@cengizcik,
Bende palio sekeli + kanser hastalığı ile %46 raporluydum. Ocakta emekli olacağımı sanırken elimden kaydı gitti. Bu arada okumazlarda bu yasayı çıkartan, aracı olan , bu yasayı çıkartanları başa getirenlere bir iki çift lafım var.
Beni bozuk aşıyla daha bir yaşında hasa eden bu devlettir. Sonra gün be gün haklarımı gaspedende. En son 15 sene önce bana emekli olacaksın dediler. Bütün mali yapımı , geleceğimi çocuğumun okulu vs kadar ben buna göre ayarladım ve pat bir anda uçtu gitti.
Bu yasayı çıkartanlar, görüyoruz ki bu dünyada işiniz iş, aşınız aş. Ancak yarın bir gün inanıp inanmamanız size kalmış , yüce bir varlığın karşınına çıktığınızda ne halt edeceksiniz, özetle hiç mi Allah korkunuz yok gerçekten şaşıyorum.
Palio sekeli olup evet çalışmaya devam edebilirim 20 sene zaten çalıştım. Günde 6 araç değiştirerek ( ki her sene yenilememi istediğiniz lanet olasıca ulaşım biletinizide , sürekli yenilememi sitediğinzi raporum yüzündende 20 senede o bedava bileti 1 yıl düzgün kullnamamışımdır) , kanter içinde , 10 adım atsam kışın bile ter içinde kaldığımdan olduğum zatüreler, hastalıklar. Yürüme sorunu nedeniyle kabul edilmediğim işler,desteksiz merdivenden çıkmadığımiçin, kabul ediklerimde ise engelli olduğum için hep arka plan işlerine koşturulduğum.. Normal bir insana verilen kariyer fırsatlarının bana tanınmadığı .. daha neler neler.
evet palio sekeli olarak çalışabilirim 20 yıl da çalıştım. Yaşça küçük normal insanları emekli ettiniz oy uğruna. Birkaç bin engelliyi ki, son on yıllarını buna göre planlamış binbir zorlukla kanunen belirlenmiş yıllarını tamamlamış insanların hakkını gaspettiniz.
Engelli bir bireyin çalışma hayatında 1 senede çektiğini normal insan 10 senede çekmez. Alın size asıl gerçek.
Şimdi soruyorum
Sahi siz nasıl uyku uyuyabiliyor sunuz?
Ve siz bu düzene çanak tutanlar , önce kendi sonra benden de kötü durumda arkadaşlarımın bu yenmiş hakkını hiç birinize helal etmiyorum.