Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar simdi gorustum ankarayla 18ocak raporumun sonucu icin haftaya cikmis olur dedi

Sonuc soyliyecek diye,aklim cikacakti.42yle sinirdayim

FERDİO arkadasim gecmis olsun nereden katiliyorsan oranin il saglik yada oturdugun ilce saglik itiraz etcek sin goze bildigim kadariyla fazla ilgi duymuyorlar sana onerim oncesi bir devlet hastensinden randevu al muyane ol itirazdan sonra doktor seni yonlendiri zaten

abdul1970
Bugun ilçe saglık kuruluna itiraz için giitim bana buraya itiraz edersen raporun yeniden hazırlanır dedi yada sen maliyenin kararına itiraz et kurumdan itiraz dilekcesi yaz dedi abi senin itirazın benimki gibi maliyenin düşürdügü puan için mi itiraz ettin.

Buradaki vatandaşın tam bilgisi yok b

Memur bey sadece postayla giden evrakları biliyor benimki sistem üzerinden gittiği için göremiyor

Eviss

Eviste dosya maliyeye gönderildi cevap bekleniyor yazıyor. Sonrası ne olur acaba cvp nezaman gelir ve ne yapmam gerekli

Merhabalar...
Ben de aranızda yeni sayılırım.
26 şubatta başvuru yaptığım vergi indirimi için , 18 Martta ( raporunuz gönderildi , cevap bekleniyor ) bilgisini aldım.
Aaradan 2 ay geçti hemen hemen.
Pulmoner emboli hastasıyım , tedavim devam ediyor ( genetik olduğu için de ömür boyu devam edecek )
Ben emekliliğimi beklerken , elde avuçta bir şey kalmadı.
İş başvurusu için gidiyorum ; Raporumu gören veya soran beni işe almak istemiyor.
Çünkü Raporu , pılmoner emboliden değil de , psiyatrden verdiler. Teşhis kısmına ; Bipolar ve Psikopati yazdılar.
Ne yapacağımı şaşırdım arkadaşlar.
Bu belirsizlik zor gerçekten.
Bu çağda hala ; ( ıslak imza , evrak , kağıt ) ile iş yapılması çok kötü.
Herkese tekrar selemlar , saygılar.

Sümer kardeşim benim rapor vergi dairesine 2 günde geldi. Ben elden teslim aldım.

Ksyserili bugün gittim bende vergi dairesi ne bize gelen evrak yok daha dediler cumaya bir daha yokluycam artık bakalım 🙈

FERDİO ben orana itiraz ettim evet senin elinde kazaninlinmis bi hak var sen bu itirazi zaten yapacaksin maliye yap ankara hangi hastaneden cikardiysan raporu oraya git doktor orani yeniden Gozden gecirsin hani olurya belki Gozden kacmistir ve bilgisayara islemismi bak konus yani tabi uygun zamnini yakalarsan sansina sen maliye itirazi yap kardesim sikinti olmaz ama dersinki ugrasmayim rapora itiraz eder oran ayni cikarsa ankara dusunsun kardesim gerisini mahkemeye kadar gidersin unutma

Serkan sumer indirim kağıdın çarşamba alırsın ben 2 gün içinde aldım ilk ardında dosya bize gelmedi derler 2 gün içinde engelli birimi bilgi sorgulamadan sonucu ogrenirsin

Arkadaşlar ben bu sayfayı 4 ay takip ettim ikinci sevkleri yaşadım hastane raporunu çalıştığınız dair kağıt fotoğraf ile vergi dairesine teslim edince başka iş kalmıyor psikolojik olarak bilgi almaya arayışa yöneliyor engelliler biz adresine bir şekilde ulaşıyoruz 1 yada yarimm gün içinde burda bulgu tanı rapor düşerim sorularına ensaglikli cevap muabet olunan hastaneye hızlı bir şekilde ulaşıp tanı bulgu oran bilgisayara kayıt ve hastanın tamamlaması gereken kayıt arşiv yararlanın derim yani vergi dairesi tam zamanla hemen göndermiyor raporu yani sizde zaman var yetebilir eksik dosya varsa vergi dairesine teslim edilebilir önceliğimiz bu olmalı benim bu sayfaya ilk girdiğimde ilk sorum /46 rapor oranımız ankara düşürmü idi ikinci sevkten eksik evrak kısmını hastane tamamladı ankara süresiz /66 vermiş yani dikkat edilecek hususlar hassas olanları ankara 46 onaylamıyor.ama süresiz 66 veriyor neden herkes işini yapmalıyım demeli

Arkadaslar maliyeye ulasan raporunuzun uzerine 3,5=4ay ekleyin sonuc almak icin bide eksik evrak diye donmezse

Evisden de telefonla da sorgulamıycam artık.dün aradım telefona çıkan memur daha 1–2 ay daha sürer veya daha fazla dedi.

denizmm

denizmm günaydın sen benle aynı zamanda vermemişmiydin evrağını neden gelmedi hala

Son düzenleme:
Arkadaşlar herkese mutlu haberler almayı dileyerek, eksik evrak veya karar verilememiştir diye raporu dönüpte, sonrasında kabül edilen ya da oranı düşürülen var mı?

Maalesef henüz haber yok
Gecen hafta aramıştım ve bu hafta için tekrar arayın demişti inan cesaret edip arayamadım [emoji87][emoji86][emoji85] 16 ocak ankaraya varış..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar günaydın Ocak ayında gönderilen raporlardan gelen varmı

Öğleden sonra bir şansımı deneyeyim [emoji17]

denizmm BEN ARADIĞIMDADA HEP ÖYLE DENİYORDU 03124153204 SADECE BURAYI ARA ÖĞLEDEN SONRA VE MUTLAKA DE Kİ ÇIKMIŞ OLMASI GEREK OCAKLAR BİTTİ GİBİ DİYE MUTLAKA VURGULA BİRDE BENİM PATRONA DİREK YAZISI GELDİ 1 GÜN SONRA O DA BAKSIN ONADA VERGİDEN DİREK GELDİ BİLGİN OLSUN

ozlm cok tesekkür ederim ozaman ben öğleden sonra arıyım saol varol

denizmm.benim 18ocak raporum icin dün gorustugumde haftaya sonucunu ogrenebilirsiniz dedi sende bi ara sansimiza hayirli haber ver ins

Benim 9 ocak ankaraya varış inat ettim aramıyorum aramıyacam mayıs 15 e kadar yada Br cevap gelene kadar.

River herkes bişey diyor ama bende bir sansımı deneyeyim dedim umarım hepimize güzel haberler gelir [emoji2969]

Yazimdaymis ocak raporlarimiz islem,tam bitmedi haftaya bitmis,olur dedi telefondaki memur abi

[emoji17]

Son düzenleme:
3-5 sene önce 45 gün en fazla 2 ayda biten işlemler şimdi minimum 4 ay sürüyor. bugün gene aradım ama açmıyorlar.

River plate
Banada geçen hafta öyle bir kez aradım...Bir daha da aramam, gurur yaptım... :D Yok şaka pusuya yattım avımı beklermiş gibi bekliyorum...daha 15 gün yazışma sürer dediler bana...acelem yok...

denizmm

Yok ben aramadım hiç ama inter aktif Vergi dairesinde birşey gözükmüyor artık kendimide saldım stres stres nereye kadar. Olacağı varsa olur olmayacaksada olmaz kısmet bakalım.

Üst Alt