi kimse dinlemiyor. sadece konuşuyorsun sadece boş muhabbet ediyorsun gönderdiğin videodaki adamın ayağı kalçadan ampute çok güzel yürüyor ama sadece iş kaliteli protez parçalarını alıp takmakla olmuyor sence o adam öyle yürümek için kaç ay fizik tedavi ve rahabilitasyon almıştır biliyormusun yada sen protez kullanıcısıysan sana protez yapan firma yada başka biri kaç saat rehabiltasyon verdi yada bir protez yaptırmak için yaşadığın şehirden başka bir şehir e gidip kaç gün kalabilirsin o hasta belki 6 ay protezcisine gidip geldi sen kaç gün gidip gelebilirsin

ki sen bir protez kullanıcımısın yoksa sadece ortalıgı savaş alanına çevirip yanan ateşi izleyenlerdenmisin.

Ben engellidaşlarımın yerinde olsam sizi protesto ederim.. Kepenk kapattrırım!( ne haddine sen kimsin ki dükkanımı kapattıracaksın haddini bil art niyetinden dolayı asla memnun olamayacaksın sana en iyi protez takılsa bile kullanamazsın çünkü için fesat) Bana devlet 2000 tl ödeme yapsa ne olur yapmasa ne olur dedin(acaba kullanıyorsan protezini devlet mi ödedi yoksa cebinden mi yaptırdın ki devleti beğenmiyorsun)
Hem devleti soyuyorsunuz! Hem utanmadan bana laf yetiştiriyorsunuz!dedin(kimin hırsız olduğunu ALLAH bilir insanlara çamur atıp kendini savunma iftira en büyük günahlardandır böyle yaparak ahiretini de tehlikeye atma)
Ben bu firmaya karasın da demedim asıl kendisi beni bir kelime ile itam etti...
2000 tl yle nasıl ayaklarınla yürüyeceksin? Sen kendine göre konuşuyorsun BENCİL sin...!!!
Basit bir seri üretim afo 1200 tl sen git köydeki mehmet amcaya gazel oku hemi.
Siz bu firmaya kabaca gebesiniz...dedin(insanın fikri neyse zikri odur sen kime gebesin asla hastalarımız bize gebe olmamışlardır ve olmazlarda)
Hiç alınmayın tutarsızlık bende değil sizde..diyorsun
ya ben okuma yazma bilmiyorum ya sen harbiden gelgitler yaşıyorsun tutarsızlık kimde söylesene biz ortopedik engellilere destek olmaya çalışıyoruz beyin engellilerine değil 1c40 dediğin otto bock un bir ayak modeli ve yaklaşık 7000 tl nasıl olur da 5000 tl ye parçasını bile alamazsın ayrıca c legin hasta uygulama fiyatı 33000 € kdv dahildir bu fiyatı otto bock tavsiye eder dünyanın her yerinde üç aşağı beş yukarı aynıdır.eğer dediğin gibi bu fiyata 2 tane yaptırabiliyorsan üstelikte yurt dışında hemen bu işe başla sana destek olurum sadece kulaktan dolma bilgilerle okumadan yada araştırmadan hareket ediyorsun sonrada çok bilmişlik yapıyorsun.acaba hiç s.g.k. ya, çalışma bakanlığına, başbakana, cumhurbaşkanına mail telefon yada mektup yazdın mı avrupa ve amerikada c leg için insanlar sigortaya dava açıyor.sen açtın mı destek mi istiyorsun o zaman meclise gidip çadır kurmaya karar verince beni ara sana söz çadırını da, eylemin boyunca yiyip, içmenide ben karşılıyacağım sen sadece gerçekten laf üretmeyip icraat yapmaya karar ver kadir beyde senle gelecekmiş sen ateşi yak alevi biz kızdırırız kimseye gebe kalmadan ve kimseyi kendimize gebe etmeden telefonum da 0 532 526 5684 ALLAH herkesi iyilerle karşılaştırsın

Bizler neden sevdiğimizi yazdık sen de sevmeme nedenini yaz ki yanlış anlaşılmalar olmasın.Yani yazarsan sevinirim.Kendilerini tanıdığım,iş ve insanlara hele ki başkalarından farklı olarak bizleri görmezden gelmediklerini bildiğim için aklıma kötü şeyler geliyor kusura bakma.Ha tabiki sevmek zorunda değilsin ama elini vicdanına koymadan konuşma.Şevklerini kırma.Onlar bize hasta gözüyle bakmıyor ya da ben oraya gittiğimde kendimi hiç öyle hissetmedim.Kendimi hep değerli hissettim davranışlarıyla.En çok da Tamer Beyin yaptığı soket değerli hissettiriyor kendimi.O yüzden gerçekten merak ettim,sorun ne? Şahsen onlara haksızlık yapmanıza izin veremem.Onca yıl yaşadıklarımdan sonra bana ilk umut ışığını onlar yaktı.Epey geç oldu diye şimdilik kaçıyorum ama cevabınızı sanırım hepimiz bekliyoruz.(tabi tanışmış olanlar)

.

Ben sizden protez ödemeleri ile ilgili bir çalışma talep ettim!
Gayet makul bir talep.. Sonuçta bu işi para kazanmak için yapıyorsunuz!
Sgk ya bu işi siz anlatacaksınız değilmi? Teknolojik falan diye değil!
Bu bir sağlık harcamasıdır diyeceksiniz! Nasıl ki dr. lar ilçaların en az yan etkilisini sağlık harcaması olarak kullanıyor.
Bu protezin de en az yan etkilisi en mükemmel şekilde bacak fonksiyonlarını aratmıyacak şekilde olanının hastaya tatbik edilmesi gerektiğini siz anlatıcaksınız!
Bu bir çeşit sponsorluktur. Çalışmadır. Nasıl ki tıbbi ilaç mümessilleri Dr. lara bu ilaçları tanıtıoyorsa sizde bu işten ekmek yiyorsanız bunlar sizin görev tanımınlarınız içinde olması lazım!
Ama malesef ki Türkiyede işler farklı ! Adam bir protezi mercedes ferrari benzetmesi ile tanımlıyor.
Protez araba değildir. Protez bir uzvun yapayıdır. Bu uzva en yakın ikamesi lüks araç kıyaslaması yapılamaz...

Evet provake eden benmiyim sizmisiniz??

Ben sizin işciliğinize mi laf söyledim? El emeğinize laf söylemedim! Ama siz bana iftira attınız!
Engellinin ihityacını proveke eden benmiyim sizmisiniz?
2000 tl ye protez olurmu?

rahabilitasyon almıştır biliyormusun yada sen protez kullanıcısıysan sana protez yapan firma yada başka biri kaç saat rehabiltasyon verdi yada bir protez yaptırmak için yaşadığın şehirden başka bir şehir e gidip kaç gün kalabilirsin o hasta belki 6 ay protezcisine gidip geldi sen kaç gün gidip gelebilirsin

ki sen bir protez kullanıcımısın yoksa sadece ortalıgı savaş alanına çevirip yanan ateşi izleyenlerdenmisin.

Sayın,.....
Bakın halen şahsıma iftiradasınız. Fakat yalnış kişiyle uğraşıyorsunuz.
Sizin hastalarınızın hepsine 15-20 günde protez yaparlar bir AB ülkesinde... Rehabilitasyon 1 günde sürer 1 haftada o sizin yürüme becerinize beyninize bağlı.
Eskilerden birisi ilk defa bacak yaptırmış hani şu eski tahta bacaklardan adam takar takmaz yürümüş!
Masal anlatmak için yalnış kişiyi seçmişsiniz!

1c40 dediğin otto bock un bir ayak modeli ve yaklaşık 7000 tl nasıl olur da 5000 tl ye parçasını bile alamazsın ayrıca c legin hasta uygulama fiyatı 33000 € kdv dahildir bu fiyatı otto bock tavsiye eder dünyanın her yerinde üç aşağı beş yukarı aynıdır.eğer dediğin gibi bu fiyata 2 tane yaptırabiliyorsan üstelikte yurt dışında hemen bu işe başla sana destek olurum

Belgesiz konuştuğumu kim söyledi size?
Dünyanın heryerinde fiyatlar aynı değildir.
Benzinin en pahalı olduğu ülke Türkiyedir.
Arabanın en pahalı olduğu ülke Türkiyedir!. Passat amerika fiyatı 33 000 tl Türkiye fiyatı 100 000 tl.

Parçaların yurtdışında ucuz olduğunu belgelersem bana bir c-leg i bedava yapıcakmısınız?
Bunu cevaplarken iki kere düşünün elimde fatura var!!!
Siz bu masalları başkasına anlatın...

Tekrar ediyorum. Ben sizin el emeğinize laf etmedim! Gelip size bir şey yaptırsam yapamasanız açık açık burada söylerim.
Ama demekki bu konuda bir yaranız mevcut!!! Sizden memnun olmayan biri olsa gerekki bu kadar alındınız:confused:
Bu kadar çakma üyelikle savunma moduna geçtiniz!

Son olarak... Devlet bana biraz ödenek verse bu işi hem ucuza malederim. Hemde engellidaşlarıma kaliteli memnun kalıcakları hizmete kavuştururum.
50 tane Almanyadan, amerikadan, israilden tekniker-teknisyen getiririm.( Bu ülkeler savaş dolayısı ile bu işte uzmanlaşmışlardır )
Bu elli uzman arkaşla başlarım bunların eğittiği yerli teknik servisle 2-3 sene sonra bu işi sürdürürüm...
Hizmet budur. Protez Hastanesi PROJESi derler buna...

Trafik kazasımı hayrettincim?
Ücretini Trafik poliçesimi karşıladı?

Üst Alt