Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

SGK Primden maaş hesaplama

Merhaba,
SGK Primden maaş hesaplama işlemi nasıl oluyor?
Teşekkür Ederim.
Sağlıcakla Kalın.

sayın ümit bey verdiğiniz linkler için öncelikle teşekkür ederim sgk sitesinde kazanç bölümünde yazan tutar nedir bilgi verebilir misiniz?teşekkür ederim sağlıcakla kalın

tmm

Tam olarak anlıyamadım,
Toplam Kazançmı aylık ortalama kazançmı?
Birde benimkini mi sordunuz onu anlıyamadım.

merhaba ümit bey turkiye.gov.tr sitesinden incelediğim kadarı ile 2009-2016 şubat ayına kadar P.E.K ortalamam 1.250 tl ne dersiniz üç aşağı beş yukarı ortalamam ne olur cevabınız ve ilgili desteğiniz için teşekkür ederim

merhaba ümit bey avukatımın vermediği bilgiyi verdiniz yürekten teşekkür ediyorum maaşım 645.70TL gibi peki az çok bu maaşa ne kadar ikramiye alırım?
son olarak sorum şudur: biz engelli olarak devletimin bankası olan ziraat bankasına dönem ödemeli ve aylık faiz alsak darbe yada benzeri sorunlardan zarar görürmüyüz ?
neticede engelliyim ve raporumda var..
verdiğiniz linkte prim gün sayısı 3600 yazıyor fakat benim kaydım şöyledir:

Toplam Uzun Vade Gün Sayısı: 1862

iyi çalışmalar diliyorum hoşçakalın

Son düzenleme:
tmm

İkramiyeden kastınız Kıdem Tazminatı sanırım. Bu tazminatı Devlet değil, çalıştığınız firma öder. Oda işçilik maliyetiniz X Yıl dır. Sanırm asgeri ücret alıyorsunuz. işçilik maliyeti eğer yol ve yemek parası var ise kabaca 2000 TL dir. 10 yıllık bir geçmişiniz var ise 10X2000 TL toplamda 20.000 TL gibi bir tazminat olur.

bankası yada özel bankaların devlet güvencesinden alıcağınız her türlü fon gene devlet güvencesinde dir. Darbe be benzeri şeylerde sıkıntı elbetki yaşanır. Uzun vade de çözülür. Devlet güvencesinde olmayan Offshore hesaplar da ise büyük sıkıntılar çeker hatta alamaya bilirsiniz.

Gün olarak yazdığınız 1864 Gün SGK hizmet gününüz mü? Eğer gününüz bukadar ise devlet sitesinden hesaplama yapamazsınız. verdiğim öteki siteden yapa bilirsiniz.

Arkadaşlar bir sorum olacaktı,

Maaşımı www.emekli-maasi.com adresinden hesapladığımda ek ödeme dahil maaşım 1575 lira çıkarken, www.emeklimaashesapla.weebly.com adresindeki güncel excel'den hespladığımda ek ödeme dahil 1970 lira çıkıyor. Arada bu kadar fark çıkması normal midir? Herkes emekli-maasi.com'u öneriyor ama Diğer sitedeki excel'i kullanan yok mudur acaba? Sizlerde durum nasıl?

meier

Site sanırım temmuz ayındaki zammı daha yansıtmamış. Lakin yansıtsa bile ciddi rakam çıkmakta. ilkginç bu zamana kadar emekli olan herkezin maaşını üç aşşa beş yukarı tutturdu

teşekkür ederim

Son düzenleme:
vergi indirimli emeklilik

%68 raporum var 8bin pirimim var.toplam odenen para 150bin tldir.

maaşım ne kadar olur??

polat68

Maalesef bir bilgim yok ama yukarki sayfalarda bir excell var. Kuruşuna kadar doğru deniyor. İsterseni bir onu deneyin

Arkadaşlar 1989 da devlet memuru olarak çalıştım.2000 yılında ayrıldım.kesintisiz 3390 günüm var.ssk da ise 2000-20008 arası 2700 gün ve 50000 ssk ödemesi 2008-2010 arası 570 gün ile 8000 tl ssk ödemesi görünüyor. 2017 mart ayında emekli olacağım ancak ne kadar emekli maaşımın olacağını bilmiyorum. Emekli olduğumda ne kadar emekli maaşı alırım tabii tahmini olarak.Açıklamalarınız için şimdiden teşekkür ederim.

SGK Primim Ne Kadar Olur?

merhabalar değerli okurlar,

öncelikle teşekkür ederim sizin desteğiniz ve sabrınız ile çok şey öğrendim sgk maaşımın çizelgesini aldım fakat ortalama ne kadar prim alırım yardımlaınızı sabırsızlıkla bekliyorum ayrıca "çok" teşekkür ederim ilgili bağlantı: http://i65.tinypic.com/35k1zdw.jpg
ek olarak işe giriş tarihim:03.09.2004

Maaşın ne kadar bağlandı %kaç engellinin gösterge gün sayısı bunları paylaşırmısınız bende Temmuz 1de emekli oldum maaşımı bekliyorum

Arkadaslar bilindigi uzere ocak 2017 de calisan 45yas alti herkesten 6 ay boyunca zorun 100tl bes kesilecekmis 6 sonra isteyen parasini 6 ay sonra iade alabilecekmis acaba calisan emeklilerden bu kesilecekmi onu merak ettim 45 yas alti erken emekli olmus calismaya devam eden cok engelli var kesinti olcakmi acaba bununla ilgili bir bilgi bulamadim

Arkadaşlar 2 farklı siteden maaş hesaplaması yapıyorum bir yerden 1250 tl cıvarı cıkıyor dıger tarafdan 1700 tl cıvarı cıkıyor hangısı dogrudur sızce

Emeklilik başlangıç tarihim 01.07.2016. Ödeme günü 17 si. Ek ödeme 250, 15 tl.

Maaşım ne kadar olur? Ve toplam birikmişim ne kadar olur?

825.000 tl biriken para mevcut.10000 gunum var.yuzde 41 vegi indirimi ile emeklilik basvurusu yaptim.28 temmuzda basvuruda bulundum.e devlette ek odeme 283 tl ve ayin 20 si olarak gorunuyor.maas ne olur acaba..3980 -3150 ve 2850 . gosterge 15075

işyerimim 1 ay gec cıkış vermesi nedeniyle nihayet 11 yıldır calıstığım fabrikadan tüm haklarımı alarak tekrar aynı fabrikada calışmak üzere ayrıldım isten cıkıs belgesi ile sgk'ya giderek sadece tahsis talep formu doldurarak emekliliği beklemekteyim daha onceden prim toplama dlekcesi verdiğim icin vergi indirimi daha onceden maliyeden teyit edilmiş memur dosyanda vardır dedi 1 aya kadar maas alırsın dedi hayırlısı bakalım 6100 prim 215 bin tl toplam prim tutarı mevcut

ne zaman e devlete düşer bilgilerim arkadaslar

maaşım e devlette tam anlamadığım şekilde gözüküyor. sgk ya sordum maaşını ayın 20 sinde al dediler maaşım 3.100 TL deniyor ama edevlette gözükmüyor. orada ek gösterge var oda 444. TL. Bu arda sgk da ki memur doğru bilgi verdiyse exel tablosu doğru çalışıyor sgk uygulama sitesine göre 2.600 TL civarıydı ama excell de 3.100 TL ydi tam doğru çalışıyor.

Sayın ufuk bey e devlette maaşın gözükmemesi sıkıntı yapar mı ?

4A Emekli Aylık Bilgisi bölümünde,maaşınızın başlangıç tarihi yazar
01.07.2016
01.08.2016 gibi

Üst Alt