Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Tesekkürler dediğiniz gibi biraz sabretmem lazım ilğiniz için sonsuz tesekkürler ben bayram hediyemi aldım darısı sizlere [emoji2969]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mimihlya

[emoji122][emoji122] cok saol varolll sevincimiz ortak değdiii herşeyee [emoji2969]

Mertemir
Kopyala yapıştır yaptım uygulanmadı olmadı diyor yapamadım bende.kopyalıyorum,yapıştır tamam kabül etmedi.

Umut bey, e-Devlet uygulamasındaki 4-a hizmet dökümüne girin ilk sekme. altta dtaylı hizmet dökümü var.tescil bilgileri yazıyor. İsimden itibaren en alttaki bölüme kadar kopyalayın o şekilde yapıştırın olur.

deniz hanım hayırlı olsun
darısı diğer arkadaşlara ve bana olur inşallah

hepsi tamam 1992 giriş 4400 iş günü

Allah Allah göstermesi lazım. kamu yada özel seçeneği var. yanlış seçim yapmış olabilirmisiniz

Çok değerli Abilerim ablalarım bugün itibariyle sgk ya evraklarımı teslim ettim sanırım birazdaha beklicez yüce Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin acaba nekadar Daha beklerim.

Saolun durmuş bey darısı size ve tüm kader arkadaşlarıma [emoji2969]

Bu arada tebliğat kaç günde vergi dairesinde olur acaba bilgisi olan varmı [emoji849]

hayırlı olsun kardeşim. inşallah haziran ayına ilk maaşını alırsın

Mertemir Bana dediysenizzz inşallahhhhhh diyim [emoji4] haziran ayı olmadı en gec temmuzz [emoji2969][emoji2969][emoji2969][emoji2969]

Durmuş beye demiştim ama sizde benim kardeşimsiniz aynı temennilerim sizin içinde geçerli elbette. İnşallah herşey gönlünüzce olur.

Saolun varolun [emoji2969]

Sgk emeklilik takibini nerden nasıl yapıyoruz bilgisi olan var mı arkadaşlar

Umityalcin benim raporum kalp yetmezliği olduğu için eksik evraklarım kardiyolojiden ekokardiyografi raporu ve stent veya bypass varmı gösterir rapor bunları istediler.

28 ocakda ankara ya giden raporum halen haber yok ne zamana belli olur acaba. Ankarayi aradim raporda sikinti ve eksiklik yok kurulda raporunuz yakinda belli olur diyor ama halen belli olmadi

River plate tesekkur ederim insallah.
Birde hakem hastanesi olan izmir tepecik hastanesin % 50 oran aldim baltazarla % 42 ile ankaraya gitti raporum oranda dusme olutmrmu aynen gittigi gibi gelirmi. ( Dm %20 + Ht %10 + Hl % 10 + tiroid % 10 )

bakın arkadaşlar ben başvurdum emeklilik için Allahtan günüm fazlaydı sigorta günlerinde sıkıntı çıkarıyorlar benim tam 161 günümü düşürdüler birinde tescilde başka bir isim gözüküyordu onu düşürdüler ayrıca yok matrah 2 sefer gözterilmiş diyerekde günümü düşürdüler tam sınırda olan arkadaşlar dikkat etsin ler Allah hepinizin yardımcısı olsun ben bu ayın 20 sinde alacağım emekli maaşını ilk defa inşallah sizlerede nasip olur

Hasanerdoğan35.benimde42yle ankarada raporum bende 4aydir strese girdim acaba dusururlermi diye bekliyorum sonucu bu cuma bi arayin dediler cesaret edemiyorum benimde goz 32+troid10+el bilegi 6=toplam48balthazarla42yle suan ankarada 18ocak tan beri

Sümer35.3gunde baglanani duydum sgk daki yogunluga bagli gelecek hafta duser ins.ki 1000tl bayram ikramiyesi ni alabilesin

Günaydın 22 nisan da raporumu maliyeye gönderdim. raporda yazan sürekli %trıglesıd %35 uyku abnesi 45 baltazar ile 42 yazdı lar.
sormak maliye gönderirken uyku raporu (polisomnografi) vb ekte gönderilmesine gerek yok dedi maliye
sadece rapor ve çalışsıtıgma dair belge heyet raporu ve dilekçe aldı.
raporda UYKU ABNE SENDROMU yazıyor.karşısında %35 sadece
şimki ankara bakarken agır mı hafıf ortamı oldugunu bir yerden görebiliyormu AHI degeri falan yazmıyor raporda hastaneye uyku raporunu vermiştim onlar bir yere işliyor mu
yoksa Ankara raporu eksik evrak deyip tekrar istermi fikri olan var mı

rapor eksik evraktan geri geldi,hastnede evrakları tamamlayıp gnderdim ve tekrar başa döndük :)

4 ay beklemiştim, yine 4 ay mı sürer

Üst Alt