Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benim böbrek yetmezliğinden %50 gitti. Böbrek'ten olumsuz geri dönüş alan oldu mu?

Herkese merhaba SerkanP uyku apnesi varsa genelde uyku testi raporlarını istiyorlar.

Arkadaşlar 10 oacak 2019 tarihinde İstanbul dan giden raporum a gelen bilgi..

Dosya No2019-71

Açıklama
BAŞVURU DURUMUNUZ
12.04.2019Raporunuz eksik bulundu tekrar Başkanlığımıza müracat etmeniz gerekiyor
10.01.2019Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
Haydaaa [emoji86][emoji85][emoji87] ne bu yazışma arkadaş ara deki şu şu evrak eksik tamamla gönder ne dir bu böyle hep zaman kaybııı lanet olsun yazık günah insanlara

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allahım ya yazık bizlere niye uraştırıyolar böyle bizleri allah yargimiz olsuñ

Açıklamada bir telefon numarası filan yok mu? Orayı arasanızda eksik evrak ne ise tamamlayayım ben deseniz...tabii bir tel varsa...

Herkez için hayırlısı neyse o olsun. Ne yazkki bazı hastalıklarda detaylı rapor ve incelemeler gerekiyor. Artık eskisi gibi değil sahte rapor olayları çok olduğu için dikkat ediyorlar. Özellikle tedavi edilip iyileşilebilecek bir hastalık olup olmadığını detaylı araştıyorlar.

Arkadaşlar benim anladığım forumda da daha önce okuduğum bilgilere göre yüksek oranlı hastalıklarda detaylı tetkik raporları isteniyor.özellikle % 30 ve üzeri tek branş rahatsızliklarda

Herkese hayırlı Cuma’lar Serkan bey uyku apnesi raporunun sonucunu istiyorlar galiba yanlış anlamadıysam?

SLE+ böbrek yetmezligi
Sağ ve sol kalcda protez

Nefroloji %60 verdi
Ortopedi % 48
%76 OLARAK giden evraklarım sorusuz onayladı...
Dünde evraklarım iş yerine geldi. Pazartesi günü SGK ya gideceğim inşallah.

28/11/2018 ankaraya variş..

24 nisan
Aksine tek rahatsızlıktan oranlı raporlarda geri gönderilmiyor evrak aksine ne kadar fazla değişik hastalıklardan oran olursa rapor isteniyor.

Hfskn
Gözünüz aydın darısı biz bekleyenlerin başına

Hfskn
Merhaba,

Bende %50 böbrek yetmezliği raporu ile vergi indirimi başvurusunda bulundum.
Sizden öğrenmek istediğim bazı bilgiler var.

1-Sağlık raporunuz süreli mi , süresiz mi ?
2-Ankara'dan gelen sonuçta nefrolojide indirim oldu mu?
3-Vergi indiriminiz süresiz mi çıktı.
4-Benim sağlık raporumda hastalığın başlangıç tarihi, ultrason sonucu , kreatin klerensi ve kreatin sonucum yazılı. Sizin onaylanan raporunuzda hangi bilgiler var.

Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın , sağlıcakla kalın.

Arkadaşlar gel sonucları avis ten görüyormusunuz calisiyormu

bende geçen sordum bu konuda kimseden bilgi gelmedi bende sorgulama yaptığımda bulunamadı mesajı alıyorum

Arkadaşlar an itibariyle 07 ocak 2019 da teslim etmiş olduğum raporum için ilk kez dosya nosu verdiler bilgisi olan arkadaşlar paylaşabilir mi sordum işlem hala devam ediyor haftaya tekrar arayın söyledi memur dosya nosu verilmesi ne anlama geliyor kurula girmiş mi yoksa girecek mi ?

24 nisan

Yani dünde yazmıştık dosya numarası verildiyse 15 güne kadar Evrağınız gelecek demektir. Kuruldan çıkmış doktor heyetine girecek dosyanız hayırlısı olur inşallah.
Benimde 7 ocak başvuru 9 ocak ankaraya ulaşım. Banada yeni dosya numarası verildi eski dosya numaram 4 ile başlıyordu yeni dosya numaram 9 ile başlıyor.

Arkadaşlar kuruldan cıkmak doktor heywtine girmek ne demek anlamadım kurulda zaten doktor yok mu kaç kez bakıyorlar bu raporlara [emoji849][emoji86][emoji85][emoji87]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

evet arkadaşlar bugün vergi indirimini malatya vergi dairesinden aldım pazartesi de gidip ssk başvuracam emeklilik için 12 martta başvurdum geçen hafta ankaradan geldi vergi dairesi daha bugün verdi Allah tüm bekleyen arkadaşların yardımcısı olsun inşallah sizlerinde bekleme süresi kısalır biran önce o beklediğiniz güzel haberleri alırsınız rapor %41 ile gitti aynı geldi kesailme filan olmamış vergi indirimi ömür boyu

willerdem

3 yıl süreli raporum. Vergi indirimi için süre belirtilmemiş.

nefroloji
SLE+KBY
Kreatinin 2,11 mg/dl
24 saatlik protinürü 1923 mg/dl
Kreartin klensi 37,74
%60
Romotoloji

SLE hastası+ Renal tutulumlu Oran 0

Ortopedi
Biteral total kalça protezi mevcur. Her iki ayak bileğinde artroz.
19+19+5+5

yagız44

Hayırlı uğurlu olsun
HAngi evrakları gönderdiniz ankaraya acaba yani tam olarak bilgi verirseniz bizde burada eksik yada tam evrak gönderdiğimizi anlarız.

işyerinden aldığım belge, raporun aslı gibidir fotokobisi, nüfus cüzdanı fotokopisi, birde ssk dan hizmet dökümü

yagız44

Teşekkürler verdiğiniz bilgi için.
Bende yanımda hizmet dökümü götürdüm ama benden almadılar hizmet dökümünü.
Kimlik fotokoposi
Resim
İşe giriş bildirgesi
Heyet raporu
Birde orada doldurulan form
Bunlar yeterli dendi o kadar.

Shaky34 teşekkürler verdiğiniz bilgi için 15 gün yazışmalar filan sürüyor diye söylüyorlar acaba 15 güne elimize ulaşır mı yazı?

Üst Alt