Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Normal insanlar varken bizi neden yaratma ihtiyacı duydu?
Birde zaten ben biliyorum da okuyan dostlar bilsin diye örnek olsun dürüst ol bakınız yllardır yazarım ki 5 seneyi aştı inceletin bakalım ne kadar dürüstüm öğrenin ben yine dürüst olup sizin ne olduğunuzuda araştırmayacağım darwin çöpünün Allah innacını kamufle edip veya soru işaretini bıraktığını zaten biliyorum ve tek başıma olsamda Darwin Çöpünün Allah inancı olan 2 milyar insandan daha değerli olmadığını biliyorum bu konuyu bu şekilde bir düşünce olarak bitiryorum .
Zevk ve keyfinize gör cevap veya yorum yazın sizi bağlar doğrumudur diğer insanların özgürlük alanını bağlar buyrun siz düşünün
elimizdeki telefonun, evimizdeki televizyonun nasıl çalıştığını bile bilmiyoruz. bu sorularla bizi stresemi sokacaksın. )
Diyelim o sorulara cevap olarak evet diyenlerin tamamamı Darwin teorilerini kabul etmişmi oluyor?
İnsanlarn hakaret etmemek şartı ile mantığına yatmayan şeyleri eleştirmesi veya kabul etmemesi gibi bir hakkı yokmudur?
Çer çöp meselesi sadece benim fikrimdir ben fikirlerimi açıklarken o fikre karşı çıkanlardan izin almak gibi bir zorunluluğummu vardır?
Aslında fikir beyanım sadece katkı sunmaktı bir bakıma çözümsüz olan mevzuya bir bakış olrak değerlendirmenizi beklerdim tamam konuya tapmanız sizi bağlar ama benim düşüncemle alay etmenize gerek yokki görmüş olmasanız yazmazdınız bir kaç kez parantez içinde yalan diye yazmam neyse sadece üzünldüğümü söyleyeyim yazıktır.