Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Hemen pes etme belirli aralıklarla ara mutlaka açarlar 09.00-17.00 saatleri arasında öğlen yemekleri hariç. Mutlaka açacaklardır

Vergi indirimi hkk.

Merhaba,

2 ay oldu vergi indirimi için başvuru yaptım.Herhangi bir cevap yok.raporum 90 diyalize giriyorum.ankarayı arıyorum veya vergi dairesini cevap yok.Kocaelide sorgulama yapıyorum cevap bekeniyor deniyo.Başka ne yapabilirim:

gokhan41 mrb
Geçmiş olsun vergi indirimi başvuruları 4 ayı buluyor sonuçlanması beklemekten başka bir şey yok malesef
Ara ara ankara sağlık kurulunu aramaya devam edin bilgi amaçlı dosyanız hangi aşamada olduğu bilgisini alırsınız.

Tesekkürler haklısınız merak ediyoruz işte ..keşke bu süreç hakkında söyle güzel bir birim olsaydıda tüm cvp öğrenebilseydik ve bizde çalışanları rahatsız etmek zorunda kalmasaydık..

gokhan41 bende kocaelinden gönderdim dün 3ay bitti bugün aradım 15gün sonra cevaplanir denildi 4ayı bulacak gibi vergi dairesine dönüşleri

Herkesin raporu eksiksiz onaylanır insallah ocak raporları başlandı bizdede stres başladı

başvurdan itibaren mi ücret alıyoruz bilginiz varmı teşekkürler.

gokhan41 keske öyle olsa ankaraya ulaşan tarihten itibaren vergi indiriminden.yararlanıyor diye raporlara isleniyo ama geriye dönük ücret alanı daha duymadım

Arkadaşlar Herkese Merhaba 😊 03 ocakta başvuru ve 08 ocakta maliyeye giden raporum henüz sonuçlanmadı umarım herkesin hepimizin raporu olumlu sonuçlanır onaylanır.. Peki aksi bir durumda eksik evrak veya onaylanmama puanı düşürme durumunda itiraz edebiliyor muyuz? Nereye ve nasıl itiraz edebiliriz? Allah korusun inşallah korktuğumuz başımıza gelmez, Allahım sen konuyu biliyorsun 🙏 Çok Amin 😊

Vergi dairenize ankaradan cevap gönderdiği ve bilgisayara işlendiği andan sonraki bordrolarda vergi indirimi geçerli oluyor diye biliyorum yani bize dönüşü yine3ay gibi ancak anlayabiliyoruz

Baybecerikli.Eğer oran düşürme ve vergi indirimi alamaminiz durumunda sizin vergi dairenize ankaranin gönderdiği evrağı bekliyecek ve içeriğini görüp neden düşürüldüğünü öğrenin eğer teşhis ve oran biribirini tutmuyorsa oran dusulebiliyor ve yukselebiliyor eğer oran birbirinini karsiliyorsa ve oranınızda yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız il sağlık mudurlugune 1ay içerisinde itiraz etme hakkınız var.yada rapor sürenizden itibaren6aysonra tekrar sağlık raporu çıkarabilirsiniz

Tekno63 Avatarı

Tekno63 yazdı:
Bugün 15:11
Hekrese merhabalar polisetemià vera kontrol altına olmayan yüzde 40 rapor orani acaba maliyede dusermı 02 12 2109 maliye bakanligina gidiş. Arkadasim hesaplanirsa 37geri gelir sen simdiden hazirlan itiraz dilekcesine balhazrd hesabi yapilmamis anladigim kadarla

Benimde itirazdi 2hastanedaha gorcen tabi rapor lar bir bir tutmazsa 1yila yakin bir surec tabiki bir calisansan tabiki

Ben şükrediyorum benim 18 aralikti ankaraya varis 1 nisandan beri emekliyim.sizinkiler cok uzun sürdü ya.anlamadim bu işten bisey

En önemli kısmı sağlık raporunu aldığımız hastanenin bize koymuş olduğu teşhis ve karşısındaki cetveldeki oranın tutması gerisi kolay oluyor

abdul1970

Peki sizin rahatsızlık ve oranları ne idi? Allah yardımcınız olsun inşallah böyle bir olayla karşı karşıya kalmayız..

Benim ege üniversitesi hastanesinden raporum var %42
Uyku apnesi ve kalp delik ameliyat olmuştum
Hayırlısı neyse o olsun başka diyecek bişeyimiz yok Yüce Allahın takdiri 🙏

Balhazart hesabı benim bildiğim birden fazla hatalık oranı hesaplamak için benimki tek bi hastalik insallah dusurmezler

Baybecerikli

Benimde kalp heperdami baypast oldum

İnşallah arkadaşim. Bencede duşmez birde river kardemizin dedigi gibi cetvele uygunsa cayini ic rahat rahat

İs arkadaşım 5ay önce %45le giden rapor û aynen onaylanıp geldi emekli oldu.nisan 26da tatlısını yiyeceğiz.İnşallah herkesin gönlünce sonuçlari gelsin

Merhaba arkadaslar vergi indirimi belgem baglı bulundugum vergi dairesine bugün geldi.iş yerine postalanacagını soylediler.bwn nezaman ssk emeklilik için basvura bılırım.hepimizin Allah yar ve yardımcımız olsun

selo_selo07 kardeş şimdi isyerine gelmesini beklemeden işyerinin bağlı olduğu vergi dairesine gidip vergi indirimi belgeni alcaksın doğru sgk ya gidip isyeri çıkış bildirgesi alıp işyerine götürüp çıkış alacaksın sonra tekrar sgk ya gidip emekli servisine vergi indirimi belgenle evrakını teslim edeceksin sonra e devlet 4â emeklilik kaydının düşmesini bekleyeceksin arkana yaslanarak. bu arada prim hizmet süreni doldurduysan tabi.bide bisey hatırlatıyım bütün evraklarının eksiksik olduğunu teyit ettir işyerine çıkışını ayin28,29unda yaptır unutma emeklilik bir sonraki ayin 1inde kabul ediliyor.en geç 29unda emeklilik servisine evrakını teslim et

Arkadaşlar günaydın.Eksik evraktan raporu dönen eksikleri tamamlayıp tekrar gönderen var mı aramızda, gönderdikten sonraki süreçte geçen zamanı ve hala bir sorun çıkarıyorlar mı yoksa onaylanıyormu rapor başına gelmiş arkadaşlar paylaşım yaparlarsa seviniriz,bu konuya muzdarip tek benmiyim yoksa....

Az önce Ankara ile görüştüm,eksik evraktan ankaraya 28.02.2019 da tekrar giden dosyam için 1 -1.5 ayı bulur denildi.Özellikle sordum, bu eksik evraktan giden dosyalara bir öncelik tanınmıyormu diye;"maalesef tekrar sıfırdan başlamış kadar sürüyor işlemler "denildi.

Slm arkadaslar herkese sağlık sıhhat afiyet diliyorum ankara sevenler s yarın ehliyet kurulum var ehliyet için heyete gircem bende Manuel 2008 kango araç var ticari şimdi sorum şu arkadaşlar onerilenizi bekliyorum ticari araç ehliyeti vermiyorlar araştırmam o yönde benim aracı satıp 2 el engelli otomotiv vites alma durumum varmı ilk alınan araç 5 yıl sonra engelli indirimlerinde vergiden muaf oluyorum yani 6 yaşında bir aracın muafiyeti devam edermi satış yaparken vergiden muaf oluyormu

İki dk önce aradım halen akışta dedi daha sonuçlanmamış ve 1.aylara bakılıyormuş..
Salı ve persembe kurul toplanır evrak işleminden sonrada bizim birime düşer dedi [emoji2969] bakalım artık haftaya bişwyler belli olur sanırsam

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20 Aralık ta ankaraya ulaşan %51lik raporum. 16 Nisan da aynı oranla onaylanmış. 1 hafta içinde başvuru yaptığın vergi dairesine ulaşır dediler. Çok uzun bir süreç. Tüm bekleyeyen kardeşlerime sabırlar dilerim. Allah herkese hayırlı haberler duymayı nasip etsin.

Ksyserili

Nasıl bir evraklar verdiniz Vergi dairesine.

Ayrıca Vergi dairesinin göndermesini beklemeniz gerek yok kendinizde gidip Vergi dairesinden alabilirsiniz.

Ankara vergi dairesine başvuru yapmıştım yeniden rapor vs uzun uğraş sonucu.... 15 nisanda % 65 olarak raporum onaylanmış ve çalıştığım şirkete gönderilmiş(şirkette ankarada). ama bana ulaşan birşey yok. direk şirket bünyesine mi yoksa şahsıma özel mi gönderiliyor. işleyiş nedir bundan sonraki

Üst Alt