Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Saol varol darısı sizlere [emoji2969]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onaylanmayi bekleyen ocak raporlular yarin buradan guzel haber versin 18ocak benim

raporları onaylanan arkadaşları kutlarım, beklemek gerçekten zorlu bir süreç, inşallah hayırlısıyla emeklide olursunuz , darısı başımıza :)

Arkadaşlar benimde bir sorum var, çalıştığım yer nedeniyle büyük mükellefler vergi dairesinden şahsi olarak başvurdum ve martın 20si gibi raporumu teslim ettim, ""bmvd.gov.tr'de baya bir süredir ;

başvuru durumu; rapor bakanlığa gönderildi
hastane rapor oranı: (boş-bir şey yazmıyor)
engellilik oranı:81
engellilik derecesi: (boş-bir şey yazmıyor)

böyleyken değişmiş şuan;

başvuru durumu; rapor bakanlığa gönderildi
hastane rapor oranı: 81
engellilik oranı: (boş-bir şey yazmıyor)
engellilik derecesi: 0
yazıyor.

kendi yaptığım araştırmaya göre hasatane tarafından bazı oranlar sanki mevzuata göre fazla verilmiş gibiydi, ancak 0 gelmeside imkansız. şimdi bu ne anlama geliyor bilginiz var mı?

çok yoğun ve tek çalıştığımdan ankarayı arayamadım, yarın aramaya çalışıcam ama şuan içim içimi yiyor, bilen varsa Allah aşkına söylesin ne anlama geldiğini
sanırım sonuçlanmamış,net birşey ortaya çıkmadığı için engel oranın ve derecen, o yüzden birşey yazmıyor düşüncesindeyim.81den 0 a düşmesi imkansız bence

Mrb deniz hanim kac ay sürdü acaba onaylanmasi

15.1 de gitti tam 14.5 de cvp aldım toplam da 4 ay da olmuş oldu

Tüp mide ameliyatı olanlara engelli raporu oranı veriliyormu?veriliyor ise % kaç veriliyor?

denizmm. hanim hayirli olsun ensonunda guzel haber geldi 23 gunde evrak gelmesi falan gecer oda hayirli olsun emekliligin simdiden
Umityalcin oranlar abartilimiydi 0olmasi imkansiz aciklama yapilir bekle 1hafta daha

Tablo
474e0b96f4b21ad6a88bb667c4fbb8dc.jpg

Son düzenleme:
Raporları onaylanan arkadaşlara hayırlı olsun darısı tüm bekleyen arkadaşların başına inşallah tez zamanda 🙏🙏🙏

denizmm

Hadi gözün aydın Allaha şükürler olsun. Senin adına gerçekten çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı bekleyen arkadaşların başına.

Sümer ve shaky cok tesekkür ederim arkadaşlarım destekleriniz için sonsuz tesekkürler çifte bayram kutluyacam şükürler olsun..[emoji2969][emoji1250]

Ranger76

Arkadaşlar bende öyle biliyordum benimde sigorta başlangıcı 96 banada 17 yıl dendi ama gün olarak 4080 günü doldurmanız gerekiyor denmişti bende dedim bir bakın bakalım ne kadar günüm var diye 4515 günüm vardı. Yanlış bilgi vermek istemem ama benden de 4080 gün istediler. 3.derece benimkide.

Koskoca tabloya göre yapılmıyormu bu yaa anlamadım şimdiii [emoji849]

96 giriş 3.derece 17.yıl 3920 gün diyor..

Tablo bu. Bu şartlara göre emeklilik şartlarınızı hesaplayın.
b2858663b7277416ed23baaffce060e5.jpg

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tesekkür ederim dediğim gibi ozaman [emoji4][emoji2969]

denizmm hayırlı olsun aynı gündü bizim raporlarımız belki benimkide onalanmıştır...ivd de yazısı geldi mi peki?

Kadmaster cok tesekkür ederim hayır henüz gelmedi ama memur arkadaş birkaç güne vergi dairenize gelir dedi..
güzel haberler almanız dileğiyle [emoji2969]

denizmm

Hayırlı uğurlu olsun sonunda muradınıza ermişsiniz inşallah darısı bizlere olur.Sizin adınıza çok sevindim.

Scorp arkadaş saolun eksik olmayın şükürler olsun haberimi aldım [emoji4]
Sizlerinde hayırlı haberlerinizi en kısa zamanda almayı nasip etsin rabbim [emoji2969]

amin Deniz Hanım inşallah sizin 4 ay da çıktığına göre daha 2 ay var.15.03 rapor teslim tarihi.

Evet 4 ay bulduu ama istanbul yogun bazı forumlarda daha erken gelenler oluyormuş ama şans işte yogunluğa göre de değişebilir süre..

Deniz Hanım ben Ankara da elden teslim ettim teslim ettiğim memur 3 ayda çıkar dedi.Bakarsınız Haziran da bayramdan sonra sonuçlanır.Bilemiyoruz tabi neye göre baktıklarını.Hakkımızda hayırlısı olsun .

Mertemir Engin bey merhaba verdiğiniz sgk sitesi için teşekkür ederim hesapladım 21 yıl 6330 güne 1698 tl emekli maaşı gösterdi şimdi tek beklediğim Ankara'ya eksik evrak yüzünden 2 Mayıs'ta 2. kez gönderdiğim %53 raporumun bir an önce onaylanması , bu arada yarı hemşeri sayılırız eşim Zonguldaklı

İnşallah tez zamanda hayırlı cevabınız gelir verdiğiniz tarihin üzerine 3 5 ay ekleyin demişti memur bey ..
Beklemek zor biliyorum ama sabır diyecez [emoji2969]

Mertemir MERHABA YÖNLENDİRDİĞİNİZ SİTEDE MALUL MÜ DİYECEĞİZ YOKSA ENGEL ORANINIMI YAZACAĞIZ

32 04 ü az önce aradım. Ocak ayının raporları yazım aşamasında dedi. Ne kadar doğru bilemedim. 1 haftaya biter dedi. ???

Üst Alt