Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Teşekkür ederim mehmetabi evet vergi indirimim var 2015 yilina kadar asgari ucret yatti son 5 senedir asgarinin uzerinde toplam gun sayim 6791 ben o zaman emekli-maasi.comun verdigi rakam yada yakininda maas alacagim sizin demenize gore

bir konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. emekli olmazdan önce sgk nın sitesinden emekli aylığımı hesaplattığımda maaşım 1823 tl ,
ek ödeme 73 tl ,
toplam pirimim 4350 gün,
2000 öncesi bağlanma oranı 51.80,
2000 sonrası bağlanma oranı 39,
2008 sonrası 24.08 di,
şimdi edevletde halen maaşım belli değil ama bağlanma oranları
2000 öncesi 53.80 olmuş,
2000 sonrası 60 olmuş,
2008 den sonrasıda 39 olmuş,
bağlanma oranları artmış, neyden dolayı artmış olabilir, birde maaşım bu bağlanma oranları arttığı için sgk nın sitesinde hesaplanandan daha mı fazla olur

cazy

Evet yüksek olan maaş daha yakın size...2008 öncesi prim gününü ve Sgk başlangıç tarihini de yazabilir misiniz? Teşekkürler

mehmet abi

mehmet bey kardeşim sa. bizim bu işede bi el at sana zahmet %49 engelli raporum var 1970 doğumluyum işe giriş tarihim eylül 1988 2000 önccesi 1598 gün yüksekten ödendi 3 ayda tam ikramiye vs. 2000 sonrası 2081 gün 2008 sonrası 854 gün bunlar normal asgari bürüt ücretten ve toplam 4533 günüm var. bakmakla yükümlü kişi sayısı 3
emekli maaşı hesaplamada abo 1- 59.00 / abo 2 - 39.00 / abo 3 - 25.98 oran veriyor. ek ödeme 65.45 tl. maaş 1636.47 tl çıkıyor. bu alacağım maaş doğrumudur .yardımcı olursanız sevinirim daha almadım teşekkür ediyorum iyi çalışmalar.

mehmet abi sgk baslangici 01.12.2000 tarihinde girişim 2008 oncesi sigorta günü 2820 günüm var abi

cazy
Evet yüksek olan maaş daha yakın... Bu bilgiler ışığında 2. dönem abosunuda yüksek düşünür isek; ek ödeme dahil tahmini 1200 tl den aşağı olmaz diye düşünüyorum maaşınız netleştiğinde bizleri de bilgilendiriniz teşekkürler.

alpek6006
Vergi indirimini alır iseniz ve 2000 öncesi primleriniz yüksekten ödendi ise ve 2008 sonrası 854 gününüz var ise; maaşınız tahmini olarak ek ödeme dahil 1800 tl den az olmaz diye düşünüyorum... Maaşınız netleştiğin de bizleride bilgilendirirseniz seviniriz teşekkür ederim.

mehmet abi merhaba.
Benim 99 yılından 178 gün, 2008 e kadar 2248 gün, 2008 sonrası 1665 günüm var.
2007 ekim 2009 aralık arası 780 günü memuriyet. Onun dışında genel olarak asgari ücretin biraz üstünde yattı. Ama asgari olarak düşünmek daha mantıklı.
Net olarak hesaplanamaz biliyorum ama ortalama bir tahmininiz olur mu..

Redmi Note 6 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mahirchayan

Merhaba Vergi indiriminiz var ve 1999 Sgk başlangıç ise; bilgileriniz ışığı altında asgari primden tamamen tahmini olarak ek ödeme dahil 1200 tl den aşağı olmayacağını düşünüyorum. ( Not: kesin değildir tamamen bilgiye dayalı tahmindir) Maaşınız netleştiğin de bizleride bilgilendirirseniz seviniriz teşekkürler.

bu konuda bilgisi olan yokmu acaba,emekli olmazdan önce sgk nın sitesindeki maaşım 1826, ek ödemede 73 tl idi, bağlanma oranları düşüktü, şindi emekli oldum 4350 gün ile maaşım ve ek ödemem edevlette gözükmüyor sadece bağlanma oranları yazıyor,buda yükselmiş,bunun anlamı dahamı yüksek maaş alcağım demekmi

Merhaba, bende kısmetae eylül ayında emekliliğimi vericem. Vergi indirimim ve yüzde 50 raporum var. İşe giriş tarihim 2001 eylül ayı. Sgk sitesinden emekli maaşına baktığımda bir rakam görüyorum. Ama tabi orada bir engrl oranı giremiyoruz. 2016 yılı 2019 yılı arası 5000-10000 brüt rakamlarından yattı hep. Sgk emekli maaş göstergesine güvenebilir miyim acaba

Merhaba ,

Arkadaşlar %60 engelli vergi indirimim var,

01.05.2003 tarihinden beri çalışıyorum 01.01.2021 de emekliliğim doluyor, 1 yılım var,

Şuan 5781 prim günüm oldu, toplam ödenen tutar 415.000 tl şu bir yıldada 75000 tl yatar toplam 500.000 tl ile emeli olurum,

Son 6 yıldır brütten yüksekten yatıyor 5000 tl den ,

Sizce bu bilgilerle ne kadar bir maaş bağlanır

Üstadım öncelikle hayırlı olsun emekliliğiniz sigortanız brüt net mi yatttı kaç yıldan ve toplam ödenen prim tutarınız kaçtı bu maaş çoğu maaşlara göre çok iyi

Merhaba hala aktif olarak çalışıyorum emeklilik hesaplama güncelleme yapıldı mı hesaplama doğru mu yoksa 15 ocaktamı belli olur

DİKKAT Dikkat Arkadaşlar herkesin haberi olsun bu gün itibariyle sgk emekli maaş hesaplama sitesi herkezin maaşını 100tl fazla gösterir 2020 tarih olarak güncellenmiş

Ben baktim ama benim maasi hala ayni gosteriyor

@cazy ben bi hafta önce bakmıştım 1550idişu anda 1658lira kesinlikle güncellenmiş

Arkadaşlar sgk hesaplama sitesi güncellenmiş arkadaşlar kontrol edip buraya yazalarsa seviniriz benimki 108tl fark ocak 1ile9uarasındaki fark yani en son baktıgım tarihler

Aralıkta 1.600 tl ek deme 62 tl idi
Şimdi baktım 1638 tl ek ödeme 65tl
Diyor
O zaman %1,5 zamlanmış demek

Arkadaşlar SGK internet sitesinden emekli maaşı hesaplattırdığımda Aralık ayında 4150 çıkarken Ocak zammı ile 4270 lira olmuş normalde %6.5 zam gelmesi gerekmiyormu

Merhaba
Ben de baktığımda aralıkta 3767 iken ocakta 3885 olmuş ama artış ABO 3 ün artışından olmuş.
Sanırım maaş zammı yansıtılmamış..

2020 ocak zammı acıklanana göre %6.5 olması gerekirken emekli maaşı hesaplama sitelerinde neden % 2.5 hesaplamakta konu hakkında bilgisi olan varmı?

Evet emekli olanlara %6,5 zam yansıtılmış ancak emekli olmayıp SGK sitesinden takip eden bizlerin Ocak ayı başı itibariyle önce bu %6,5 zam yansıtıldı ancak 10 gün sonra %2,4 gibi bir rakama düşürüldü.Konu ile ilgili Twitter üzerinden de özellikle EYT grupları bi Tag açtılar ve ayrıyetten cimere mesaj gönderildi ki bende gönderdim halen cevap bekliyorum.Yani eğer bir hata yoksa bizim %4 iç ettiler sevgili arkadaşlar.

Evet emekli olanlara %6,5 zam yansıtılmış ancak emekli olmayıp SGK sitesinden takip eden bizlerin Ocak ayı başı itibariyle önce bu %6,5 zam yansıtıldı ancak 10 gün sonra %2,4 gibi bir rakama düşürüldü.Konu ile ilgili Twitter üzerinden de özellikle EYT grupları bi Tag açtılar ve ayrıyetten cimere mesaj gönderildi ki bende gönderdim halen cevap bekliyorum.Yani eğer bir hata yoksa bizim %4 iç ettiler sevgili arkadaşlar.
Aynen Cüneyt bey bende diyorum Aralık'ta baktığım rakam hiçte yüzde 6,5 artmamis, bir türlü anlam veremedim...

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence sizde Cimere yazın en azından bir miktar baskı oluşursa düzeltme yoluna giderler.150 TL yakın paramı iç ettiler benim ki bunda böyle hesaplamalarda enflasyon farkını halihazırda çalışanların emeklilik hesabına yansıtmamak gibi bir yola girerlerse en kısa sürede zarar büyümeden emekli olmak gerekir bence

Cüneyt bey SGK da başvurabilecek bir bölüm merci yokmu? Bu düpedüz hukuksuzluk ve haksızlık,bende 1 aydır kafa patlatiyorum SGK'dan hesaplıyorum maaş aralığı göre eksik...yani bunu hukuksal anlamda başvurabilecek bir SGK bölümü olmalı diye düşünüyorum??

Mi A3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya siz takılmayın o sgk ve diğer maaş hesaplama sitelerine,o tür siteler saçma sapan işten başka değildir. Gerçek emekli maaşınız emekli olacağınız zaman gerçek verilerinizle hesap yapılacak net maaşınız belli olacak

Üst Alt