Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

AMA sen raporu 2017 de aldın o yüzden düşük benim toplamda %57 Di sonra %50 süresiz verdiler

Benim raporda yazılanları dün akşam paylaştım benim ef oranı %53 Dü
Oran %43 verildi
HiperTansiyondan %10
Baltazadan %50 süresiz yaptılar

Benim raporda yazılanları dün akşam paylaştım benim ef oranı %53 Dü
Oran %43 verildi
HiperTansiyondan %10
Baltazadan %50 süresiz yaptılar

Benim rapordaki tanılarda tam açıklamalı şöyle yazıyor.

1)Kardiyoloji 1-koroner arter hastalığı ( rca pcı ef %54 klas 2) 2-kapak hastalığı (hafif my hafif ty klas1) 3-hipertansiyon klas1. %43

2)Dahiliye HT Hastası ekoda lvh yok. HL Hastası antilipimedik ilaç kullanmakta %10

Benimde oranım ef 53 civarıydı ama benim hatam operasyonu olduğum yerle rapor aldıgım yer farklıydı birde ben emeklilik gibi bişeyden haberim yoktu sadece sosyal olanaklardan yararlanıyım diye almıştım.. sonradan öğrendim yoksa ben hertürlü alırdım o raporuu acemilik dönemi diyelim artık..sağlık olsun sonuçta 45 le onaylanıp gelsede ben razıyım hemen işi bırakır evimde otururum derdim bu [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

denizmm

sizede geçmiş olsun Deniz hanım. olay şu: sizin tıkal damarlarınızın hepsini açtıkları için o şekilde vermişler. benim açma gereği duymadıklarından ikisi yüzde 50 tıkalı duruyor. bu sebepten yüzde 50 verdiler. zaten cetvelede bakarsanız görürsünüz.

Merhaba değerli arkadaşlar vergi dairesini arayıp 1 ay oldu heyete gireli nereden takip edebilirim dedim aldığım cevapla moral sıfır hastahaneden rapor henüz 1 ay olmasın a rağmen vergi dairesine gönderilmemiş

Normal bir süreçmidir bu ve ne yapmalıyım

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertemir

[emoji15][emoji15][emoji15] aaaa birini bıraksalardıı [emoji23][emoji23] daha mı iiiydi ilğinç yaa neyse sağlık olsun şükürler olsun ki tekrar hayata döndüm ben

denizmm

Bende mesela Sakarya üniversitesi eğitim araştırmada stent takıldı ama raporumu bireysel olarak pendik Marmara üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesinden aldım.

Aynen bende de 3 damar tıkalı %60 %50 %80 bir işlem yapılmadı ana damara aort damara stent takıldı. Öncesi kalp krizi geçirdim gözümü yoğun bakımda açtığımda işlem bitmişti. Doktorun söylediği sende nasıl bir irada nasıl bir bünye varsa yi dayandın ana damarın neredeyse kopacaktı. Herşeyin başı sağlık arkadaşlar herşey para değil Allah sağlık versin.

Shaky34

Sükür diyelim o zamañ [emoji2969]

denizmm

yok bırakamazlardı zaten . yüzde 70 ve üzeri tıkanmalarda ya stent yada bypass uyguluyorlar.

tayfun476

Ben anlamadım raporu hastane yollamaz ki; siz raporunuzu ve diğer evraklarınız ile beraber vergi dairesine teslim etmelisiniz...

vergi dairesi sevkiyle aldıysanız raporu hastahane gönderir. bireysel aldıysanız vergi dairesine siz gönderirsiniz

Şimdi aradım Samsun dan teslim 25/01/2019 Ankara varı 30/01/2019
Hala beklemede imiş kurula girmemiş
Bu arada yeni bir numara verdiler
Herkes için hayırlısı olsun

Arkadaşlar şimdi hastahaneden sorguladım yeni sisteme geçtikleri için raporu elden kimseye vermiyorlarmış e devlet üzerinden 20 hün aonra görüntülenebiliyormuşuz biraysel başvuruları ve benim evrak gecikmeside sistem değişikliğinden kaynaklıymış
Ay sonu göndermeye çalkşacaklarını söylediler.

Yeri gwlmişken rapor oranınıd öğrwndim tip1 diyabet için %40 almışım ankarada kırpma yaparlarmı acaba

Redmi S2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selam arkadaşlar benim söyle bir sorum olacaktı .
Palmar ve planter bölge 'de psöriazis %5
Ağır osas (uyku apnesi ) ahi :62.9 %35
Ankilozan spondilit %4+2+2

Toplamda baltazar formülü ile %43

Sürekli

Engel grubu da ortopedik ve süreğen kronik
Sakarya devlet hastanesinden alıp 6 nisanda vergi dairesine teslim ettim oran düşer mi acaba yok sa aynı oranda kalırmı?
Şimdi den teşekkürler.

Arkadaşlar ankaraya giden raporum eklerdeki gibi. Sizce raporda aşağı yönlü bir oynama yapılır mı? Çizelgeye uygun mu girilmiş oranlar?

EK1: i.resimyukle.xyz/AN6zc0.png
EK2: i.resimyukle.xyz/L4zCGb.png

Tedua

Detaylı açıklama yazılıp yönetmeliğe göre oran verildiyse sıkıntı olmaz. Fakat benim bildiğim kadarıyla uyku apnesi için detaylı rapor istiyorlar diye biliyorum

Ozaman eksik evraktan donecek galiba detayli evrak vermedim

Tedua

Bireyselmi başvuru yaptınız. Bireysel ise hangi evrakları teslim ettiniz

Shaky34

Bu arada bende Sakarya Vergi dairesinden biraysel başvuru yaptım aynı yerden göndermişiz.

Arkadaşlar raporda oranların karşısına detaylı açıklama yazıldıysa sorun olmaz diyorsunuz. Ben Ocak ayında %48 sürekli rapor aldım ama oranların karşınında detaylı açıklama yok. Sadece oranlar yazılı. Hastalıklarım ağır derece uyku apnesi %35, Astım %20. Bireysel olarak Vergi dairesine teslim ederken uyku apnesi ile ilgili polisomnografi raporunu, Astımla ilgilide solunum testini teslim ettim. Sadece Astım hastalığımla kullandığım ilaç raporunu vermedim. Sanırım ilaç raporlarını sistemden görüyorlarmış. Şimdi benim raporumda oranların karşısında detay yazamadığı için bu sorun teşkil edermi...?

Arkadaşlar herkese merhaba ben iyice karamsarlığa kapılmaya başladım senaryo üretmek istemiyorum ama 6 aydır forumu takip ediyorum 3-5 günde 1 arkadaş raporum sonuçlanmış diye muhakkak yazardı dikkatimi çeken 5.aya yaklaştık neredeyse 2019 dan hâlâ bir arkadaşın dahi raporu sonuçlanmamış forumda önceleri muhakkak 1 arkadaş yazardı raporum sonuçlanmış karışık bakılıyor işte felan tarihteki Ankara'ya ulaşan raporum sonuçlandı vs vs 2019 raporlarından neden hala bir sonuç yok hiçbir anlam veremedim iyice işkillenmeye başladım acaba hepimizi tekrar rapor için hastanelere gönderebilirler mi sizce? Bu sürecin bu kadar uzaması beni bu düşüncelere itiyor. Varmı bu komple teorisini çürütecek birisi

Arkadaşlar raporda oranların karşısına detaylı açıklama yazıldıysa sorun olmaz diyorsunuz. Ben Ocak ayında %48 sürekli rapor aldım ama oranların karşınında detaylı açıklama yok. Sadece oranlar yazılı. Hastalıklarım ağır derece uyku apnesi %35, Astım %20. Bireysel olarak Vergi dairesine teslim ederken uyku apnesi ile ilgili polisomnografi raporunu, Astımla ilgilide solunum testini teslim ettim. Sadece Astım hastalığımla kullandığım ilaç raporunu vermedim. Sanırım ilaç raporlarını sistemden görüyorlarmış. Şimdi benim raporumda oranların karşısında detay yazamadığı için bu sorun teşkil edermi...?

Aynen yaa bizemi denk geldi sanşımıza bakın...
Umarım kötü sonuçlanmaz bu bekleyişlerimiz..

Murat CAN Kurt

Bence eder eksik evraktan dönebilir. Bakın benim raporunda oran verilmeyen hastalıklarda bile işte fizik.
Herhangi bir bulgu bulunamamıştır %0 diye yazar aynı şekilde bilgisayara da işletmeniz gerekiyor. Farklı bir açıklamada şöyle.

Kardiyoloji 1-koroner arter hastalığı ( rca pcı ef %54 klas 2) 2-kapak hastalığı (hafif my hafif ty klas1) 3-hipertansiyon klas1. %43
Dahiliye HT Hastası ekoda lvh yok. HL Hastası antilipimedik ilaç kullanmakta %10

Bu şekilde yazılması gerekiyor rahatsızlığınız neysw

Arkadaşlar ankaraya giden raporum eklerdeki gibi. Sizce raporda aşağı yönlü bir oynama yapılır mı? Çizelgeye uygun mu girilmiş oranlar?

EK1:
Ba3Dn9.jpg

EK2:
XMmLg6.jpg

Bence karamsar olmayın arkadaşlar şöyle bir durum var.seçim süreci girdi araya ve ayrıca Kasım aralık aylarından eksik evrak olarak birsürü evrak geri döndü onun sebebide şu.
Eksik bilgi ve açıklamadan dolayı aynı zamanda artık devlet hastanesinden alınan raporların geri gönderilmesi.
Özellikle hastanede denk geldim bir arkadaşımız devlet hastanesinden rapor almış Ankara evrağı geri göndermiş ve artık devlet hastanesi raporları ve özel hastane raporları geçersiz sayılıp geri gönderilmiş.
Sadece eğitim araştırma ve üniversite hastanesinden alınan raporlar geçerli olacakmış. Tarih Eylül 2018 de ben bu bilgiyi aldım.
Aynı zamanda
Oran verilen tanılara yönetmeliğe uygun ve açıklamalı rapora ve bilgisayarlara işlenmesi istenmiş bu oran %0 olsa bile.
Keşke telefondan gönderebilsem benim raporumu da görebilseniz hiç olmazsa bir fikir olurdu arkadaşlar.

Varsa telefonu olan isteyene raporumun resmini detaylı yollıyabilirim

arkadaslar bakın benim hastane basvuru tarihim 09 11 2018 ankaradan onay 21 03 2019 istanbul fatihten vergi dairesinden elden aldım 16 04 2019 sonuc olarak uzun bi zaman calısırken prim gün ve calısma yılı dolmadan basvuru yapmıs olsak bu tür sorunları yasamazdık

gyrsun

Bu resmi nasıl yüklediniz evet sizinki yazılmış detaylı hekim bilgisayara da işlediyse sıkıntı yok

denizmm

Yeni çıkardıkları yasayla biraz daha zorluyorlar bazı 2018 ve 2017 tarihli raporlarda bile yeni yasaya göre tekrar rapor çıkartılsın diyerek dönen raporlar var.2019 raporlarındada farklı bir uygulama varda çözemedim süreç çok uzuyor, az sonuç çıkıyor hayırlısı bakalım....

Üst Alt