Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

devrimci

2. kez emekli olanlar için hesaplama yapmıyormu bu sgk sitesi (SSK dan emekli olmuştum bu emekliliği iptal ettirdim ve 34 ay'dır "EMEKLİ SANDIĞI" nda görev yapmaktayım. Ama "5434 tabiyim" bu arada ben)

Son düzenleme:
Sanirim siz ilk emekli oldunuz daha sonra kamuya gecis yaptiniz herhalde bu yuzden sizin emekli maasi hesaplanir ssk sitesinden

Bu sefer bende anlamadim nerdeyse zamli maas yatacak emeklilere halen acilmadi enteresan

ayDÜNYAvazo emekli olan kişi devlet memuru olamaz diye biliyordum. siz önce iptal ettirip sonra devlet memuru olarak atandım demişsiniz anladığım kadarı ile ve de 34 aydır. O zaman ekim 2008 öncesi memurların tabii olduğu 5434 e nasıl tabi oluyorsunuz?

çalışan engelli emekli maaş hesabı

Eskiden emekli-maasi.com sitesini emekli maaşı hesabı için ücretsiz kullanabiliyordum. şimdi ücretli olmuş.

Emekli olursam alacağım maaşı görebileceğim alternatif bir kaynak var mıdır?

Saygılarımla

aynen alternatif bir kaynak varmı yada ne zaman kullanıma açılacak site bilgisi olan varmı?

merhaba arkadaşlar şu konuyu bi canlandırsak ya 1 senede 1 mesaj yazılmış,ona göre bilinçli oluruz

sunalserhat
benımde baslangıc tarıhım 2000
raporum 50,
prım gun sayım 6300
yatırılan prım mıktarı 20 senedir özel bi şirkette çalışıyorum tavandan yatıyor

yanı demem o kı serhat,
senınle sartlarımız aynı gıbı banada bu emeklı maası cıkarmı acaba ?

yokmu bı tahmini olan arkadaşlar?

ekol

SGK nin sitesinde ne kadar emekli maaşı alırım bölümündeki ek ödemeyi 26 ile çarp aşağı yukarı maaş tutuyor.

Toplam gün. 3767
Abo1.. 55
Abo2.. 35
Abo3..22.84
Ek ödeme.. 197.89
Bak.yük...evet
İşe giriş.. 14.03.1990
Hesaplanan maaş.. 4947.13 TL
Arkadaşlar sorum şu %68 engel raporu maliyede onayda engelli indirimi ile emekli olduğumda abo oranları yükselecekmi ve bu maaş artışı sağlar mı?. Sgk 4a maaş sitesinden yapılan hesaplama ne kadar doğru olur?

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba 2 ay 2.derece vergi indirimi ile emeklilik hakkım oluyor ama sitede hesaplamada
24.01.2022 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 1695.76
Ek Ödeme : 84.79
çıkmak ta benim maaş bağlanırsa bunu olacak bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Bide ortalama aylık kazanç ne oluyor

Nerden hesaplatıyorsunuz kaç gün priminiz var. Memur mu işçi mi yanlışlık olabilir benim bile 11 sene ile 3300 çıkıyor

2 ay sonra 18 yılı bitirip emeklilik hakkım oluyor eksik yazılmış benim öğrenmek istediğim bu yazılan tutar mı benim maaşım

xerib85 Siz yanlış hesaplamış olabilir misiniz kontrol edin tekrar hesaplayın. İlk sayfada var tekrar Bi deneyin

Ne kadar emekli maaşı alırım sitesinde çıkan rakamlar bunlar

SGK kendi sitesinde

İlk sayfadan mı hesaplattınız öyleyse bilmiyorum ama şuan en düşük emekli maaşı 2500 diye açıkladılar.

i_brahi_m

Merhaba,SGK emekli maaşı hesaplama sitesi gerçek emekli maaşını hesapladığı için çıkan rakam 2.500 TL altında olabilir.Emekli maaşını ödeme işlemi gerçekleştiğinde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından hibe diğer adıyla destek ödemesi ile 2.500 TL emekli maaşına tamamlanarak her ay ödenecektir.

E devlet sisteminde 4a emekli maaşı dökümü bölümünde Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından verilen destek ödemesi bilgileri ve tutarı ilgili bölümümün sonunda " 5510 EK 19 Ödeme" açıklamasının yanında yazan tutar olacaktır.Bu tutarın gerçek emekli maaşına eklenmesi ile 2.500 TL emekli maaşına ulaşılacaktır.

Saygılar.

xerib85

Merhaba,SGK emekli maaşı hesaplama sitesinde çıkan rakam gerçek emekli maaşınızdır.Bu tutara emekli maaşınız bağlandığında Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından ek ödeme yapılarak 2.500 TL ye tamamlanacaktır.

SGK emekli maaşı sitesi sizin emekli maaşınızın hesaplanması sonucu ortaya çıkan reel tutardır.

Saygılar.

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için şunu anlıyorum benim asıl maaş 1780 bağlanır çok düşük

Bilgi Hazinedir ben 4c olarak hesaplıyorum 11 yıldan bana 3200 çıkarıyor ama en düşük emekli maaşı 4200 diyor ben bunu mu alacağım. Memurluğa 2010 da girdim yoksa emekli olursam bana da mı 2500 e tamamlanacak bunu çözemedim.

xerib85

Rica ederim.Evet gerçek emekli maaşınız sitede yazan tutardır.

2.500 TL emekli maaşını alabilmeniz ise emekli olduktan sonra Hazine ve Maliye Bakanlığı arada kalan fark tutarını size her ay 2.500 TL ye tamamlayacak şekilde ödemesi ile olacaktır.

Saygılar.

i_brahi_m

Merhaba,siz 4C-Devlet Memuru statüsünde çalışıyorsunuz.Sizin durumunuz biraz daha farklı oluyor.

En düşük emekli maaşı herkes için en az 2.500 TL dir.Eğer sizin gerçek emekli maaşınız 2.500 TL tutarının altında kalırsa ise evet emekli maaşınızı 2.500 TL tutarına tamamlanacaktır.

Ancak gerçek emekli maaşınız 2.500 TL tutarından fazla ise o zaman gerçek emekli maaşınızı alacaksınız demektir.

Birde haberlerde 4C-devlet memuru en düşük emekli maaşı şeklinde yapılan açıklama benim bildiğim kadarıyla 5434 sayılı T.C. Emekli Sandığı kanuna tabii emekli olanların en düşük alacağı tutardır.Yani 01.10.2008 tarihinden önce devlet memuru olup alınabilecek en düşük emekli devlet memuru maaşıdır diye biliyorum.

Bunu öğrenebileceğiniz en doğru kaynak kurumunuz olduğuna inanıyorum.

Saygılar.

Bilgi Hazinedir yok hocam kurum bilmiyor personel servisine sordum. Sistemde öyle hesaplıyor 2 3 sitede aynı şekilde hesapladı yeni yasa mı eskisi mi bilmiyorum.

i_brahi_m
Sizin baktığınız sistem SGK sitesinin kendi hesaplama robotu ise % 99 doğrudur.Başka bir siteye ait ise tam bir bilgi sahibim değilim.

Saygılar.

Selam Bilgi Hazinedir

Bi sorum olacak geçen yıl sgk hesaplama sitesinde çarpı 21 yapınca doğru sonucu veriyordu şimdi baktım çarpı 26 ile doğru sonucu veriyor nasıl oldu anlamadım ama benim için iyi oldu galiba
Adamsın saygılar :eek:

Üst Alt