Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

35tm35

Teşekkür ederim iyiyim. Aynen kartpostallık bir İstanbul. bir ara lapa lapa yağıyordu şuan tipi halinde ve tekrar hava iyice soğudu

Arkadaşlar yanlış anlamazsanız sevinirim. Bu konu sohbet karpostal yeri degil. Herkes vergi indiriminin son durumunu takip ettiği yer. İnsanlar bir sabırla bekliyor ve konuya yeni bir mesaj gelince merakla bakıyor. Bına dikkat ederseniz sevinirim

King doğru diyon arkadaşım bugün pazar yani herkes istiraat te bende eli kulağında bekliyenlerdenim 120 aşkın süredir bekliyorum arkadaşlar bilir yani bilgi paylaşımı konusunda ben şuan çalışıyorum çalışma neden ise indirim gelmeden işten ayrilabilirim prm gün yas hepsi tamam ama eksik evrak dönüşü olur diye ise devam ediyorum senin cevap beklemen hakkın bilgilendirme yapmak arkadaşlar yazarsa

Arkadaşlar ben gecen sene ankaradan aldım verdim tüm hepsi 2ayda sonuclandı bu sene yavaş ı işliyor

Yavaş işliyor bide hastane doktor asistanları saolsunlar hatayapmakta devrim yaptılar tekrar sevkle çok rapor incelemeden test sonuçlarını sisteme girmeyen aistan yüzünden 70 gündür bekliyoz ikinci sevkten ölmüşüz agliyanimiz yok

35tm35

Ben raporumu maliyeye verirken tahlillerimi benden istemediler ama raporumda her hastaliğim icin detayli bilgiler yazilmis.sorun olmaz dimi

Klingbeil
Forumda olsanız bir kişi bile verilen selamı cevapsız bırakmadınız diye düşünüyorum. Sosyal ve etik kuralları ile beklentilerimizi birbirine karıştırmayalım. Şahsım dahil herkes vergi indirimi veya engel durumuna ilişkin rapor veya vergi indirimi emeklilik sonuçları bir an önce çözümlenmesine yönelik sürecin haberleri ile bazen mutlu bazen umutlu bazen stresli olabiliriz. Her ne kadar stres olmuş olsa dahi foruma yansıtmamamız sosyal hayatta olan bakışımızın mizacımızın göstergesidir.

Zira İstanbul eviss 2 haftadır bakımda bir sonuç alınamıyor. Günlerden pazar olması nedeni ile ancak evise ulaşılabilen illerden arkadaşlar sonuç söyleyebilir. 159 gündür bekleyen biri olarak sizi gayet fazlası ile anlıyorum Bu güzel forumda bu hizmeti veren emeği geçenlere, bizleri bilmediğimiz konularda bilgilendirenlere, aylardır süreç konusunda paylaşımlarımı ve bilgilendirmeler katılımı değerlendiren bekleyen beklemekte olan tüm herkese teşekkürlerimi sunuyorum. .

Benim 6 yilim oran düşük gelir diye çalışarak devam ettim bu arada evliyim ve 2016da eşim konya li konya da ekmek fırın işletelim dedik fırın darbeye denk geldi açması fbaska sebeplerde eklenince 2017de fırını kapadım arkadaşlar engelli olmak sadece istisdam olmak devlete yüzünü dönmek değil tavukçuluk yapıyorum kuzu besliyorum a sosyalizm herkes bizim gibi olamayabilir benim yazılarım kimseyle duygusal bir muabeti değil siteye 100 soru sordum sa İlknur kederli cvp vermiştir

Bugün iş yerinde ortapedik raporu olan arkadaşın vergi indirimi onaylanmış aralık 5de göndermiş şubat 12de raporu aynen onaylanmış inşallah tüm aralık öncesi ve sonrası raporlar onaylanır aralık ayı incelemesi başlamış gözümüz aydın arkadaslar

35tm35

Harika bir haber arkadasim.benimde ankaraya ulasma tarihi 18 aralik .bu hafta insaallah bizlerde seviniriz

İnşallah vergi dairesinden aramışlar hafta içi almaya gitcem diyordu 65 oranı varmış aynen onaylanmış aralık ayındayız nihayet

Kederli303

Kötü niyetle yazmadım. Sadece konunun önemiyatını belirttim.

Aralık ayı başladıysa çok iyi. Bu arada sonucu hangi telefondan ögreniyorsunuz ?

Klingbeil
0 312 415 35 97 rakamsal sonucu söylemez sadece kuruldan çıkıp çıkmadığı illere göre farklılık gösterir Az nüfuslu illerşn belki de Aralık ayı bitmiş olabilir bile.Büyük iller uzun sürüyor Salı ve perşembe kurul toplanıyor ve gelen raporları her ilden il bazında bittikçe alıp bakıyorlarmış.

Ben aydın didimden başvurdum 10 ocakta ankaraya ulaşmış sanırım 1 ay sonrada bizimkilere bakılmış olur kismetse

Bekleyen 2 ameliyatın var kimin umrunda ben sonucu beklerken sağlığım gittikçe gitti ..... olacağım ameliyatta sol kulakta tamamen işitme gidecek ama korkarım ben hala sonuç bekliyor olacağım kafayı yememek elde değil

Çok sağol arkadaşım işin kötüsü de pirimlerim tavandan yattı ama 2000 yılı sonrası pirim günü daha fazla olduğu için 2.750 alacağıma en fazla 1.700 alacağım neresinden tutsan haksızlık bekelemeside çabası Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

Aynı sorun bende var hiç bir yerden cvb alamadım maaşım durdurulmuş yazıyor SGK Ankara sağlık kurulu evrak gelmedi dedi

Maaş neden durduruldu

Slm günaydın arkadaslar herkesin kısmeti bereketli olsun hayırlı haftalar inşallah şifa bekliyenlerdenim şifa derdi olana derman hayırlı haber bekleyene hayırlısını versin Allah amin...

Arkadaşlar ben 2 ay önce bypass ameliyatı oldum 4 damardan Ocak sonu engelli raporu m heyetten klas3 ten 50 sürekli oranı ile çıktı.engelli kartımı da aldım.raporumda koroner arter hastalığı ef 50 ve teşhizde aterosklerotik kalp hastalığı f43.2 uyum bozukluğu yazıyor.ameliyat olduğum, kullandığım ilaçlar ,anjiyo bilgisi kolesterol değerleri hiç biri raporda yazmıyor.vergi indirimi için rapor Ankara ya bu şekli ile gitti.sizce rapor da düşme veya eksik evraklık bir durum var mı?bilgisi olan veya tecrübesi olanlar varmı teşekkür ler.

Dün iş yerinden arkadaşin aralık 5de ankarayaqiden 65 oranlı raporu aynen onaylanmis

Günaydın arkadaşlar aramızda yeniyim izmirden yazıyorum hepimize geçmiş olsun öncelikle allah şifa versin ben 1 nisanda kalp kirizi geçirdim hastanenin yakın olması hayatta kaldım kasım ayında rapor düzenlendi kalpden %30 tansiyondan %10kulakdan %6 verdiler hastane 3 puan düşürdü %43 sürekli rapor aldim fakat biraz endişem var dusurmelerinden kasımın 26 sında ankaraya gitti inşalla bu hafta sonuçlanır

Insallah düşürmez ler rahat ol eksik evrak hastane hatası yoksa oranın aynen doner

Kasım gönderenler kalabalık şehirler için istisna olabilir dün arkadaş in aralık 5de ankaraya ulaşan raporu gelmiş gönderi yeri izmir

Arkadaslar bende ulseratıf kolıt var ılk pankolıt dedıler sonra ulseratıf kolıtle uyumlu dedıler askerlıkten falanda muaf oldum 2014den berı bu hastalıkla yasıyorum ılkın tedavılerımı cok aksattım yenı yenı bı senedır duzenlı ılac kullanıyorum sole bıse sorcam vergı ındırımı ıcın rapor alabılırmıyım ama eskıye nazaranla cok ıyıyım ılac olarak salofalk granustıx 1000 mg ve salofalk lavman 500 mg kullanıyorum

Üst Alt