Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Sağlık kurulu raporu direkt ankaraya mı yolluyor yoksa başvuru yapılan il başkanlığına yolluyor da onlarmı ankara ya yolluyor acaba??

Ankara 23 ocakta gönderdiğim kardiyoloji %53 raporuma evrak eksikliği nedeniyle vergi dairesine yazı göndermiş. istedikleri ; eko'nun gönderilmesi ve kardiyak operasyon durumunun bildirilmesi. (STENT CABG) kardiyoloji den rapor gönderen arkadaşların bilgisine.

recko59

Benimde kardiyoloji ama rapor filan istenmedi benden götürdüğüm halde. Ayrıca şimdi aradım bundan 1 ay önce kuruldan çıkan raporum yazışması bekliyordu. Bugün bana kuruldan çıkmadığını söylediler anlamadım gitti. Yani defalarca kuruldan çıktı yazışma bekleniyor dendi. Bugünse kuruldan daha çıkmadığı söyleniyor nasıl oluyor böyle birşey şaştım kaldım. 9 ocak ankaraya varış evraklarım.

recko59

Benim rapor daha yeni gidecek ankaraya. Şimdi kafama takıldı benimde kardiyoloji ve raporun ekinde eko, operasyon durumu vs ekleyecekmi acaba kurul. Eklemezse aylar sonda bizim raporda eksiklikten dönecek mi?. Acaba gidip sağlık kuruluna sorsam mı??

Shaky34 MÜMKÜN DEĞİL ÇIKMIŞTIR YAZIŞMADADIR BENİMDE 9 OCAKTI ÇIKTI SİZİNKİ YAZIŞMADA OLDUĞU İÇİN MAALESEF BEKLİYORSUNUZ BEN SADECE SONUCU ÖĞRENMEK İSTİYORUM DİYİN Bİ DAHA Kİ ARAMANIZDA

1 aydır yazışma sürüyor diyorlar anlamadım sonuçta söylemiyorlar

ozlmasgr

Ben özellikle belirttim dedimki 1 ay önce kuruldan çıktı 1 aydır yazışmada diyip duruyordular neden şimdi kurulda diyorsunuz memur kuruldan hiç çıkmamışki diyor anlamadım ben yarın tekrar arayacam.

Recko sadece kalpden mi aldınız raporunuzu..
şimdi tekrar sil baştan başlıyorsun..yazık günah gitti onca emek [emoji22]desene..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

recko59

geçmiş olsun raporunuz nasıl yazıyordu.benimde kardiyovasküler sistem koroner arter EF/50 süreğen.rapor 50 oran.bu şekilde Ankara ya gitti.vergi dairesi başka birşey istemedi.

Shaky34 benim rapor 9 nisan da kurula girmiş. ilk vergi dairesine gittiğimde başka evrak gereklimi sormuştum oradaki bayanda gerek yok ,işe giriş bildirgesi ,engelli sağlık raporu, başvuru dilekçesi ve kimlik fotokopisi yeterli demişti. ama yeterli değilmiş ki o yüzden karar verememişler
denizmm %50 kalp %5 cildiye (sedef) ortalaması %53 evet tekrar başa döndüm aynı sıkıntılı süreç işleyecek
Ranger76 teşekkür ederim ranger76 raporumda koroner arter hastalık/ kalp yetmezliği 50 oran yazıyor. vergi dairesi başka bişey istemiyor ama Ankara istiyor

Bende aynı evrakları teslim ettim..
Recko anladım tekrar gecmiş olsun..
benim de şeker ve kalp 3 stent var bakalım beni ne gibi süprizler bekliyor..[emoji87][emoji86][emoji85]

Heyet e Girmiş Olduğunuz Hastane'den Kaynaklı Evrak istenme Durumu Olabilir mi.. Hakem Hastaneler'den Alınan Raporlar'dan da ister mi acaba.. Muhtemelen Haftaya bende teslim edeceğim vergi dairesine. (Bu Forumda yeni olup Yarın Hakem Hastanede Rapor için Çağrıldım.) CÜMLETEN GEÇMİŞ OLSUN TÜM YORUMDAŞLARA..

Benim kuzenim 4 sene önce vergi indirimi sonrası emekli olmuştu. İlginç olan onun 3 ayda emeklilik dahil tüm işlemleri bitmişti. Vergi dairesi bir ayda sonuçlanmıştı. Şimdi vergi dairesinin 5 ay sürmesi neden acaba

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yarın hastaneye sağlık kuruluna gidip rapor ekinde eko gönderip göndermediklerini soracam. Kafama takıldı. Bu ne böyle ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yogun talep olabilir çünkü emeklilik yaşı 60 küsürlerdee insanlar ne yapsın varsa böyle bir hakları neden almasınlar ki..

Elbette alsınlar. Bende almak isteyenlerdenim. O açıdan bir sorun yokki. Ben sürenin bir aydan 5 aya çıkmasına sebep olacak kadar sayısal artış olduğuna inanmıyorum.

Cok haklısın ama işte yapcak bişey yok kurul herhafta sadece 2 kere toplanıyor
işte belki o gün kaç tane rapora bakıyorlarsa artık sıra bu kadar uzuyor maalesef beklemekten başka şansımız yok..

Bence çözümü var. Bu forumda beklenti içinde olan herkez en azından ortak olan sorunu Cimer'e şikayet olarak iletebilir. Sorun bugün belki çözülmese de ileride mutlaka soruna yönelik çözüm üreteceklerdir. Devlet yapısı hantaldır onu harekete geçirecek olan sorunu dile getirenlerdir. Yoksa sistem zaten işliyor. Kimse sorunu dile getirmezse mecut sistem niye değişsinki. Şikayet olursa elbette bu soruna duyarsız kalınmayacaktır. Ben başka konularla ilgili yazdığım bir çok sosyal sorunları çözdüklerine şahit oldum. Biraz zaman alıyor ama farkındalık neticesinde çözüm arkasından geliyor. Bence şu an bekleyen herkes ortak sorunu Cimer'e yazsın. En azından bizden sonrakiler rahat etsin derim.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar aslında burada amaç bence erken emekli olmanın önünü kesmek hakkımız olanı bize vermemek veya emekliliği kesemiyorsa bir şekilde süreci uzatmak sonuçda hepimiz Devletin hastanelerinden alıyoruz raporlarımızı Ankara’da ki memurların bunada güvenmeme gibi bir durumu olamaz herhalde önceden bukadar yoğun olarak rapor da gitmiyordu tabi insanlar biliçlendi ve haklarını haklı olarak kullanmak istiyor çalıştığımız işyerleri artık üç kişilik işi bir kişiye yüklüyor buda yıpranmamızı çoğaltıyor yoksa neden erken emeklilik isteyelim biz hakkımızı istiyoruz rahatsılıklarımız Allah tarafından bunuda istedikleri hastaneden ispatlamışız daha neyin evrağı neyin eksiği anlayamadım verin hakkımızı yeter artık bence saygılar hepinize.

Azdavay
Yanlış anlama seni sadece biz okuyoruz, eğer bu işin sorumlularının da okumasını istiyorsan lütfen sende Cimer'e yaz. Ben yazdığım metni burada paylaşıyorum. Herkez birşeyler yazarsa bence sorun çözüme doğru gidecektir.

Cimer'e yazdığım metin

"İyi günler.
Yazacağım mesele benim ve birçok insanın beklentisi, sorunu olan ve bundan dolayı olumsuz intibalara, güvensizliklere yol açan bir sorun.
Engelli sağlık kurulu raporu almış ve vergi indirimi müracaatında bulunmuş T.C. vatandaşlarının sorunu.
Vergi dairesine müracaatından sonra aylarca Ankara'dan gelecek sonucu beklemek zorunda kalan engellilerin sorunu.
Engelli forum sitelerinde rivayetlere göre haftada iki defa toplanıp tüm ülkeden gelen raporları incelemeye alan kurulun sorunu.
Raporunu verip 4 ay bekleyip, tam sonuç beklerken "Eksik evrak, Emg sonucu yok, ekg sonucu vs. raporu sonucu yok deyip hasteneden tekrar evrak bekleme sürecinin başlatılması ve bunun akabinde tekrar 2-3 ay daha sürenin uzaması sorunu.
Sorun zaten toplumda yer edinme sorunu yaşayan engellilerin, ekonomik ve psikolojik baskı etkisiyle kendisini daha da olumsuz bir konuma iten sürecin sorunu.
Devlet en ufak sorunu dahi dikkate almak zorunda, aksi taktirde sorunlar kartopu gibi büyüdüğünde hem topluma, hem sisteme zarar verir.
Siz değerli yöneticilerden ricam engellilerin tespitini yapan kurulun yapısını güçlendirmeniz. Ve bu bekleme sürelerini minimuma indirmeniz.
Saygılarımla"

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Azdavay

aynen öyle.bulunduğumuz ildeki vergi dairesi bu evrak yeter diyor Ankara maliye eksik diye geri gönderiyor! bunların birbirine itimadı yok olan vatandaşa oluyor

Shaky,deniz bizimde kardiyoloji Allah yardımcımız olsun inşallah eksik evrak tan geri dönmez raporlarımız.4 aydır zaten bekliyoruz

Yanlış anlama yok tabiki ama emin ol cimer e de yazıyorum lütfen herkes yani hepimiz yazalım

Böyle birşey varmı arkadaşlar 4 ay bekle evrak eksik haydi bir 4 ay daha bekle yazık vallahi çok yazık

Ranger76 kalp krizi geçirdim ve anjiyo oldum. ana damarlardan biri yüzde yüz tıkanmış. 1 tane stent takıldı.

Üst Alt