Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Dm+ht+hl+hipotroid = % 50 aldim
Baltazara girdi % 42 ile ankaraya gittii
28 ocak ankaraya varis

Aşağı yukarı 4 ayı buluyor ankaraya gidişten sonra ..inşallah hayırlı haberleriniz gelir arkadaşlar..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler stres yaptım iyice hastahaneden evrak istiyormu ankara acaba giden rapor yeterli oluyorum

Bazen raporu almış olduğunuz hangi hastalıksa veya hastalıklarsa onunla ilğili eksik bilği veya eksik muayene gibi bir sıkıntı da raporlar geri dönebiliyor..
sonucu size bildirirler ve ona göre eksik işlem ne ise onu tamamlayıp göndermeniz isteniz..yada tamamen red edilir oran düşürülürse herşeye sil baştan başlamak zorunda kalabilirsiniz..[emoji20]
Kronik hastalıklardan değilde genelde psikolojiden dönen rapor sonuçları oluyor..
Sürelide verilebilir raporlar bekleyip görecegiz ..atıyorum 1 yıllık yok 2 yıllık felan..
Açıkcası herşey hastalıklarınıza bağlı..
Hakkınızda hayırlısı olsun..

Herkese gunaydin arkadaslar bu
Haftada basladi hayirlisiyla bakalim 18ocak raporumun sonucunu alabilecekmiyim

Günaydın iyi haftalarımız olsun [emoji2969] bende tebliğatın gelmesini bekliyorum [emoji849]

Hayırlı olsun evissde baktım halen görünmüyor ama bende muallakta kaldım açıkcası [emoji849][emoji848]

Herkese günaydın hayirli haftalar hayirli haberler 18 NİSAN ANKARA GİDİŞ beklemeye devam 🤗🤗🤗

denizmm.vergi daireni ara bazen guncellenemiyor.evrak oraya bilgisayardan ortamindan gonderildi ulasmistir.ara bence

kadmaster.yarin ogleden sonra arayacagim

denizmm ben şimdi vergi dairesini aradım...İş yerinize ve siz yollacağız dediler yazımda dediler...Bekleyeceğiz yine...olsun...
River plate bence bugün öğleden sonra bir arayın...Çünkü benimde 2 gün öncesi olmuş...16 sında aradım ben biz onu 14ünde yolladık dediler benim v.d'ime....

Tesekkürler bilği için arkadaşlar [emoji4]

Günaydın hayırlı haberler alacağımız güzel bir hafta ya selamlar olsun inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar,
Ben 48% raporumu 12 eylülde göndermistim. 24 aralikta ek rapor gönderdim (solunumtesti). Bugün ankarayi arayarak ögrendim ki 30% düsürmüsler. Bu kadar düsürebilirler mi. Sonucta 48% i de bana hastane heyeti verdi. Ne yapabilirim? Yardimci olursaniz sevinirim.

Kadmaster bugun bi arayim bari ikindi ye yakin sansimiza

Cuma aradigimda bugun icin kuruldan cikan 15ocaktan sonra ki raporlar yazimi baslanacak dedi hayirlisiyla bekliyorum

Evet sevgili arkadaşlar bugün itibariyle raporumla beraber Sgk'ya emeklilik başvurumu yapmış oldum. darısı bekleyenlerin başına. herşeyin hayırlısı olması dileğimle

teşekkür ederim kardeşim. sağolun inşallah sizlerinde tez zamana iyi haberlerinzi alalım

12 eylül2018

Solunum testinin fev1 fvc değerlerine göre oran veriliyor,değer 80 aşağısı ise hafif sayılıp 20 veriyorlar orta ise yüzde 40.sonrası 60 80 diye gidiyor sizinki neye göre 30 olmuş tekrar itiraZ ederek değerlendirmesini isteyebilirsiniz...

Umityalcin

Hastane yüzde 40 sirf astįm hastaligim icin vermisti. Gerisi omriligimdeki vidalar icin. Y0zde 48 i nasil ve neye dayanarak yüzde 30 a indirebiliyorlar anlamis degilim.

12 eylül2018

Yüzde 20 hafif astım,kalan kısmıda vidalara vermiş,hastane abartılı oran vermiş olabilir yada başka başka şeyler işte.itiraz edip tekrar değerlendirilmesini isteyin raporunuzyn.MALİYEYE

arkadaşım geç kalmadan itiraz et. hakem hastaneye yönlendirirler. oranın dediği rapor geçerli olur.

Mertemir hayırlı olsun darısı bizlere [emoji2969]

Slm arkadaslar ankarayi aradiginiz numarayi paylasirmisiniz

Üst Alt