Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

@dado84, ilk sevk ile durum bildirir almanıza rağmen hangi kafa ile tekrar ara karar cikiyor bu hangi kafanın zihniyetidir yahu sırf bu kadar engelliyi emekli etmeyelim 6 ay bütçe sorunu çıkmasın zorlaşsın diye büründükleri kimlik insanı delirtiyor öfke patlaması yaşatıyor! Geçmiş olsun

@ulivatar, bizim whatsap grubumuz var çalışmalarımız var Chp milletvekili Aylin yamanla birebir yüz yüze görüşen grup yöneticimiz var belli bazı tarihlerde tviter etkinlik gündeme girme çalışmalarımız var sabahları ilker karagöze kadar sesimizi duyurduk haber yaptırdık bu kanunun anaysa mahkemesine gitmesinde de öncü kişiler bizim yöneticilerimiz muhtemelen adminler bu mesajı silerler ama kişisel hareket edilecek bir durum yok tek ümit anayasa mahkemesinden dönmesidir

DÜN SGK'DA MEMURA DYS SİSTEMİNDE HERHANGİ BİR HAREKET GÖREMİYORUM DEDİĞİMDE DYS ARTIK KAPANDI. YENİ SİSTEME GEÇİLDİ FAKAT HENÜZ ENTEGRE EDİLMEDİ DEDİ.

4A Emekli Aylık Bilgisi Hesaplama bu ekran bende acılmıyor 4A Emekli Aylık Bilgisi bos bu ekran bos cıkıyor aynı durumda olan var mı arkadaslar

DYS güncellenmediği falan yok. Bölge sağlık kurulunda gelen evrak dosyasına kaldırılmış olan evrak için tam bir ay sonra giden evrak kayıtlı yapıyorlar.

Ara karar çıkıyor ama sisteme işlemiyorlar. Dosyaya bakmıyorlar. Cimer'e yazdıktan sonra ara karar için bilgi verip, sonra sisteme not düşüyorlar. Belgenet kendi iç sistemleri. Her şeyden bir yalan argüman çıkartıyorlar.

Alo 170'in verdiği bilgilere hiç itimat etmeyin.

@dmndmn, ben istanbuldayım 45 gündür raporum bölge sağlık kurulunda incelemede deniyor dediğiniz gibi gelen evrak dosyasına kaldırıldı işli, ne yapayım hocam ben şimdi

Ara karar raporu sgk saglik kuruluna gönderelim 40 gun oldu gelen evrak dosyasına kaldırılmış olarak 2 hafta önce güncellendi. Bugün tekrar cimere yazdim bakalım cimer ise yarayacak mı?

@grafakir,

45 gün olduysa gitmek gerekir. İl sağlık kurulu ara karar öncesi ilk değerlendirmeyi 30 gün sonunda yapmıştı.

Arkadaşlar DYS sisteminde konusu tespit - Evrak tipi Gelen evrak dosyasına kaldırılmış- açıklama kısmında ise ismim ve TCKN nm yazıyor. Ne durumdayız bilen varmı?

@grafakir,
Sizin dosyanız skr düzenlemesinden sonra İstanbul Sağlık Kuruluna gönderilmedi mi? Burda o satır görünmüyor, başvurduğunuz SGK ile bir görüşün isterseniz.

Arkadaşlar siz hiç yazılanları okumuyor musunuz? Dys neredeyse aktif bir şekilde hiç çalışmıyor.

İşyerinizin bağlı bulunduğu sgk da emeklilik servisinden bilgi alabilirsiniz, arkadaslar

@ali_onur,
Dys de bolge saglik kurulunda gözüken dosyamin dün ara karara çıktığını emeklilik servisini arayarak öğrendim bugün hastaneye yeniden geldim sgkdan sevk alarak

@Can1963,
Valla benim çalışıyor. Önce BSK dosya gönderimi yazıyordu 27 gün oldu. dün akşam tespit- gelen evrak dosyasına kaldırıldı- açıkalamada isim soyisim TCKN yazdı.

bende şubatta başvurdum tekrar heyet için hastaneye sevk ettiler raporu nisan ortalarında tamamladım sonrasında hiçbir gelişme yok sgk yı arıyorum telefona bakmıyorlar cimere yazdım tınlayan yok. sistem kokuşmuş çökmüş ne olacak bu halimiz bilmiyorum.

devlet kurumları kendilerinden ne kadar soğuttularsa beni başvurduğum zaman memur sen yeni yasadan öncede gelsen emekli olabiliyormuşsun zaten dedi kaynar sular başımdan aşağı döküldü 3. vergi indiriminden yararlanıyorum 2005 giriş 6300 gün prim var. (eski sisteme göre 20 yıl bu ekimde dolacaktı onu bekliyordum)

@Can1963, nasıl çalışmıyor sgk ya gidiyoruz adamlar dys ye bakıp cevap veriyorlar cuma gittim daha adam dys çalışıyor takip edin dedi

@grafakir,
Butun dosyalar saglik kurulunda bu saglik kurulu nerdee? Tukettiler yemin ederim. Bu kadar beklemenin sonucu güzel olur inşallah.

Üst Alt