Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

ddiken..hocam hayırlı olsun...eviss sayfasındaki sonuçlanan fotoyu atarmısın buraya tarih tarih rica etsem..teşekkürler..

12/03/2018 vergi dairesine başvuru ve muayene
24/04/2018 heyet raporunu hastaneden aldım
16/05/2018 rapor ankaraya gönderildi
08/08/2018 de telefonla raporun onaylandıgını öğrendim . daha rapor elime geçmedi henüz

raporu onaylanıp sisteme düşen oldumu hiç bu aralar,bayram tatili hafta sonu izinleri derken bu ay yüzünden süreç baya uzadı...benim 3 ayı geçti vergi indirim belgem sisteme düşmedi....istanbul vergi dairesini arıyorum telefonlara da bakan yok başka telefon numarası varmı acaba site de yazandan başka...veya vergi indirim bölümüne bakan dahili numarayı bilen??..teşekkürler..

merhabalar benim raporum %52 olarak ankaraya temmuz 25de gönderdim hala ankaraya ulaşmamış normalmi sizce teşekkürler

Salih75...ben 2 mayıs da heyete girdim 1 haziran da ankara ya gitti..seninki normal gelmedi bana vergi dairesini bi ara derim.

Ankara vergi Dairesi Engelli Heyet Onay'ı Telefonla düşüren var mı son zamanlarda ?

Bir haftadır sürekli arıyorum 0312 415 32 03 - 09 arası numaraları ama cevap yok.

11 Temmuzda Ankaraya gitti.

deathless teşekkür ederim arıyorum ama zahmet edip cevap veren yok😑

@Kürei_Arz bende ulaşamıyorum malesef

aynen bende arıyorum santral bile tenezzül edip açmıyor,bunlar o oturdukları masalarda ne iş yaparlar anlamak mümkün değil...önlerindeki bilgisayarlarda okey kağıt oynayıp zaman doldurup eve gidip 10 milyar maaşı cebe indiriyorlar sadece!...ama tabii hata onlarda değil başındakilerde yazıklar olsun!!!

312 415 32 17_18 bu numaralardan cevap alabilirsiniz sabah erken aksam mesai bitimine doğru arayın salı ve perşembe günleri kurul toplanır

ben ulaştım arkadaşlar daha bakılmamıs 20 gün sonra arayın dediler inşallah onaylanır Ankara raporu düşürüyormu okuyorum artik cok fazla düşürmüyor deniliyor ama sonucu almadan insan rahatlıyamıyir😑

İşler iyice yavaşladı desenize..
Salih 75 sizin 1 haziran mı Ankaraya gidiş tarihi tam olarak?

Temmuz 11 de de ben teslim ettim İstanbul da.. İnşaAllah bu ay gelir.
Sizin kine 20 gün sonra arayın daha onaylanacak geri gelecek sisteme düşecek..
Bunlar birde elektronik ortamda oluyor, posta yolu ile değil...
... Bekleyeceğiz çare yok.

@Kürei-Arz aynen kardeşim bekliceğiz çaremiz yok Hayırli sonuçlar alalımda seninki onaylanmışmı?

şubat ayında başladım işlemlere dün sgk dan mesaj geldi 23 eylül de maaşınızı alabilirsiniz şeklinde .7 ay sürdü

Eski raporlarıma baktım 2-2,5 ayda sonuçlanmış
Şimdi 3-4 ay
Daha kısalması gerekirken daha uzuyor işler.

Merhabalar uzun uğraşlar sonucu bugün telefonla ulaşabildim.raporum Ankara ya 5 temmuzda gönderilmişti.gorevli temmuz ayında gönderilenler kurula girmeye başlandığı bilgisini verdi.

2018 temmuz 5 inde gondermis ssk bey ama maliye beyden se yok ilaclarim bitti alamiyorum

biktim bu isten 10 yidir ne bi cim bi ulke burasi

kontrol ediyorlar ediyorlar oranlar ayni bu ne ya ilac yok birileri elimde kalacak

allah sonumuzu hayir eylesin insaallah

arayin arayin acarlar belki

Ulaştığım tel 0312 4153205-06 saat 10.00 gibi. Ancak dün hiç ulaşılamamıştı.

Hangi günler ve hangi saatler arasında ulaştınız numara ile cevap yazar saniz sevinirim ulaşamıyorum hiç bi şekild e tesekkurler

03124153218 sabah 9 ila 10 saatleri arasında sürekli arayın

Arkadaşımın durumunu da takip ediyorum.

BAŞVURU DURUMUNUZ
24.05.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Ne oldu durduruldu mu bu işler...
Son zamanlarda sonuçlan var mı acaba?

İlkdefa numarayi dusurdum telefonu acan arkadas tc nodan sorgulama yapti .1 ay sonra tekrar arayin dedi.Bu arada 31.7 de dosyam ankaraya ulaştı.Bende uzun bir zaman degil mi diye sordum.Elimizde 15 bin dosya var diye yanıtladı.Allah bekleyenlere sabır versin.

26 Haziran VD. ilk başvuru
3 Temmuz heyet günü
11 Temmuz VD.elden tesim
1 Ağustos Ankara kurul çarşamba saat:11:15 no 312 415 32 17 ( 3 gün önce evrak ulaşmış ) 2 ay sonra arayın denildi
29 Temmuz raporum ulaşmış
5 Eylül Ankara kurul çarşamba saat:11:15 no 312 415 32 17 rapor kurula sunulmayı bekliyor 1 ay sonra arayın dendi
17 Eylül Ankara kurul pazartesi saat :11:15 no:312 415 32 17 rapor kurula sunulmuş,eksik evrak görünmüyor,1 aya sonuçlanır denildi.

:confused::confused::confused:

@yektas müthiş bir detay olmuş teşekkürler ederiz.
Bende 11 temmuzda vatan caddesindeki vergi dairesine elden teslim ettim.

Demekki benim evrakta bu günlerde kurula girecek.
Bu eksik evraktan kasıt nedir acaba? Biz kuruldan çıkan raporu gönderiyoruz başka bir evrak zaten gönderiyoruz ki.

Üst Alt