Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Şimdi tekrar aradım 3218 den ulaştım %48 3 yıl süreli olarak onaylanmış raporum 🙈🙈🙈

Elektronik ortamda vergi dairesi ne sonuç gönderildi dediler ama benim şimdi evis e düşünceye kadar beklemem mi gerekli yada bu safhadan sonra nasıl bir yol izlemeliyim ne yapmam gerekiyor bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim ☺️

hayırlı olsun darısı bekleyen arkadaslara insallah

haftaya cuma gidip alabilirsin emekli basvurusunu yapıcaksan yardımcı olucaklardır

ozlmasgr çok teşekkür ederim darısı sizlerin de başına inşallah tez zamanda yok hayır ilk raporum henüz
rist53 çok teşekkür ederim sağolun aynen darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah 🙏🙏🙏

@rist53 vergi dairesi ne mi yapıyoruz başvuruyu
@Shaky34 benim uyku apnesi ve diyabet ten gitti ilk başvurum eksik evrak olayına takılmadım çok şükür 🙏

Arkadaşlar merhaba. Kalp krizi sonrası kalp yetmezliği sebebiyle rapor için heyete girdim. EF %40 ve 3 adet stent var. Bunlarla birlikte tansiyon açısından da değerlendireceklerini düşünüyorum. Heyete girdikten ortalama kaç gün sonra rapor çıkıyor acaba. Birde deneyimlerinize dayanarak bu şartlarda yeterli puanı alırım dimi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hasbatuas

Geçmiş olsun öncelikle evet rapor çıkarmaya yeter rahatsızlıklarınız tahmini olarak %50-55 rapor çıkar size. Geçmiş olsun

Ranger76. 40 verdiler balhazard 37 dustu tabi bizim haberimiz olmadi ilkde. Direk ankaraya gidiyor zaten

Peki hastane de heyete girdikten kaç gün sonra rapor çıkıyor acaba?

hasbatuas

Heyet günleri bellidir hastanelerde.
Önemli olan sizin işlemleri biran önce bitirmektektir. Normalde heyet haftada 2 toplanıyor ve aynı gün raporunuz çıkıyor

Merhabalar,
02/01/2019 tarihinde %45 ile ankara maliyeye giden raporum bu hafta olumsuz olarak onaylanıp %29 olarak geri döndü
rahatsızlıgım gözümün birinde tedavi edilemeyen optik disk piti %32 hiper tansiyon %10 nöroloji %10 = 45 olarak gitti gelen raporda gözümdeki rahatsızlıgı düsürüp göndermişler
burdaki yazısmalrınızı yaklasık bes aydır takıp ediyorum sizden bir kac konu hakkında bilgisi olan abilerim ve kardeslerimden benim bu rapora itiraz sürecim nasıl olmalı

Ad Soyad
Açıklama ; % ; 29
BAŞVURU DURUMUNUZ
24.04.2019 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye giremediniz )
02.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20.09.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

FERDİO

Bunu nereden öğrendiniz acaba.
Ayrıca itirazda bulunabilirsiniz formda daha önce bu durumlarda itiraz eden arkadaşlarımız vardı.

03124153218 nolu telefona cıkan memur bilgi veriyor evisse de düstü e tebligatla raporda geldi tebligatlara ben baktıgım için hemen cıktılarını aldım.

FERDİO arkadasim gecmis olsun nereden katiliyorsan oranin il saglik yada oturdugun ilce saglik itiraz etcek sin goze bildigim kadariyla fazla ilgi duymuyorlar sana onerim oncesi bir devlet hastensinden randevu al muyane ol itirazdan sonra doktor seni yonlendiri zaten

FERDİO benimde 42yle ankaraya gitti gozden32 verdiler simdi bende tirstim valla.goz 32,hipertroidi 10,el bilegi 6 toplamda 48balthazar42 yle gitti bekliyorum18ocak ankaraya varis haftaya ariyacam belki cevap alirim

FERDİO

Verilen oranlarla hastalığınız birbirleriyle uyuşuyormu devletin verdiği ölçütlerle, yoksa hastane orantısız oranmı vermiş çünkü maliye o ölçüte uyarak değerlendirme yapıyor tekrar itirazda bulunabilirsiniz maliyeye,ya da yeniden başka hastaneden tekrar rapor alabilirsiniz...

Shaky34

Heyete 26 nisan perşembe gün girdim. Görevli memur sizi arayacağız dedi ama şu kadar gün sonra demedi.

hayırlı haberler alırsınız insallah

abdul1970
peki abi bu E bildirge ile gelen sonuç ve düşürülen rapor cıktıları ile ilçe saglıga itiraz edebilirmiyim benden rapor aslı isterlermi, rapor aslı bende yok hastane direk kuruma göndermişti.

Umityalcin
Heyetteki göz doktoru hiç bir sekilde gözümün tedavi edilemeyecegini soyleyip puanı buna göre verdi daha önce iki hastaneye tedavi için gittim bunlarda altı ay kontrol altında takibe aldı malesef tedavin yok diyip beni gönderdi.
heyetteki göz doktoru tam detaylı rahatsızlıgı belirtmediginden dolayı puanı düşürdüklerini tahmin ediyorum.

FERDİO
Tam detay belirtmese karar verilemedi deyip tekrar evrak isterlerdi,sanırım hastanedeki doktor ölçüte göre değil kafasınca oran verdiki düşürdüler,benim ilk raporda öyle olmuştu.

Umityalcin
Aslı gibidir varsa aslına gerek yok,eğerki raporun sürekli değilse itiraz etmedende başka bir hastaneye başcurabilirsiniz...

Slm arkadaşlar benim tansiyon 10 homotoleji tronbosit düşüklüyü dalak alımı 20 bel fıtıgı 8 kalpten 2 kere anjiyo kalp iskemik hastalığı 20 böbrek şişmesi ameliyat 5 dir bulardan düşen olurmu rapor oran 48 bilgisi olan varmı

Kalp yetmezliğinde EF Yükselmez diye bir şey yok .Facebookta "KALP YETMEZLİĞİ VE ALIÇ" mucizesi sayfasından öğrendim.

Verdim aralık 26 gönderdim

Evet 26 aralık ankaraya gidiş

FERDİO ciktisini alip bulundugun ilce saglik kurulana git orana itarz et saten ordaki memur dilekceyi yaziyor sana imza kaliyor. Bu arada mutlaka bir egitim arastirmadan randevu al goze muyane oncesinden belki ilsaglik o hasteneye yonlendirr oda sansina artik onlar belirliyor hastaneleri sen secemiyorsun.

Üst Alt