Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

94 yılından beri Bağkur'luyum. Emekli olmak istiyorum..?

bülent bey nasılsınız umarım herşey yolunda ve iysinizdir..son yazdıklarınız inanın beni cok mutlu etti ..kısmet artık kabul ederlermi yoksa tekrar rapormu isterler bilemiyorum..benim sizden ögrenmek istedigim bi konu ben şuan halen aktifim yani kuruma pirim ödemeye devam ediyorum..terk edince saglık yardımlarından yararlanamam diye bide kurumdaki memura söz anlatamadım için sen emekli ol gerkli işlemleri zaten biz yaparız filan dedi bende daha fazla munakaşa cıkmasın diye tamam dedim..herşey gönlünüzce olması dilegiyle..

Sen primleri yatır çünkü rapor onaylanıncaya kadar primin yatmasını istiyorlar yukarıda verdiğim numaraları haftaya ara sonuç hakkında bilgi alırsın inşallah sonuç olumlu olur uğraştırmadan yapmıyorlar bende %85 ile 8 ay uğraştım hayırlısı olsun

allah kolaylık versin benim işten hala bi ses seda yok anlamadım gitti

bülent bey yazmış oldunuz telefon nosunu aradık bi bayan cıkdı ve biz sıgortaya bakıyoruz bağkura bakmıyoruz dedi ..bağkur sıgorta birleşmedimi bu nasıl iş desekde bi cevap alamadık..e devletdede bi gelişme yok ..herşey gönlünüzce olması dilegiyle ..bi gelişme olursa paylaşcam..

170 numaralı SGK hattını arayıp bilgi edinmeyi deneyin.

merhaba kader dostlarım..beklenen haber bugün nihayet geldi..inanması zor ama Allahıma şükürler olsunki emekli oldum..başda site yönetmenimiz bülent bey ve bilgisiyle yardımcı olan bütün kader dostlarıma bin selam olsun..henüz e devlette bişey gözükmüyo ama bağkurdaki memurlar emekli oldun ve hazirandan itibaren maaş ve yatırdın primleri geri alcaksın bu en fazla 2 ay sürer dediler..

darısı tüm mücadele veren kader dostlarıma..

Gözünüz aydın, hayırlı olsun, iyi günlerde harcayın maaşınızı bereketi bol olsun inşallah..:) Darısı diğer beklemede olan arkadaşların başına..

Hayırlı olsun Hacı Mehmet bey güle güle harcayın emekli maaşınızı..

Evet yine sitemizin bir başarısı bir emeklimiz daha oldu.Hayırlı uğurlu olsun Hacı bey.....

sayın hacı mehmet bey inanın bugünün en güzel haberi bu bence sizin adınıza çok sevindim allah hayatınızın geri kalanında alacağınız parayı en tatlı şekilde bereketlendirip yemenizi nasip etsin bu arada beni takip etmeyi ihmal etmeyin saygılar

sevgili kader dostlarım iyi dileklerinizden dolayı allah razı olsun..mevlam bu mutlulugu bütün özürlü kardeşlerime nasip etsin..cem bey iyşallah en kısa zamanda sizdende hayırlı haber alcaz .birazdaha sabır..herşey gönlünüzce olması dileğiyle..maaş bellil olsun yine sizlerle paylaşcam..

Hey maşallah, hey maşallah! :) Uzun ve mücadeleli oldu ama, şükür sonu güzel oldu. Hayırlı olsun.

Bülent bey ben kendi şahsıma konuşayım şuan emekli oldum ve bunu kim ne derse desin sizlerin yardımına borçluyum..ilk günlerden bu yana vermiş olduğunuz aydınlatıcı bilgiler için size ne kadar teşekkür etsem az ..iyki varsınız mevlam bu üç günlük dünyada herşeyi gönlünüze göre versin..e devlette yazan bilgileri paylaştım: http://www.engelliler.biz/forum/eme...ar-emekli-maasi-aliyorsunuz-9.html#post978626

aylık biraz az gibime geldi ama bunada şükür..bu aylık bağlama işinde sitede yaptıgım izlenimlere göre ilk başlangıç yılı ne kadar erken olursa o kadar maaş fazla oluyor gibime geldi..ben kendiminkini hikmet yılmazınkiyle karşılaştırdım ..benim prim gün sayım nerdeyse hikmet beyinkinin 2 katı ama onunda başlangıç yılı benimkinden cok önce ..o benden ve cemil beyden yüksek maaş alıyo...neyse bunada şükür tekrar emeği gecen bütün kader dostlarıma bin selam olsun..

Hahahaaaaa biraz güldüm,en son yorumuna Hacı bey,öncelikle aylığının az bağlanması hakkındaki serzenişte haklısın.Bu bağ-kur baştan aşağı haksız uygulamalar yapıyor.Bizi yani Bağ-kurla SSK yı kıyasla en az aradaki maaş 250-300 tl fark var.Gülmek konusuna gelince,emekli olayım başka birşey istemiyorum dedik ve olduk şimdi maaş az diyoruz demi!hahahaaaaahahhaaaaa........

Emekli aylığının yeniden değerlendirilmesi için sigorta müdürlüğüne basit bir dilekçe ile başvuru yapabilrisiniz...

bülent bey bu aylık işi neye göre hesaplanıyor bi bilginiz varmı ..birde baglı oldugum sgk kurumundaki memurlarmı hesap edip karar veriyor yoksa ankaramı karar veriyor maaş şu kadar olcak diye ..bu konudada yardımcı olursanız sevinirim..haliyle 6140 gün primle biraz daha fazla olması lazım diye düşünüyorum.herşey gönlünüzce olması dilegiyle..sevgiler selamlar..

emrullah abi malum gecim zor bide evli olup cocukda olunca haliyle sorumluluk artıyor..

Maaşı kim hesaplıyor bilmiyorum. Maaş hesabı o kadar karmaşık formüllerle hesaplanıyor ki, benim anlamam mümkün değil...

Bülent bey bi konuda daha yardımınıza ihtiyacım var..e devlette fazla ödeme gözüküyor yani emeklilik süresinde yatırmış oldugum primler ..bunu alabilmek icin napmam lazım bi yardımcı olurmusunuz ..herşey gönlünüzce olması dileğiyle..kısmet olursa cumaya ilk aylımı alcam ..bu konuda bilgi ve desdeklerini esirgemeyen bütün kader dostlarıma bin selam olsun..

hacı bey,
Fazla ödemeyi almak için kuruma dilekçe ile müracaat edin ben bizzat böyle aldım.
......................BAĞKUR MÜDÜRLÜĞÜNE
............Numaralı bağkur hesabıma primlerimi fazla ödediğimden dolayı bahse konu olan fazla ödemenin .............bankası ...........................IBAN numaralı hesabıma yatırılması hususunda,
Gereğini bilgilerinize rica ederim....
Ad soyad
imza
Kimlik fot.

Emeklilik bilgilerinde görünüyorsa o "fazla para", maaşınızı çekerken onu da çekebilirsiniz diye düşünüyorum.

Bülent bey ,İlker bey ilk günden bu yana vermiş oldunuz bilgilerden dolayı sizlere ne kadar teşekkür etsem az..ilk maaşımı aldım(toplu para olarak) ve inanın o kadar mutluyumki bunu kelimelerle anlatamam..mevlam her kuluna nasip etsin bu mutluluğu..
fazla ödeme konusuna gelince e Devlette gözüküyor ama maaşla birlikte vermediler..bi musait zamanda gidip ilker beyin yazmış oldugu dilekceyle muracat etcem bakalım ..herşeyin gönlünüzce olması dileğiyle..iyki varsınız sevğili kader dostlarım..

Afiyet şeker olsun. Keyifli günlerde harcayın emekli mmaşınızı...

merhaba kader dostlarım ilker bey yazmış oldugunuz dilekce örnegiyle muracat ettim fazla ödemeleri kısmet olursa bu ayın 25 de maaşla birlikte alcam..herşey gönlünüzce olması dileğiyle..

hacı bey emekli maaşı için itiraz dilekçesi verdin mi?benim maaşda az yeniden hesaplatalım diyorum

cemil bey maaş hesaplaması için dilekce vermedim fakat bu maaş işi bence yatırılan primden cok başlangıç tarihi ne kadar erken olursa o kadar fazla oluyor gibime geliyor..bi müddet böyle olsun bakalım..siz herhangi bir işlem yaptırır ve sonuç alırsanız paylaşın bizlerde ona göre hareket edelim..

bende yılbaşından sonra yeniden hesaplatacağım bakalım

Üst Alt