Merhaba Çiçek3 hanım
Bende sizin gibi anneyim.Ameliyat olmak için bende 2 kızımın büyümesini bekledim.Belki biraz daha bekleyebilirdim.Engelli raporu almak için doktora gittim.Rapor vermeleri için muayene etmeleri gerektiği söylendi.Doktor beni muayene ederken, kalçamdaki kireçlenmeler hareketlenince kalçada ödem oluştu.Normal bir insan bile bu acıya dayanamazdı, herhalde.Buda bana acı ve ızdırap verdi.Dolayısıyla geciktirmeye çalıştığım ameliyatım öne alındı.Şu anda ameliyat olalı 2 ay oldu.Doktorum sol kalçama protez taktı.Sağ kalçamıda 6 ila 1 sene içersinde yapabileceğini söyledi.
Sol tarafımdaki 5 cm kısalık ameliyatta giderildi.Bende de dizimin altımdan ayak bileğime kadar uyuşukluk var.Doktorumun söylemesine göre kas kesiği olduğunu söyledi.6 ay içersinde geçecekmiş.Bacak arama koyduğum yastığı henüz almadık.Yataktan bacaklarımı annem indirip kaldırıyor.Klozetteki yükseltici kaldırdınızmı?
Çocuklarınız da çok küçüklermiş, Allah sizi onlara bağışlasın.Biran önce sizi ayağa kaldırsın.Bu sıkıntılı zamanda inşallah size birileri bakıyordur.Ben ev hanımıyım, sizde ev hanımımısınız.Ev hanımlığı, çocukların sorumluluğu güç.Allah bize ve bizim gibilerine yardımcısı olsun.