Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sureli olacagi kesin 1yil sure veriyolar

denizmm.bidahaki hafta belli olur dedi bakacaz,artik

ınşallah bekliyoruz bayram üstü bayram yaşarız aralık 26 gidiş güzel haber alan arkadaşlara hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar inşallah

Serdar2829

Rahatsızlığınız ile ilgili oranları düzgün çizelgeye göre yazıldıysa düşmez. Gerekli evrakları ve raporlarınızıda verdiyseniz sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Umityalcin
Arkadaşım seninle benim durum aynı ve yakın tarihlerde tekrar göndermişiz.daha iki ay veya daha faZla sürer diyorlar.sen hiçbilgi aldınmı.

10 yıldır ilaç tedavisi görüyorum.İlaç raporlarını da heyetten istediler ve dosyama koydular.Düzelen bir şey yok.Umarım bunu göz önüne alırlar.

Merhaba arkadaşlar, az önce vergi dairesinden raporumu aldım.Herkes hakkında hayırlısı olur inşallah

Benimde 3 ocak'taydı buğün aradım %45 aynı sonuçla onaylanmış istanbula yollamışlar

Ama işyerime ne zaman gelir?

Hayirli haberler gelmeye basladi

Ocak sonuclanmaya basladi sonunda nefesler tutuldu

3ocaktan fazla yokmu arttiran arkadaslar

Benim18ocak haftaya kaldi galiba ters bisey cikacak diye aramaya elim varmiyo

River desene peşpeşe cvp gelecek bize [emoji2969] Allah yüzümüze baksın başka bişey diyemiyorum..
Hayırlı haberi gelen arkadaşları tebrik ediyorum güle güle maaşlarını yemek nasip etsin rabbim..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

River plate Mertemir denizmm

Arkadaşlar sizin müracaatlar eviss de gözüküyor mu?
Takip yapabildiğiniz bir site var mı acaba?
Eğer varsa başvurudan ne kadar süre sonra görünmeye başlıyor? Bilgilendirirseniz sevinirim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benim evisten görmem mümkün değil. zonguldakta henüz bu sistem yok. interaktif vergi dairesinden takip ediyorum ama henüz düşen bir kayıt yok

İnşallah istanbul vergi dairesinden tez zamanda işyerime cevap kağıd'ım gelir,darısı bekleyenlerin başına.

Ben evisste görüyorum ama halen bir cvp yok bırakın sadece raporun gidiş tarihi varr ..başka bir şey yokkk [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamünaleyküm benim 4 nisan Ankara gidiş biz daha çok bekleriz ordu evis yok vergi dairesinde memura arada başınızı ağrıtayım diye tel no aldım ayda bir defa arıyorum aksilik olmasın diye

Bazi illerin eviss sorgulama sistemi yok arkadaslar benim kocaeli ben sorguluyabiliyorum

denizmm.insallah olumlu sonuclanirda bekledigimize deger yoksa digerini dusunmek bile istemiyorum.

arkadaşlar anlamadığım bir şey var. Ben aralık ayında başvuru yaptım yazı nisan ayında geldi burada Aralık-ocak-şubat-mart aylarının vergi indirim tutarını alabilecek miyim? yoksa yazı geldiği tarihten itibaren mi alabileceğim ?

Üst Alt