Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?
sağolun Deniz hanım. bu hafta sizinkide gelir. Direkt telefon numarasına mesaj geliyor. interaktif vergi dairesine e-tebligat şeklinde düşüyor. çıktısını alıp sgk'ya veriyorsunuz okadar.
raporları onaylanan arkadaslar bir hafta gectıkten sonra vergi dairesinden emeklı olmak icin kullanıcam vergi indirimini beyan ederek elden teslim alabilirsiniz beklemeye gerek yok
0 (312) 415 32 17 Şimdi bu numara ile konuştum. Ocak/2019 un ilk iki haftasını bitiriyolarmış ( böyle 2 bölümde 2 hafta 2 hafta alıyorlarmış)
Benim ankaraya ulaşma tarihi 30/OCAK
3 - 4 haftaya sonuçlanır bilgisini verdiler.
Hızlı bir şekilde ilerlediklerini
Bayramın araya girdiğini hatırlatdılar
Benim anlamadığım eksik evrak diye döndüğünde süreç tekrar yeniden neden başlıyor. 4 ay daha beklemek aslında saçma bence. Evrak gönderildiğinde aradan inceleyip sonlandırmaları gerek diye düşünüyorum. Eksik evrağı gönderen ve sonuçlanan arkadaş varmı acaba. Ne kadar sürüyor tam olarak?
Merhaba geçen hafta bakanlık'tan engelli vergi indirimim onaylandı,aynı %45 oranla çalıştıgım işyerinin muhasebecisine,bende çalıştığım işyerinden engelli vergi indirimi yazılı dosya'yı istedim ama vermiyor muhasebeci böyle bir dosya olmaz diyorlar,onun yerine bodro vericekmiş sizce dogrumu yapıyorlar?
12 Eylül 2018
Sanırım size solunum testine göre Ankara yüzde 20 vermişler. Omuriliğinizdeki vidalardan dolayı 3. Seviye (%25ile50 arası vidaya) belde ki platinden dolayı yüzde 13 verilmiş. Bunun balthazar'a formüllediğinizde en son gelen yüzde 30 buna göre belirlenmiş. Yinede detayını inceleyin ve araştırın. Raporu veren ilk hastahane mi oranlarda yanlış yaptı inceleyiniz. Eğer öyleyse Ankara yönetmeliğe göre yani engel oran cetveline göre verilmeyen oranlarda inisiyatif kullanıp düşürme yapabilir.
4ay değilde 2,2.5 ayda tekrar raporu dönenleri sonuçlandırıyorlarmış öyle dediler amaa evrağı alıpta incelendikten sonra çok arkadaşında oranlarında düşme olmuş inşallah bizede aynı şeyi yapmazlar,hatasız rapor verdik ellerine nerden ne çıkaracaklarını şaşırdılar valla.İnşallah bizde sorun çıkarıp oranımızı çekmezler aşağıya,aynısı gibi onaylarlar....
12 eylül2018
Benim fev1 79 du sıfır verdiler bu değerlere 20 oran iyi değilmi sanırım değerleriniz düşük değil.Ankara,hastane neye bakarak değerlendirdi bilmiyorum,ben sorduğumda bu değerlere bakılıyor denilmişti.
dosya olarak değil de vergi indirim yazısı olarak işyerine e-tebliğ yoluyla tebliğ edilmiştir. iş yerinden vergi indirim yazımın bir kopyasını istiyorum de yinede vermezlerse vergi dairesi ile konuş ordan da alabilirsin, birde internetten interaktif vergi dairesinden kontrol et belki orda vardır hiç biriyle uğraşmak zorunda kalmassın.
denizmm.bugun 3204ile biten numarayi aramadim.bu numaradaki memur bana takık.diger numara 3218i aradim ilk defa aradigimda acmadi sali ararim dedim ins cikmistir hayirlisiyla
Merhaba arkadaslar ben sgk sevki ile basvurdum 20.05.2019 de yani dün konusu ismimin yazdığı gelen evrak sisteme girilmiş ne dersiniz 29.01.2019 da giden raporum sonuçlandı mı acaba % 50 ile üç yıldır emekliyim bu sene illallah ettirdiler 4 ay nedir yahu inşallah gelen evrak o beklenen vergi indirim yazisidir bekleyen herkese sabir diliyorum
Ayrica raporum % 40 psikiyatri % 10 kolestelrol % 8 bel fıtığı, her yil kontrolü psikiyatri ana rahatsızlık olduğu içinmiş bilmiyorum 17 yil 3920 gün ve % 50 rapor ile emekli oldum ilgilinen arkadaslara