Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
Umut bey, e-Devlet uygulamasındaki 4-a hizmet dökümüne girin ilk sekme. altta dtaylı hizmet dökümü var.tescil bilgileri yazıyor. İsimden itibaren en alttaki bölüme kadar kopyalayın o şekilde yapıştırın olur.
Çok değerli Abilerim ablalarım bugün itibariyle sgk ya evraklarımı teslim ettim sanırım birazdaha beklicez yüce Rabbim hepimiz için hayırlısını nasip etsin acaba nekadar Daha beklerim.
Umityalcin benim raporum kalp yetmezliği olduğu için eksik evraklarım kardiyolojiden ekokardiyografi raporu ve stent veya bypass varmı gösterir rapor bunları istediler.
28 ocakda ankara ya giden raporum halen haber yok ne zamana belli olur acaba. Ankarayi aradim raporda sikinti ve eksiklik yok kurulda raporunuz yakinda belli olur diyor ama halen belli olmadi
bakın arkadaşlar ben başvurdum emeklilik için Allahtan günüm fazlaydı sigorta günlerinde sıkıntı çıkarıyorlar benim tam 161 günümü düşürdüler birinde tescilde başka bir isim gözüküyordu onu düşürdüler ayrıca yok matrah 2 sefer gözterilmiş diyerekde günümü düşürdüler tam sınırda olan arkadaşlar dikkat etsin ler Allah hepinizin yardımcısı olsun ben bu ayın 20 sinde alacağım emekli maaşını ilk defa inşallah sizlerede nasip olur
Hasanerdoğan35.benimde42yle ankarada raporum bende 4aydir strese girdim acaba dusururlermi diye bekliyorum sonucu bu cuma bi arayin dediler cesaret edemiyorum benimde goz 32+troid10+el bilegi 6=toplam48balthazarla42yle suan ankarada 18ocak tan beri
Sümer35.3gunde baglanani duydum sgk daki yogunluga bagli gelecek hafta duser ins.ki 1000tl bayram ikramiyesi ni alabilesin
Günaydın 22 nisan da raporumu maliyeye gönderdim. raporda yazan sürekli %trıglesıd %35 uyku abnesi 45 baltazar ile 42 yazdı lar.
sormak maliye gönderirken uyku raporu (polisomnografi) vb ekte gönderilmesine gerek yok dedi maliye
sadece rapor ve çalışsıtıgma dair belge heyet raporu ve dilekçe aldı.
raporda UYKU ABNE SENDROMU yazıyor.karşısında %35 sadece
şimki ankara bakarken agır mı hafıf ortamı oldugunu bir yerden görebiliyormu AHI degeri falan yazmıyor raporda hastaneye uyku raporunu vermiştim onlar bir yere işliyor mu
yoksa Ankara raporu eksik evrak deyip tekrar istermi fikri olan var mı