Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hic korkmayin arkadaslar oraniniz düşecek diye düsurmüyorlar.hatta daha insaflilar hastanelerden diyebilirim

ilknur hayırlısı olsun sormak istedigim bi konu var bende basvuru yapıcam evrakları tamamlayınca emekli maasını mevcut banka hesap numarama yatırılması mumkunmu yoksa ssgmıyeni hesap acıyor?

Gerçekten sonuçlanması çok uzun sürüyor buda baya bir stres yapıyor insanada ama herşeyin hayırlısı tabi

Uzun zamandır sizleri takip ediyorum yeni üye oldum rabbim inşallah hepimizin yardımcısı olur

Hayirli lisi artik yanliz benim kafama takilan emekli maaşi 20gunde bir bakiyorum 30/ 50 arasi artiş oluyor zaten 1yil var benim gec basladik sgk lige 2001 baslangic ama askerlik odersem ayri tabiki bu artiş sizdede oluyormu onu merak ettim

Sgk sitesinden bugun emekli olsamdan baktigimda oluyor bu artiş

Ilknur2010 hayırlı olsun darısı başımıza inşallah

Benim de 48

arkadaslar 09.11 2018 tarihinde basladım vergi indirim hakkı alabilmek icin 21 03 2019 tarihinde olumlu olarak sonuclandı ve 08 04 2019 da istanbula geldi ve suanda buay sonu gibi isyerime gelicekmis ve cikisimi alip ssg basvurumu yapıcam insallah demek istedigim biz calısıp gün ve yılımız dolunca basvuru yapıyoruz ama bence daha önce calısıyorken yani gün ve yılımız dolmadan basvuru yapmamız lazım ozaman bu sitresi endiseyi yasamayız

Benim tek korkum evrak eksik diyerek geri gelmesi umarım olmaz

14/2/2019 Ankara ulaşmış bugün aradım akışta denildi ist büyük mükellef vergi dairesinden gönderdim hayırlısı bakalım

Arkadaşlar bugün işyerimin insan kaynaklarından vergi dairesinden gelen yazı geldi. Eksik evrak var tekrar hastaneye sevk diye. Ancak o istedikleri rapor zaten bende var direk elden o raporu teslim etsem olmaz mı illa hastaneye gitmem mi gerekiyor?

River plate
Aynen Valla stres aldı başını gitti. Ama dediğim gibi iş imzaya kaldı ama eksik ama tamam sonucu imzadan sonra öğreneceğiz.

Ilknur2010
Evrak olarak neler teslim etmiştiniz ilknur hanım acaba? Tam net olarak aklınızdaysa bizimle paylaşırmısınız.

abdul1970
Vergi indiriminde hesapladığınızda farklı bir tutar çıkar.

sweden0
Ankaradan gelen yazıda yazar sizi Vergi dairesi hastaneye sevk edecek o raporları Vergi dairesi isteyecek sizlik birşey yok.

Birde hangi raporları istediler sizden?

Shaky 34 uyku apnesi raporunu istemişler, en altta koyu yazıyla o yazıyordu

Arkadaşlar evis sitem çalışıyormu çalışıyorsa bana link verebilirmisiniz

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Shaky34

Ben sadece hastaneden aldigim raporu maliyeye elden teslim ettim. Üc tane fotograf ve isyerinde calisdigima dair evrak ve nufus kâğıdı fotokopisi

Ilknur2010

Anladım bende aynı sizin gibi verdimde eksik evraktan korkuyorum birtek. Benim kalp krizinden
Benim verdiğim evraklar
Kimlik fotokoposi
Heyet raporu
İşe giriş bildirgesi
Orada doldurulan form ve resim inşallah eksik evrak çıkmaz bende.

Shaky34 vergi indirimi derken daha başlamadimki almaya askeri ucretin ustunden ystiyor belki ondandir diyorum ben

Benimde kalp bu arada

Shaky34 kalpten kac verdiler sana bana butun hssteneler 30 verdi bypast 4damardan oldum klosrol hipertami 10 ve cilt picak kesigi gugust icin 5 toplam 45. /40 ankaraya gidiş oldu tabi hakem g
Hastanesi raporuyla itirazfi benimki

abdul1970
Benim stent takıldı 3 damarda da problem vardı.
Kardiyoloji %45
HiperTansiyon %10
Göz %2
Toplamda düşürülerek %50 olarak gitti benim.

Aklıma birşey takıldı arkadaşlar şimdi benim rapor %48 3 yıl süreli Ankaradan süresiz olarak onaylanırsa benim yıne 3 yıl sonra tekrar raporu yenilemem tekrar hastanede heyete girmem gerekiyormu 🤔🤔

Günaydın arkadaşlar hayırlı cumalar az önce 415 32 18 aradim aralık 26 daha kurunda dedi allamadim aralik biti dediler yok ya hepsi ayri ayri bişeyler söylüyor

Hayirli cumalar desene aralik dert oldu millete hayirli lisi artik iyi haberler gelsinde millete

Miko34 günaydın hayırlı cumalar Aralık ayı kurulda bitmiş yazıya kalmış işler o yazı yazılmadan ekranda görünmüyor muş Aralık ayında yoğunluk olduğu için durum böyleymiş 15 gün içinde yazıları da yazılır dediler dün aradım bende 24 Aralık Ankaraya gidiş benimde

Sümer35

Bildiğim kadarıyla ankaradan süresiz gelirse raporunuz o zaman tekrar hastaneyr rapor yenilemeye gidilmiyor..önemli olan ankaranın vereceği karar

Azdavay

Aynı korkuları yaşıyoruz ama daha aralık yeni bitmiş ocaga başlanmışsa sizin tarihinizde tabiki yoğunluğa bağlı ama sıraya konursa mayıs haziran gibi gelmeye başlar 2 aylar ..gec olsun güç olmasın diyelim..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rist53

Hayırlı olsun rist [emoji122] şükür senin için bu sürec bitti sayılır..benide bazı konularda yönlendirdiğin için çok tesekkür ederim

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar 10 oacak 2019 tarihinde İstanbul dan giden raporum a gelen bilgi..

Dosya No 2019-71

Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
12.04.2019 Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
10.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Bilgi için teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum ama tam da emin değilim

Aralık ayı yeniden başlamış mı bugün? :) Hergün ocak başlıyor sonra aralıkta deniyor bıktım valla :cool:

SerkanP İNANAMIYORUM TÜH …. HEMDE 10 OCAK BENİMLE AYNI TARİH GİTMİŞ RAPOR NEDEN BÖYLEKİ BOŞU BOŞUNA ZAMAN KAYBETTİRİYORLAR Bİ EKSİK RAPORU MAİL ATMALARI YETER YAZIŞMA İLE GİDEN ZAMAN KAYBI ANLAMSIZ
ALLAH SABIRLAR VERSİN

Üst Alt