Evet Arkadaşlar son durum şu,
Ulaştırma Bakanlığına şikayette bulunduğum 3 Otobüs firması hakkında 2'sinin sonuçları Ulaştırma Bakanlığı tarafından birer mektup ile tarafıma bildirildi.
Bunlardan birincisi Nevşehir Turizm ile ilgili.
Nevşehir Turizm yapılan hatayı fark edip beni aradılar,banka bilgilerimi istediler.Özürlü olarak ben ve 5,5 yaşındaki kızım için bilet ücretinin yarı parasını banka hesabıma gönderdiler.
Nevşehir Turizme ait Ulaştırma bakanlığından gelen mektup aşağıdaki gibidir.
Gelelim 2.mektuba,bu mektup Metro Turizm hakkında,
Açıkcası Metro Turizm'in savunma yazısını okuyunca çok sinirlendim.
Beni nerdeyse yalancı,sahtekar olarak göstermiş.Artık olay indirim değil şahsiyet meselesi haline gelmiştir.
Aşağıda bununla ilgili Ulaştırma Bakanlığından gelen yazı ile Metro Turizm Avukatı tarafından hazırlanan savunmasını gönderiyorum.
Yani ben Özürlü indirim hakkını elde edebilmek için soyut bir şeyler göstermemişim.Sağlık raporu geçersizmiş. (Halbuki sağlık raporunun yanında nufüs cüzdanımı ve fotokopilerinide gösterdim.Fotokopileride hazırdı.Nufüz cüzdanımın arkasında özürlü oranım yazıyordu.Bu durumda nufüs cüzdanıdamı geçersiz.)
Sizlere sormak istediğim şu.
Şu aşamadan sonra ne yapmam gerekir. Tüketici derneğine mi gitmem gerek. Mahkemeyemi başvurmam gerek. Eğer mehkemeye başvurmam gerek ise (ekonomik nedenlerden dolayı) kendim halledebilirmiyim ve nasıl halledebilirim.
Bu konuda etkin arkadaşların yardımlarını şiddetle rica ediyorum.