Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Bugün 03124153315 I aradım. Halen Ekim ayında ellerine ulaşan raporlar devam ediyormuş. Sonrada 0 212 453 83 32 İstanbul Vergi dairesini aradığımda Bakanlığa gönderildi yazan tarihten 3 ay saydığınızda çıkmış olacağını söylediler. Hastaneye gideli 130 gün oldu dedim. Evraksız elden teslim etseymişim çoktan çıkmış olacaktı

Vergi indirimi ve emeklilik işlemleri tamamlanan arkadaşlara hayırlı, maaşları bereketli olsun inşallah . Darısı sonuç bekleyenlere inşallah sabır diyelim.

05.10.2018 vergi dairesine teslim. 08.10.2018 Ankara'ya ulaşma. 16.01.2019 sonuçlanma telefon bilgisi 03124153317. 28.01.2019 vergi dairesine geldi telefonla aradılar elden teslim ettiler. Gittiği gibi %53 ile onaylandı. Darısı tüm bekleyenlere arkadaşlar.

HakanEs26

Hakan selam dostum senin başvurun olacaktı yanılmıyorsam Ocak 29 da ne yaptın?
Merak ettim kardeşim halledebildin mi tahsis talep formunu doldurup emeklilik başvurusu yapacaktın?
İnşallah olmuştur bir sonraki aya kalmaz umarım.
Ben ayın 25 de hallettim bitirdim işlemlerimi

Kederli 303 benim raporumda SAMSUN VERGİ DAİRESİNDEN GÖNDERİLDİ. 20 kasım 2018 de ankaraya ulaşmıştı bugün 03124153597 yi aradım 24 ocak 2019 da sonuçlanmış tabiki sonuç hakkında bilgi veremediler. benim evraĞIMIN İKİNCİ GİDİŞİ BU DAHA ÖNCE EKSİKLİK VAR DİYE GERİ GELMİŞTİ

Arkadaşlar benim yüzde 40 engeli raporum onaylanırsa.ssk girişim 1997 .4090 gün SSK var emekli olursam..tekrar SSK lı olarak çalışa bilir miyim.emekli maaşım kesilir mi rica etsem bana bilgi verirmisiniz

cevdet Yılmaz EVET Engelli emekliliğinden emekli olur isen SGK'LI Olarak çalışa bilirsin çalıştığın işveren kaza sigortası ödemek ile yükümlü olup emekli maaşın kesilmemektedir ( Emekli maaşı kesilmesi şartı Malulen emekli olanlar içindir )

@RSM

Hayırlı olsun kardeş inşallah benimki de tahminim 10-15 içinde sonuçlanır sabır etmekten başka çare yok aynı numarayı çok defa aradım maalesef cevaplanmadan telesekretere yönleniyor

Arkadaşlar Benin SSK 1992 giriş ama uzun vadeli prim ödeme 1996 dan başlıyor. 7300 gün ve 20 yılı 4 ay geçtim. 7 ay SSK sonrası emekli sandığı raporum onaylanırsa tahminen ne kadar maaş bağlanır.SGK sitesinde Emekli taban aylığı olan 2379,60 çıkıyor ama daha mı az daha mı fazla olur?

@Strabon

Yarın itibari ile vericem evrakları. Çünkü şirket sgk ye çıkış yapabilmem için ara bilfirim yapacak o da yarın sgk da görünecek. Bu ayın 28 inde normal günüm doldu ama 1-2 gün çakışma çıkar diye önlem alıp 30 günlük sigorta ara bildirimi yapıcam. Yarın sabah çıkışımı alıp nasipse sgk ya gidip emeklilik dilekçemi vericem. Zaten başlık açıp neler yaşadığımı süreçte neler gerekli onalrı yazıcam an ve an..

Arkadaşlar 15/01/2019 da Ant. Vergi dairesine gönderilen raporum %45 olarak onaylanmış ve işyerime gönderilmiş. Bekleyenlere sabır diliyorum.

Ben ankarada 05.09 da elden teslim ettim.19.09 de kurula onaya gitti. hala aradığımda onayda oldu söyleniyor..

Aslan7106 bu zamana kadar çıkması lazım bildiğim kadarıyla. Bu arada Ankara elden evrak alıyor mu? Bir rapor eklemem gerekiyor dosyaya

Bende 25.09.2918 de vergi dairesine teslim ettim evraklari 3 haftadir ariyorum hala iişlemde olduğunu soylediler

vergi

Selam abi bişey soracağım %52engelli raporu aldım vergi dairesine başvurdum kasımın 20 sinde aralık 10 da rapor bakanlıkta cevap bekleniyor diye yazyo sizce cevap gelirmi

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

19.09.2018 Hastaneden rapor bekleniyor
09.11.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

20 Kasım 2018 de Ankaraya varış.
Ve Bekliyoruz sabır

Gunaydinlar

27.08te raporumu heyetten alip,Aksaray vergi dairesine teslim etmistim.
Bugun ise Unkapani Sgk'ya evrak teslim edip,tahsis numarami aldim.Herhalde 2 ay'a maasim bagkanir diye dusunuyorum.Sabir gerektiren,surec icin mantik yuruturken cildirtsan 5 ay bitti,hayurlisiysa mutlu son[emoji3]
Hepinize bilgiler icin tesekjurler,bejleyenlere de tez vakit te hayirli haberler.

SM-G9650 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar....
An itibari ile eviss e düştü sonuç...
%54 ile gittiği gibi onaylanmış...
Süreç şu şekilde
20 eylülde İstanbul Fatih e teslim
26 eylülde Ankara'ya gitmiş
17 ocakta İstanbul a gönderilmiş
31 Ocak işyeri ne yazı gitti ve eviste göründü....

Tüm bekleyen arkadaşlara sabırlar dilerim...
En kısa sürede olumlu sonuçlar almanız dileğiyle....

Son düzenleme:
salim2834
Salim kardeş dün itibari ile Kasımda ellerine ulaşanları bakmaya başlamışlar. Allah hepimize bol sabır versin

Kamil ali
Hayırlı olsun. Bilgilendirme ve dileklerin için teşekkürler

Arkadaşlar Ağır derece uyku apnesi ve hafif derece Astım raporu alıp vergi indirimi başvurusunda oranları düşürülen oldumu. Ben Ağır derece uyku apnesinden %35 ve Astımdan %20 sürekli rapor aldım. Evrakları kendim vergi indirimi almak için teslim ettim. Acaba aynen onaylanırmı yoksa değişiklik olurmu...

Kederli303

eviss in tam internet adresini verirmisiniz ben hiç bir işlemimi göremiyorum.Eskişehirden başvuru yaptım.

Dün başka bir arkadaş aramış Kasım ayında ellerine ulaşanlara bakılıyormuş. Bu gün ben de aradım. Kasım da gelenler bakılıyor her ilden gelenler her hafta geldikçe bakılıyor yoğunluğa göre sonuçlanma süreci daha önce veya daha sonra olabiliyor dediler..Yani kalabalık olmayan gönderilenler daha çabuk çıkıyor anlamına geliyor. Herkese bol sabırlar diliyorum. herkese olumlu sonuç almak nasip olsun

Arkadaşlar Ağır derece uyku apnesi ve hafif derece Astım raporu alıp vergi indirimi başvurusunda oranları düşürülen oldumu. Ben Ağır derece uyku apnesinden %35 ve Astımdan %20 sürekli rapor aldım. Evrakları kendim vergi indirimi almak için teslim ettim. Acaba aynen onaylanırmı yoksa değişiklik olurmu...

Murat CAN Kurt olumlu düşün şu sıralar onaylanır da gelenlerde düşüş duymadım. Herkes için mutlu sonuç olsun

Kederli303

Âmin İnşallah kardeşim. Dediğin gibi aynen ve süre koymadan onaylanır. Her zaman için olumlu düşünüyorum

Kederli303

Yani merkez kurulu verilen raporlara uydukları ve aynen onayladığı gibi yazılar okudum.

Üst Alt