Azdavay
Yanlış anlama seni sadece biz okuyoruz, eğer bu işin sorumlularının da okumasını istiyorsan lütfen sende Cimer'e yaz. Ben yazdığım metni burada paylaşıyorum. Herkez birşeyler yazarsa bence sorun çözüme doğru gidecektir.
Cimer'e yazdığım metin
"İyi günler.
Yazacağım mesele benim ve birçok insanın beklentisi, sorunu olan ve bundan dolayı olumsuz intibalara, güvensizliklere yol açan bir sorun.
Engelli sağlık kurulu raporu almış ve vergi indirimi müracaatında bulunmuş T.C. vatandaşlarının sorunu.
Vergi dairesine müracaatından sonra aylarca Ankara'dan gelecek sonucu beklemek zorunda kalan engellilerin sorunu.
Engelli forum sitelerinde rivayetlere göre haftada iki defa toplanıp tüm ülkeden gelen raporları incelemeye alan kurulun sorunu.
Raporunu verip 4 ay bekleyip, tam sonuç beklerken "Eksik evrak, Emg sonucu yok, ekg sonucu vs. raporu sonucu yok deyip hasteneden tekrar evrak bekleme sürecinin başlatılması ve bunun akabinde tekrar 2-3 ay daha sürenin uzaması sorunu.
Sorun zaten toplumda yer edinme sorunu yaşayan engellilerin, ekonomik ve psikolojik baskı etkisiyle kendisini daha da olumsuz bir konuma iten sürecin sorunu.
Devlet en ufak sorunu dahi dikkate almak zorunda, aksi taktirde sorunlar kartopu gibi büyüdüğünde hem topluma, hem sisteme zarar verir.
Siz değerli yöneticilerden ricam engellilerin tespitini yapan kurulun yapısını güçlendirmeniz. Ve bu bekleme sürelerini minimuma indirmeniz.
Saygılarımla"
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi