Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Shaky34

Ama elimdeki sonuçları teslim ettim ben. Koskoca devlet hastanesi bunu bilmiyormu, her hastane kafasına göre rapor düzenliyor. Kimse devletin koymuş olduğu standartlara uymuyor ve bunun cezasın bizler çekiyoruz. Peki arkadaşlar bu zamana kadar aynı benim rapor gibi yani sadece oran yazılıp olumlu sonuçlanan yokmu. Yada sadece oranlar karşısında detaylar yazılmadığı için raporları dönen varmı

[emoji2969]hayırlı kandiller

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Shaky34

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Resim yükleme işlemini şu şekilde;
- hizliresim.com internet sitesi üzerinden Dosyaları Seç dedikten sonra resimi seçip ve yükle diyin. Resim yüklendikten sonra site üzerinden verilen "Direct Link"i kopyalayıp bu sitede yazı yazma yerine şu şekilde;

ya da
Yazı yazma yerinin üst kısmındaki kare içerisindeki ağaç simgesine tıklayıp çıkan pencereye kopyaladığınız linki yapıştırarak çözebilirsiniz.

Benim bütün psikolojim altüst oldu herkesin raporu bi sebepten dönmüş gidiş 9 ocak hala tık yok

ozlmasgr

Selam benim de raporum 8 ocakta maliyeye gitti ama sonuç yok bugün aradım perşembe günü kurul oluyor dedi haftaya cuma arayın dedi.. Benim tek avuntum "Geç olsun Güç olmasın" İnşallah hepimizin olumlu olarak onaylanır...

Merhaba Uyku abnesi ile. İlgili detaylı rapor isteniyor diye yazmışsınız fakat bizler raporu yazmıyoruz sonuçta hastanede doktor yazıyor o yazmadı ise bişzm kabahatimiz nedir!? İnşallah bir sorun çıkarmazlar benim de uyku abnesi %35 ve kalp %10 balthazar %42 sürekli..

Arkadaşlar benim rapor tarihi 27 Aralık 2018 raporumda sağlam yazan bölümlerde oran kısmı boş ama bence bundan dolayı rapor geri döneceğini sanmıyorum bence %0 ile boş bırakılması aynı anlama geliyor oran aldığım bölümler de cetvelde birebir oranlar uyumlu bence detaylı rapor istedikleri cetveldeki oran ile hastanenin vermiş olduğu oranlarla cetveldeki oranların birbirini tutmaması bence bu raporlar geri dönüyor.Bu benim düşüncem ama tabi her şey olabilir artık hiçbirşey beni şaşırtmıyor.

İşte sıkıntıda burada zaten eğer raporunuz üst yazıyla gittiyse yani biraysel değil kurum tarafından yolladıysa detaylı raporları gönderiyorlar.

Forumda yazılanlarla istinaden yazdım. Burada bir çok kişi aynı şeyi söylüyor, oran karşısında detaylı açıklama varsa diye. Ama benim raporumda sadece Ağır Osas %35, Astım %20 diye yazıyor. Yani karşılarında herhangi bir açıklama yok. Ocak 24 de teslim ettim ve gün gün burada farklı şeyler duymaya başlayınca ister istemez insan tereddütte kalıyor. Birde şunu anlamadım bize rapor verildikten sonra rapordaki hastalıklarımızı sisteme giriş yapıldığı.

Arkadaşlar karamsar olmayın yeni yönetmelikte artık 20 şubattan sonra giden evraklar elden verilmiyor tamamen bilgisayar ortamında. Kullanmak isteseniz bile ya edevletten yada e nabızdan çıkartıp aslı gibidir yaptırmanız gerekiyor.

Birşey farketmiyorki, bende kişisel olarak başvuru yaptım ama hastaneye rapor almak için hangi sonuçları verdiysem vergi dairesine de aynı sonucları temin edip verdim.

İşte dostum benim başıma geldi. Bende sizin gibi bütün doktorları dolaşıp bitirdikten sonra evrağım hastanede evrak kayıta verirken oradaki memur beni uyardı bir bakalım sisteme girmişlermi diye adam bir baktı 1-2 doktorsisteme girmiş ve oran olmadığı halde yazmamış. Memur uyardı bak kardeşim bu evrak geri döner git bütün doktorları dolaş ve hepsinden bilgisayara sisteme işlemelerini söyle oran verilmeyen hastalıklarada herhangi bir bulgu bulunamadı %0 yazdırıp hem rapora hemde bilgisayara işlesinlen.

Olduki ben bütün hekimleri tek tek dolaşa dolaşa yalvar yakar 2 gün boyunca memurun dediklerini yaptım. Bütün doktorlara hem raporun üstüne kaşe imza hemde bilgisayara sisteme işlettim yani.

Peki ben tekrar hastaneye gitsem sisteme girilmiş mi yoksa girilmemiş mi diye öğrenebilirmiyim

Ooo ben hiç bilmiyorum pc işleyip işlemediklerini..[emoji86][emoji85][emoji87]

İzmir Ege Üniversitesi hastanesinden raporum var buradan gitti herhalde detaylı hazırlanmıştır umarım bir sorunla karşılaşmayız..

Arkadaşlar herkese hayırlı kandiller iyi düşünün iyi olur bizler gereken neyse yaptık sonucu beklemekten başka yapacak bir şey yok İnan’ın herşey güzel olacak

Herşey olumlu olacak rahat olalım

arkadaslar artık postayla gelmiyor mail.üzeri geliyor cevaplar iç hastalıklar ve kalbden raporlar düşmüyor.ocakda yolladıgım raporum geldi emekli basvurusu yaptım ondandan cevap geldi mart.26sından sonra emekli oldum insallah herkese nasıp olur ..bıraz sabır arkadaslar

ben ocakda yoladım geldi emekli basvurusuda yaptım mart emekli, oldum darısı basınıza bıraz sabır kardesım

Olumluyu çağıralım dostlar olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah 🙏🙏 Geç olsun güç olmasın diyelim 👍

Baybecerikli
Hastanede direk gittiyse üst yazıyla eksik bir durum varsa zaten hastane yollaması gerekiyor

SAVCI3
Siz hangi evrakları verdiniz Vergi dairesine? Sizinki olumlu sonuçlanmış bizlerde bir tahminde bulunuruz..

Arkadaşlar son yazılanlardan sonra kafam iyice karıştı.benim raporda kardiyovasküler sistem koroner arter ef:50 sonuç:%50sürekli bu raporda şimdi sıkıntı varmı?

SAVCI3
sizin hastalık neydi

Slm arkadaslar vergi indirim fotokopiyle mart 15de verdim emekli dilekcesini sizden bir ricam daha var vergi indirimin aslını vergi dairesinden almadım o rapor içeriğinde otv muafiyeti nden yararlanmak istiyorum işareti vardı vergi indirimde o kısım ankarada değerlendiriliyor ben sağlık kurulundan isitme cihazı kodlariya b sinifi araç kullanabilir diye rapor vergi indiriminde böle bir seçenek ehliyet ve otv mtv muafiyeti açıklaması varmı çünkü sağlık kurulunun kodlari biraz beni zorlayacak ehliyet alsam araçta otv mtv faydalanma olmayacak bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim

Murat CAN Kurt

Benim özürlülük ölçütündeki terimlere ve orana uyulduğu halde,emg uyumludur,şu ilacı kullanıyor demediği için doktor tekrar benden emg,tedavi bilgisi diyor ona ben ilaç raporunu verdim birde epikrizi istediler onlarda neye nasıl davranıp ne yapacaklarını bilemediler

Eğerki epikrizi ve tetkikleri zahmet edip sistemden bakarlarsa ok ama baksalardı bana geri dönmezdi eksik evraktan sizler yanmazsınız inşallah ben yandım...

SAVCI3
Kaç günden kaç tl bağlandı maaşınız hayırlı olsun...

Bir ikihaftaya raporların sonucu patlamaya başlar arkadaşlar herkez için hayırlısı ..bol bol dua
Hayırlı kandiller

@istanbul40 epilepsi %40 raoprum var 27/9/2018 ankaraya gönderildi 17/1/2018 eksik evraktan geldi sağlık kuruluna girip 8/3/2019 ankaraya gönderildi bugün 19/4/2019 aradığımda ankara işlemde olduğunu söyledi 2 ay mı koyacaz üzerine

@ümityalcin benim başıma gelen gibi 16 yıldır epilepsi hastasıyım rapor da 2017 tarihli eksik evraktan geri geldi kan tahliller eeg ilaç raporları derken bi 3 ay daha bekliyecez herhalde

hayırlı kandilller inşallah herkesin dileği gerçekleşir

Ertugrul Aydın

Bu durumda kimilerinin bir ayda sonuçlanmış ama onlara bakarsan en az 2 ay diyorlar senden kan tahlili neden istedilerki eeg ve ilaç raporu herşeyi anlatmaya yetmiyormuymuş,benden emg,ilaç raporu(buna tedavi bilgileri diye yazmışlar ben ilaç raporudur diye onu verdim) birde epikrizi istediler...

Ankaradan onaylanan vergi indirim raporlarında ehliyet mtv otv kısımları değerlendirmeye aliniyormu raporda açık şekilde belirtiliyor hastane kayıt evrakların da çoğunluk bu imkanlardan faydalanmak için isaretliyor yani ankara hastane raporuna mtv otv ehliyet kısımlarını değerlendiriyorum bilgisi olan değerlendirirken sevinirim bu herkese lazım olcak vergi indirimiyle araç almak için ehliyet içinde ole

Üst Alt