Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

çetin kardeş 3,5 ayı neye göre hesapladın..mart 1 den itibaren.mart-nisan-mayıs 20...80 günlük değilmi...ek ödeme dediği yüzde kaç hesaplanıyor..% 40 rapora göre.

20 şubattan vermişsin 8 gün şubat ayından almışsın hayırlı olsun maaşı

şimdi irfan bey benım babam nezamn emeklı olur anlamadım ben

bilgilerını yazım yardımcı olurmusunuz

babam 01/09/1994 4 ay :120 gün var ilk bagkur

01/06/1997 3 yıl var 1290 gün bagkur

01/06/2004 7 yıl 120 gün 26 gün bagkur 4066 gün

ssk 24/12/2012 girişi var 0da 848 gün yapıyor bize 3.5 yıl sgk gününü doldurup emekli olabılır dedıler

babamın sol kolu dirsek kadar olan yok makinaya kaptırdı şimdi maulen emeklı nasıl olur yada başka nasıl emeklı olur yardımcı olurmusunuz raporumuz % 57 rapordu ilk sakatlandıgı zaman

malulen olamaz % 60 lazım ama zaten vergi indirimi ile emeklilik hakkı kazanmıs zaten
bagkur ve ssk hızmet bırlestırmesı yapacak.
ilk sigorta tarihi 1994 diye not aldim .6000 ustude prim gunu var.% 57 de engeli.bu durumda yasa bakmadan vergi indirimi belgesi ile 2010 tarihinde emeklilige hak kazanmıs zaten

burada kurumda onemlı
3,5 yıl sskdan emeklı olmak ıcındır bence cunku son 7 yıla bakılıyor ve 3,5 yıl nerede ıse o kurumdan emeklı olunuyor

ama babamın toplam 4914 primi var bide bu vergı ındırım belgesı hemen almalımıyız yoksa 1 yıl sonra 3,5 yılı dolduruyor babam doldurduktan sonramı almalıyız bu vergı ındırım belgesını

4080 gun yeterli..vergi indirim belgesi hemen alsaniz daha iyi hem aylik 20 tl civari getirisi olur.engelli raporunda vergi indirimi işaretli degil mi

merhaba 1997 yılı 10.ay girişim var sigortaya doğum tarihim01/06/1980 5250 gün ödenmiş primim var yüzde 41 vergi indirimim onaylandı hangi tarihte emekli olabilirim yardımlarınız rica

irfan bey sizi rahatsız etim ama tsk ederım babam köyde kaza geçirdı makınaya kolunu kaptırdı ozamn rapor verıyorlardı bız almadık emeklı olamıyo dıye o yuzden hiç dikkat etmedım vergı ındırımıne bagkurluydu sonra sgk geçirdık babamı 2,5 yıl oldu
benım hiç bilgım yoktu vergı ındırımden

mevzuata gore 2015 10.ayda vergi indirimi raporu ile emekli olabilir...verdigim tablodan da cok basıt hesaplanabılır

Aşağıdaki verilere göre emekli maaşım ne kadar olur.

1- Emekli olunan kurum: s s k
2- İlk sigortalı olunan yıl:1988
3- Emeklilik talebinde bulunulan yıl:2013
4- Erken emekliliği sağlayan toplam işgücü kaybı oranı:%90
5- Malulen emeklilik mi yoksa Yaşlılık emekliliği mi:malüllük
6- Çalışma süresince TL olarak yatırılan toplam prim miktarı:ssk:8351,28 tl + bağkur 40,000 tl
7- Çalışma süresince yatırılan aylık ortalama sigorta primi:ssk askari + bağkur 400 tl aylık
8- Toplam prim gün sayısı (varsa Askerlik borçlanmasına dair bilgi): s s k 2236 + bagkur 5136 gün

9- Şu anda aldığınız emekli maaşı:
10- Aylık Bağlama Oranı:%
11- SGK aylık bağlama kararındaki ortalama günlük kazanç:

Bu değerlerle almam gereken maaşı hesaplarsanız teşekkür ederim.

Merhaba toprak 24 evet maaşınız 674 lira SGK maaşınızı 80 günlük toplu yatırmış gözüküyor önümüzdeki ay net anlarsınız artı gelişim hızından pay da eklenir 5-10 lira benim öyle oldu.Bağlanan emekli maaşları dilekçeyi ister ayın 1 de verin ister 31 de maaş ödeme takip eden ayın 1 den başlar bunu unutmayın ve devamlı gelecek ayın maaşı alınır peşin sistem böyle.

E-devlette görünüyor olması lazım oradan bakın

Asgari ücretten engelli emekli olan biri ne kadar maaş alır?

Yukardaki verdiğiniz linklerde hesaplama yaptıramadım.

birtan;

650-850 tl yi geçmez. askerlik borçlanması arttıyor sanırım tavandan yatırılırsa tabi.

dün itibariyle şafak koca bir 000000 ve internet e devletten tahsis talepte bulundum.bu günde sgkya gittim vergi indirimi raporunu götürdüm ordaki adam bana elden verdi vergi dairesine yazıyı ordanda geldim vergi dairesine onaylattım raporu yarında nasipse evragı sgkya götürecem kısa zamanda baglanır yani temmuzda maas baglanır zannımca bana söledigi bu
sizce bu prime göre ne kadar maaş baglanır.
Genel Toplam4.859sigorta prim toplamı 314,958.40-325000 tl arası son 1 ay ve askerlik borçlanmasının meblağı yatırılmadı o yüzden 2 meblag yazdım ortalama olarak ilk rakam mevcut bedel ve primlerim

1700 olur

emeklilikte en büyük etken şu anda 1999 öncesi primler o tarih arası ne kadar yüksekte yatarsa %70 bağlanma oranı ile o kadar yüksek oluyor.

Emekli maaşı kac lira alırım.

06.09.1978 doğumluyum 06.06.2000 işe giriş tarihim 4586 gün sigortalıyım % 80 pisikiyatri raporum var. Emekli olursam kac lira maaş alırım 06.06.2015 de emekli oluyorum herhalde. Ekpss girdim lise mezunu olarak memur olursam primim memurluğa ekleniyormu.

Merhaba sistemin error vermesinin 3600 günle alakası yok çünkü şuan benim 3761 günüm var ama bende de error veriyor sistemsel bir hata sanırım

maaşım ne kadar olur

slm 22.03.1969 doğumlu 4020 gün prim yatırmışlığım var bağ kur a girişim 1991 mayıs ayı allah kısmet ederse erken emeklilik yaşlılığından emekli olacağım acaba ne kadar maaş alırım ileriye dönük elime bir iş fırsatı geçti onu değerlendirmek için aşşağı yukarı önceden öğrenmem lazım bilen arkadaşların cevap yazmasını bekliyorum saygılarımla

%55 vergi indirimiyle emekli olduğumda ne kadar maaş alabilirim?

öncelikle selam arkdaşlar aranıza yeni katıldım ben %55 vergi indirimi ile emeklileğe başvurdum şu an özel bi firmada çalışıyordum beni işden çıkardılar emekli olcam sanırım ama merak ettiğim bir konu var ne kadr maaş alabilirim çünki memurlara soruyorum cevaplamıyorlar şimdiden çok tekürler

Engelli emeklilik

Merhaba ben ms hastasıyım % 83 engelli raporum var. 5180 sigorta günüm ve 231.000 tl ödemem var. Acaba engelli emekli olsam ortalama maaşım nekadar olur ?

arkadaşlar 2005 ten beri sigortalıyım. %45 engelli ve vergi indirimim var. net 3150 tl. bürüt 4350 tl yatıyor. son 1.5 yıldır 4350 tl yatıyor bürüt ssk. 10 yıl içinde biriken primlerim 155 000 tl civarında bu maaşlar sürekli yatırılırsa emekli olacağım zaman en az nekadar maaş alırım. bilgisi olan varmı...

Destop kardeş bu maaşla yerinedn kıpırdamayı bile düşünme 10 yıl sonrası hesaplaması zor ancak çok az kişinin sahip olabileceği bir maaşa ve emekli maaşına sahip olabilirisn eğer buradan uzun yılar çalışırsan.

Arkadaşlar emekli maaşları üç kedeme ile hesplandığı için sadece prim gün ve yatan toplam matrah teterli değil örnek verecek olursak 1999 öncesi sigorta pirimi olan sonrasında 2000 ve 2008 e kadar olan 2008 sonrası yatan yani gösterilen rakamları yazarsanız tahmin etmek daha kolay olur.

ben bişi sorcam abim 1987 ssk girişi var 1747 günü var 2007 2012 arası bağkuru var 2044 günde bağkurdan 3600 de hak kazandı emeklili vergisi yeni geldi 3 derece hesaplayamadık ne kadar maaş alır ve sgk emklisimi bağkurmu olur cevap yazın bilen varsa toplam bağkurla bir 3800 günü var ne kadar maaş alır

Emekli Maaşı

SSK kurumundan 1995 yılında sigorta girişim olup toplam prim sayım 3803 gündür.Ayrıca %44 iş gücü kaybım bulunup vergi muafiyetinden faydalanmaktayım.Çalıştığım yıllar içerisinde ödenen prim tutarı ortalamam asgari ücretin üzerinde.Bu şartlarda bana bağlanan emekli maaşı net 642 tl dir.Benim asıl merak ettiğim emekli maaşıma vergi kesintileri eklenecekmi yoksa alacağım maaş sadece bu kadarmıdır? Yardımcı olursanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler.

Üst Alt