Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 Ocak 2025'den sonra emekliliğe başvuranların adım adım sgk süreci

Bölge sağlık kurulları bayram ikramiyesi ödenmemesi için geciktiriyor olabilir mi ?

Benim eğitim araştırma hastanesinden raporum ara kararla üniversite hastanesine yolladılar nerden aldıysan bir üstüne gönderiyorlar sanırım

@Serhat/,

Kardeşim adamlar 5 imzalı rapor istiyorlar normal hastanelerde o olay yok sadece üniversite hastanesi ve eğitim araştırma hastanesi olacak diyorlar SGK zaten hastaneleri yayınlıyor kafan rahat olsun diye direk eğitim ve araştırma dan al dostum

@limi1,

Ara kararlarda aslında tedavi gördüğün hastaneye öncelik veriyorlar mesela ben eğitim araştırma da yattım ilk engelli raporumu da ordan aldım ara karar sonrası tek imzalı hekim raporu için de oraya gittim acaba her SGK müdürlüğü farklı mı pozisyon alıyor

Ben Kartal Eğitim Araştırma Hastanrsinden aldım engelli raporumu beni üniversite hastanesine gönderdiler ki Kartal Eğitim Araştırma hakem hastane ama yine de ara karar çıktı 4 aydır bekliyorum.

Arkadaşlar bugün raporumu yeniledim ortapedi %41 dahiliye %17 olmak üzere pazartesi emekli bas vurumu yapicam gelismeleri yazarim

15 Ocak 2025 ten sonraki uygulama, sadece çalışanları mi kapsıyor, yoksa 2008 öncesi pirimi yetmeyen işsizleri de kapsıyor mu

@limi1,
O nasıl bir ara karar ya çıkmıştır sonuć kardeşim bence git SGK müdürlüğüne orda sordur dys patlayali ,2 ay olmuş

@Alibekar,
Tek hastalıktan bakacaklar olaya eğer bir s.sizlik yapmazlarsa yüzde 41guzel oran dostum

@Sultan Sultan Sultan,
2008 öncesi girişlileri kapsıyor

@dado84,
Saglik kurulu büro işlemleri maluliyet gelen evrak işlemde 170 ssk dys hepsi ayni. Bende delircem 2 ay sonuc bekledim 2 aydirda ara karar sonuc biraz önce 5 mayısta evraklarını verip bugün emekli olan birisini duydum insani olan bu 1 ay 1.5 ay. 4 ay 6 ay arasında sonuçlanır diyor bugün 170.

@limi1,
Ya abi bende çok inanmak istemiyorum her söyleyene 1 .5 ay normal ara karar sonrası çünkü hastane bile bir haftada yollamiyor evragi ama 4_5 ay nedir abi

@limi1,

Gelen evrak işlemde değildir.
Ya gelen evrak kayıtlı ya da gelen evrak dosyasına kaldırıldı yazar.

Arkadaslar merhaba,

Bugun akrabam benim icin SGK ya gitti ve 1 Mart ta yaptigim engelli emeklilik basvurumun hafif is gucu kaybi ile onaylandigini ogrenmis. Oradaki yetkisi ev adresime mektup gelecegini, telefonuma mesaj atacaklarini soylemis.

Acaba ne zaman bana yazili veya mesajla cevap gelir ?

BIrde emeklilik maasi almaya hangi tarihten itibaren baslayacagim fikriniz var mi? Il Saglik kurulunun karar verdigi tarihte mi yoksa SGK daki gorevlinin isleme alacagi tarihte mi?

INsallah herkesin gonlune gore olur

COk tesekkurler

@hakkaan,
Hayırlı olsun hangi hastalıktan başvuru yapmistiniz çalışıyorsaniz işyerinden çıkış alıp tekrar emeklilik tahsis talep belgesi dolduracaksiniz çalışmıyor iseniz işlemler otomatik olarak mı başlıyor bir öğrenin SGK dan yoksa tahsis talep belgesi doldurmanizida isteyebilirler

@mehmet-41,
cok tesekkur ederim, 3 senedir isim yok maalesef :( is ariyorum fakat bulamadim bir turlu. hastaligim cocuk felci - Poliomyelit sekeli ve Fasiyal paralizi. %40 + %15

SGK gorevlisi akrabama biz haber verecegiz demis ama ne zaman verecekler bilemiyorum

Son düzenleme:
@aligumus,

sevk ettiler beni devlet hastanesine ikinci raporu da devletten aldım başhekimlik yüzde 40 raporlu evrağı sgkya gönderdi...Geçen ilçe sgkyı aradım ara karar yazısı var ama nedenini belirtmemişler biz sizi arayacaz dediler bekliyorum..Muhtemelen eğitim araştırmaya bidaha sevk olacağız..Yani uzun lafın kısası 2 ay daha bekleriz biz.

@hakkaan, ilk basvuruda emeklilik talep formu doldurmussaniz otomatik olarak başlar işlemler e devletten emeklilik bilgilerine bakın ara ara

@UmbertoEco,

Hangi ssk ya başvurunuz!benim raporumu kabul etmediler yenisini aldediler yeni rapordada oran düştü şimdi Red yazisi geldi bana

@mehmet-41,
Raporu verirken dilekçede mi verelim emeklilik için kardesim

Arkadaşlar benim dosyam il sağlık kurulunda. Maltepe il sağlık kurulundaymış. KAdıköy SGK oradan bilgi bekliyormuş.

Maltepedeki SGK'ya fiziki ziyaret yapsam sağlık kurulundan bilgi alabilir miyim ? Yani işte onay veya ret kararı çıkmış diye kararı alma şansım olur mu ?

Üst Alt