Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SGK sitesinden emekli maaşı hesaplatma

Döküm Al 01/08/1993 giriş
Adı ve Soyadı SERDAR Doğum Tarihi 11.05.1976
TC Kimlik No 27******* Kamu/Özel Kodu Özel
Sicil No 35010***** Bakmakla Yükümlü Olduğu Kişi? Hayır
20.09.2016 tarihi itibariyle hesaplanan Aylık : 921.75
Gösterge 9475 Ortalama Yıllık Kazanç 9,406.80 Ortalama Aylık Kazanç 1,896.60
Aylık Bağlama Oranı 56.00 Aylık Bağlama Oranı 2 35.00 Aylık Bağlama Oranı 3 26.38
Hizmet Kütüğü Diğer Günler Toplam
2000 Öncesi 399 399
2000-2008/10 Arası 1416 1416
2008/10 Sonrası 2041 2041
Toplam 3856 3856

%53 engelli 126 bin tl toplam ne kadar maaş alırım başvuruyu dün yaptım emeklı olmam süresı nekadar sürer ????? cevaplayan olursa sevınırım

Son düzenleme:
124.380 tl son 40 gün hariç onlarda guncellenırse 126 olur tahmınıme gore raporda %53

2*** Tahsis No için 4A Emekli Aylık Bilgileriniz :
AdSERDARDoğum Tarihi11.05.1976Sicil No350**Aylık Başlangıç Tarihi01.10.2016Durum Kodu20** Öncesi Aylık Bağlama Oranı 60.002000 – 2008/10 Arası Aylık Bağlama Oranı 60.002008/10 Sonrası Aylık Bağlama Oranı 30.00İntibak Aylık Bağlama Oranı 0.002000 öncesi Gün3992000 – 2008/10 arası Gün 14162008/10 sonrası Gün 2051Toplam Gün3866Göstergesi9475Hisse Oranı1/1Sigortalının En Son Çalıştığı SektörÖzelAylık Tutarı Birikmiş Aylık Tutarı0Ek Ödeme Tutarı Kesinti Tutarı Banka Banka Şube bende sgk sıtesınde bu çıktı buna gore nekadar maaş alırım bılgısı olan varmı %53 engelli 126.580 tl toplam gelır

Son düzenleme:
Valla kardesim tahminim 1000 ile 1100 arasi alirsin gibi toplan kazancin cok dusuk

tarum 41

asgarı ucret artı mesai yaptım ancak bukadar yükseltebıldım fabrıkada çalışırken nezaman mesai çıksa kalıyordum yoksa asgarı ucretı geçemıcektım tahmının ıçın sağol enazından cevap veren bırı çıktı ))

bugünkü haberlerde ınternetten baktım umarım doğrudur bırçok kışı azda olsa rahatlıcaktır sanırım
ÖRNEK HESAPLAMA
Ahmet Bey 1 Eylül 2016 tarihinde emekli oldu.
Ahmet Bey için 2.000 liralık bir emekli maaşı hesaplandı.
Ocak zammı (3.86) eklenecek ve maaş 2077.20 TL olacak.
Rakam 100 TL seyyanen artışla 2.177.20 TL olacak.
Temmuz zammı (3.63) eklenince ödenecek rakam 2.256.23 TL'ye çıkacak.
Ahmet Bey yasa gereği her ay 256.23 TL fazla para alacak.

Emekli olmak için evden ne kadar SGK primi odemem gerekiyor acaba ?

Sinesi

sorunuzu daha çok açmalısınız.

Engellimisiniz?
Vergi indiriminiz varmı?
Hiç SGK yada başka bir yerden gününüz varmı?
Nezaman başladı?
Yaşınız gün ay yıl olarak.

Hiç SGK yok stajlar silinmiş, %93 sürekli raporum var, 25.05.1982 doğumluyum , emekli olmak için SGK ya ne kadar prim yatirmam gerekiyor , engelliler için bunun bir indirimi varmı ?

Bu yıl emekli olanlara yapılan 100 liralık seyyanen zam, 01.01.2017 den sonra emekli olacaklara eklenmeyecek mi. Bilgisi olan var mı.

Şöyle bir ifade yazılmış """[FONT=Arial]Söz konusu düzenlemeden sadece 31 Aralık 2016 tarihine kadar emekli olacak SSK ve Bağ-Kur'lular yararlanacak."""[/FONT]

karademir10
Evet eklenmicek.

Sinesi
Rahatsızlığınız doğuştan mı sonradan mı? Malulen emekli ola bilmek için bu gerekli.
Diğer Emeklilik için vergi indiriminizin olması gerekli. Bunun içinde bir yerde çalışıyor olmanız gerekli. Raporunuz Ankaradan vergi indirimi için onaylandığında 15 Yıl 3960 Gün gerekli.

Sanırım sizin için en uygunu Malulen emeklilik olur. Fakat onunda şartları var.

Oturanboğa size daha ayrıntılı ve net bilgi vere bilir.

arkadaşlar merhaba...hizmet birleştirme işlemi nasıl yapılıyor...benim istanbulda da ssk lı olarak bir süre çalışmıştım..bu işlem uzun sürüyormu..bana yardımcı olursanız sevinirim.kasım ayında primim doluyor nasıl olacak....teşekkürler

Arkadaslar Merhaba;
Hayırlısı ıle kararımı verdım ve emekli oluyorum..Şirketimle konustugumda yaşım genç olduğundan (1980 dogumluyum) emin olmak adına SGK dan (İzmit) emekli olabileceğime dair yazı almamı istedi.İstanbulda ıkamet ettıgımden Izmıte gıdıp gelmek sıkıntı yaratacagından dolayı onceden sızlerede danısayım ıstıyorum ..Emeklı olabileceğime dair yazıyı almak için yanımda bulundurmam gereken herhangi bir belge varmıdır ? Engelli Raporu Nufus Cuzdanı ve Vergı Indırım Kagıdı (Vatan Caddesındeki Vergi Dairesinden Isyerıne Gonderılen Vergı Indırımı Kagıdı Fotokopısı ) haricinde bulundurmam gereken birsey varmıdır ? Ençok merak ettiğim konu ise burada bazen tekrarlayıp durdugum emekli maaşım cunku ıkı sıte arasındakı fark 400 TL bakalım ne cıkacak...

mustafa0205
SGK sitesinde düşük çıkması normal çünki orası vergi indiriminizi baz almıyor. En güzeli ön sayfalarda paylaşılan Excell. Kuruşuna kadar doğru deniyor.

Hayırlısı olsun.

polat68
SGK deftarlığa yani vergi dairesine yazmış. Ordan gelicek cevabı bekliyorlar. Önümüzdeki hafta onlara ulaşşa cevap verse bir hafta 10 gün içersinde biter. Hayırlısı olsun.

Emekliliğin hayırlı olsun benimkide dediğin gibi oldu bayramdan önce dünde evraklarım adresime geldi

Sadece vergi indirimi kagidini alsan yeter
Arkadaslar hepinize tesekkur ederim..Excel ve emekli com sitesine guveniyorum zaten insallah hayirlisi olur..Pazartesi vergi indirim kagidi fotokopisi ile gidecegim tum gelismeleri aktaririm..Ben emekli oldugumu dusunuyorum ama aksi birsey olmsz umarim..

Selam evraklarin adrese gelmesi durumu nedir tam olarak..Bana soylenen emekli olabilir yazisi sonrasi cikis belgesi verilecek ve ayin son gunu tekrar sgkya gidecegim ve tahsis talebinde bulunacagim

arkadaşlar bı arkadaşım beyın amelıyatı oldu malulen emeklı olursa nekadar maaş alır bılgısı olan varmı 5600 gunu var asgarı ücretten yatırılmış %65 raporu var

polat68

Bildiğim kadarınlan işleminiz için madde madde yazar örneğin aşağıdaki gibi

Cbz6.jpg

eğer böyleyse işlem düzeniniz emekliliğiniz hayırlı olsun. E devletten kontrol edin.

Üst Alt