Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi var mı?

volkano39

Bildiğimiz kadarıyla emeklilere CUMHURİYET BAYRAMI İKRAMİYESİ verilecek.

ama emekli maaşlarına iyileştirme yapılmayacak gibi ...

emeklılerı oyalayarak avutmanın bır versıyonu
7500 lıra alan maası artmayanlara verılecek dıye sallıyorlar sımdılık

Bugün kabine toplantısı var bakalım işçiye emekliye müjdemiz var dediler bakalım ne çıkacak.. deasn12 sence ne olur hacı ?

en ıyı becerdıklerı uyutma taktıgınden baska sey beklemıyoum
hele hele ıscıye emeklıye
kasa bombos
secım kapıda
sukret sukret melodılerı ıle bıraz daha uyutulacak ınsanlarımız

Emeklilere 5000 TL ikramiye

HakanEs26 Valla kanka Kabine toplantısı var bugün söylentilere göre müjde olarak Cumhuriyetin 100.yıl şerefine tek seferde 5000 TL ikramiye uygulanacak. En düşük emekli maaşı 10.000 TL olacakmış. Zerre kadar umudum yok ama .......

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi olsa ne olur arkadaşlar çoğu engelli emekli değil ve şuan tek gelirleri evde bakım maaşı prim yok ikramiye yok promosyon yok ayrıca raporla araç aldıysa sosyal yardım yok sağlık yok birde prim doğalgaz sonda elektrik telefon internet ücreti ödüyor gelde 5100 TL ile gecin

hep söylüyorum gene söylüyorum yüzde seksen ağır engelli raporla
goya en yüksek benim gibi rapor oranlı olanlar alıyor oda 2811 lira
güne böldüğünde 93 lira misal lokantaya girip bir öğün yemek yiyemezsin
bir paket sigara 50 lira olmuş bizim maaşlarada el atmaları lazım yüksekte uçmuyorum
ama en az 6 bin 7 bin lira olmalı engelli maaşları

Ben içimden sövüyorum kanka sende öyle yap rahatlarsın😁😁😁

Sevgili kardeşim, transfer döneminde nasıl palavralar havada uçuşur ve ekseriyeti de boş çıkar, şu andaki durum da ondan farklı değil. Herkes gündem olmak için farklı farklı sesler çıkartıyor. Cumhurbaşkanı, başkan yardımcısı, hazine bakanı gibi muktedir birisi çıkıp da TV.de açıklama yapıncaya kadar hiçbir sallamasyon habere inanmamak en doğru olanı.
Selametle.

Zam için zerre kadar umudum olmadığını söylemiştim kanka.. 5 bin TL Kasım ay ilk haftası yatacak.Çalışan emeklilere 1 tl bile yok...

5 bin tl gelcek ayın 10 undan itibaren yatırcaklar.

Çalışmayan emekliye Kasım ayında 5.000 TL verilecek

Demek oluyor ki yılbaşında en düşük emekli maaşı 10 bin lira olacak.10 bin lira kimseye yetmez.

bende çalışan emekliyim bize yok :( ZAM BEKLENTİM VARDI AMA O DA BİTTİ ARTIK....

Sürekli işgoremezlik geliri alıyorum aynı zamanda çalışıyorum normalde oranım kadar ikramiye alıyordum bunda da alırmıyım

HakanEs26

Valla kanka çalışan emeklilerin kafasında tilki dönmeye başladı bile ama devlet genelge yayınlamadı henüz emekli olarak çalışanlar bugün bile işten çıkış yapsalar dahi yine ikramiye alamaz.. Devlet son 3 ay SGDP primi kontrol yaparak ikramiye ödemesi yapar. Kısaca ikramiye uğruna kimse işten çıkış yaparak ikramiye alacağını sanmasın...
Bu normalde ikramiye dahi değil. Bu refah payı gibi birşey oldu. Kasım ve aralık ayı en düşük emekli maaş alanların maaşları 10.000 tl oldu sadece..

kasım aralık...

Yok kanka ben ikramiyeyi kast ettim..
5000 ÷2 = 2500
7500 + 2500 = 10.000 emekli maaş..
Kasım 10.000
Aralık 10.000
Devlet her zaman geleceği düşünür geçmişi düşünmez...
Devlet isteseydi ekim ayında ödeme yapardı hemen.. Ekim ayında yapmama nedeni ise bankalara hemen gönderim sağlanmaz. Ekim ayı emekli maaşlar tüm bankalara gönderildi zaten.

çok zekice... Haklısın valla ocakta 10k emekli maaşı ..
Nasip olursa ocak ay enflasyon zam oran planı da söyleyeyim. Ocakta en düşük sgk emekli maaş 10k 11k 12k 13k olmak üzere değişim olacak. Kök maaş tutarına göre sınıflandırma yapılacak. Ķök maaşlarda uygulanacak zam enflasyon + refah oranı ile yükseltilecek.. Örnek Ahmet'in Kök maaşı 7300 ise bunlara refah payı az uygulanacak. Ama Mehmet'in Kök maaşı 4800 ise bunlara refah payı fazla uygulanacak...

Bu not burada dursun...
🙃🙃

Cumhuriyet bayramı ikramiyesi kimleri kapsıuor? Detay var mi?

Çalışmayan emeklileri kapsıyor. Sabah sosyal güvenlik uzmanını dinlediğime göre bir esnaf emekli olup hala dükkanını işletmeye devam ediyorsa, oda yararlanamayacak. Dul ve yetim aylığı alanlar da aylık bağlanma oranlarına göre faydalanacak, yani net 5000 lira geçmeyecek onların eline.

Üst Alt