Evet arkadaşlar binlerce kez karşımıza prb. olarak çıkan bu
uy-gu-la-na-ma-yan yasa malasef benide çok mağdur ediyor, şimdi gene bir sınav için şehirler arası yolculuga çıkıcam valla sıkıldım yaa her seferinde aynı sorunu yaşamaktan,Ya bi yasa vardır, yada yoktur, firmadan firmaya yasa mı değişir yaaa neysee benim başıma gelen sorunlarda şöle;
Bir kaç seyahetimde bir çok firmadan indirimli bilet alamadım bahaneler hazırdı hemen bakınız ne dediler;
-Pamukkale Turizm Rapor değil kart gerekli dedi raporumda oranım belli olmasına karşın bana ind.bilet satmadı. Ben şikayet ettim ulş.bak. ama bir sonuç çıkmadı. Bakanlık Raporda geçerli diyor, firma geçersiz dedi ve ısrarla.
-Denizli seyahat hiç bir şekilde indirim yapamayacağını böyle bir uygulamanın onları bağlamadığını söyledi.
-Kamil Koç ise gidiş-dönüş değilde sadece bir yöne indirim verdi.
Metro ise gene Raporun geçerli olmadığını söyleyerek indirim yapmadı.
bu gibi bir sürü sorun yaşadım arkadaşlar ve şimdi gene gideceğim bilet almaya bakalım ne yaşıcas
)
Bu arada arkadaşım şikayet ettiğinde raporunu ibraz etmediği cevabı gelmiş, ya arızalımı bunlar yoksa bizde mi bir sorun var raporumuzu ibraz etmeyip sonra uğraşcas delimiyiz yaaa... :twisted: insanı delirtirler hakaten :evil: ama bunların yaptıkları böyle bir şey karşı şimdi ben bilet almaya giderken ses kayıt cihazı alıcam yanıma
açık tutucam cebimde arkadaş gibi yalancı duruma düşmeyiz en azından
Kafadan engelli sanıyorlar bizi heralde...