Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi var mı?

Onların da bilgisi yok şube ye gidin dediler e malum haftasonu off olduğu için belki bir link vs vardır diye foruma sorayım dedim olay bundan ibaret yani olayı büyütecek dejenere edecek bir durum yok öyle bir çarptırıldı ki herkes ego peşinde

xman6019

Size kaç kere söylemiş arkadaş ama aradığınızı şimdi söylüyorsunuz. Müşteri temsilcisinden daha farklı birşeyi şubede ki memurda göremez.

Emekli ikramiyesinin sorgulandığı herhangi bir link olmaz. Emekli olduğunuzu söylüyorsunuz bilirsiniz elbet bayramlardan öncede bu ikramiyeler SGK'nın belirlediği günlerde yatar.

Sizin aynı soruyu günlerce peşpeşe sorma sebebiniz nedir onu kimse anlayamadı. Mesajınızı gören olunca zaten bilgisi olan cevap veriyor ve vermişlerde.

Size bugün kaç TL ikramiye yattı. 2000 TL mi yatırıldı yoksa 5000 TL mi onu bi yazarsanız yinede yardımcı olmak isteyen bilgi verir belki.

Peki bana 7 Kasım da 2000 tl ikramiye bildirimi geldi mobil bankacılıktan ben tam 5000 tl almam gerekmiyor mu vergi indiriminden emekli oldum kendi emekliliğim nasıl sorgulayabilirim bir link vs varmi

Rapor oranın %40 ile emekli olduysan eğer 2.000tl yatar.

BnymnYldz

Bünyamin kardeşim zaten hiç bir banka ikramiye yatırdığı zaman ödenen dekont,mobil bildirim ve sms gönderimlerde ikramiye ödemesi olarak açıklama yapamaz..
SGK bankalara parayı gönderirken açıklama kısmında ne yazıyor ise o geçerlidir.Normal emekli maaş yatırırken ve ikramiye yatırırken SGK MAAŞ ÖDEMESİ olarak açıklama yapmak zorundadır ve ikramiye açıklaması yasaktır...Sistem buna izin vermez. Bankalar sadece bir aracıdır...
Bakın benim tahsis no son rakam 0..
Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi pazar gecesi gece saat 1:30 5000 TL yattı..Hem sms hem mobile bildirim ve dekontu XMAN arkadaş için ekliyoruz..

Son düzenleme:
deasn12

Hayırlı olsun güle güle harcayın. Keşke bu 5000 TL memurlara yapıldığı gibi seyyanen olarak her ay eklenseydi emekli maaşlarına daha iyi olacaktı.

İnternet bankacılığında geçmiş bildirimlere bakabilir ne olduğuna buraya ekleyebilir. Xman arkadaşta sorununu daha net bir şekilde dile getirseydi konu bu kadar uzamazdı. İnşallah arkadaşa da 5000 TL yatırılmıştır. İyi Günler.

Yetim maaşı alıyorum ben ama bana bu ikramiyeden yatmadı bugün yatar saniyordum

BnymnYldz

Teşekkür ederim kardeşim. SGK Emekliler için 4 ocakta devlet farklı zam uygulaması yapacak. Özellikle kök maaşı çok düşük olanlara yönelik çalışma var şuanda. En düşük emekli aylığının 11k olması yönünde talepler var. XMAN arkadaşımız zaten 7 kasımda bu konuya değindi ve sorun olduğunu açıkladı. İkramiye ödemesi emekliler için 11 kasımda başladı. Dediğiniz gibi banka tarafından gelen bildirim ne olduğunu tez zamanda anlar inşallah....

sürekli iş görememezlik maaşı alanlara da yatacak mıydı arkadaşlar bu cumhuriyet promosyonu maaş ödeme günüm 17siydi 11 kasımda yatacak demiş haberlerde ama bana yatan herhangi birşey olmadı ekim ayında başka bankaya taşımıştım maaşımı bununla alakalı mı yoksa bilemedim?

guneraltuntas

Sürekli iş göremezlik geliri alan herkes rapor oranı kadar ödeme alir. %40 rapor oranın varsa 2.000tl yatar.

sürekli iş görememezlik maaşı alanlara da yatacak mıydı arkadaşlar bu cumhuriyet promosyonu maaş ödeme günüm 17siydi 11 kasımda yatacak demiş haberlerde ama bana yatan herhangi birşey olmadı ekim ayında başka bankaya taşımıştım maaşımı bununla alakalı mı yoksa bilemedim?

E-devlet sisteminden kontrol sağlayarak hak etmiş olduğunuz veya hak etmemiş olduğunuzu görebilirsiniz..

evet arkadaşlar detayı öğrendim, çalıştığım için ödeme yapılmamış sağlık olsun.

Çalışmayan, ziraat odasına kayıt olmayan, vergi kaydı olmayan, çks kaydı olmayan, şirlet ortağı olmayan bütün emeklilere veriliyor.

selo46

Ziraat odasına kayıtlı olan bağkur emeklileri ödeme alamamış galiba

kaderimsee çekerim..

Anlıyorum ama bu kadar kurnazlık olmaz. Adam bagkur emeklisi çalışmıyor ama ziraat odasına kayıtlı diye ödeme yapmamak tam bir rezalet.

Emekli olan çiftçilerin çalışmayan emeklilere ödenen 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanamaması büyük tepki çekmişti. İkramiye alamayan emekli çiftçiler, Çiftçi Kayıt Sistemi’nden kayıtlarını sildirmeye hatta üretimden bile vazgeçmeye kalkmaları sonrasında hükümet harekete geçti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gelen yoğun şikayetler sonrasında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan’a talimat verdi. Emekli çiftçilerin de 5 bin TL’lik ikramiyeden yararlanmasının önü açılması için çalışmalara başlandı.

tabi biz çalışanlara gene hava gazı...

Herkse 5.000tl ödemeyelim derken çok büyük hatalar yaptılar. Baktılar ellerinde patlayacak geri adım atmaya başladılar.

çiftçi emeklisi olupta alan var mı bugün çarşıda bir yakınımla konuştuk o alamamış

Ahmet T

Yakınına sordun mu yine emekli maaşınla ne alıyorsun diye 😁😁 Senin gibi evde bakım aylığı ile altın mı alıyormuş. Merak ettim😁😁

Çalışmayan emeklilere verilen 5.000 TL'lik ikramiye sgk çalışan emeklilere de verilecek.
5 aralıktan sonra ödemeler başlayacak..

oooo sonunda bizide gördüler yani süper :)

şu promosyonlar ne olacak bakalım hacı abi var mı görüşün ?

HakanEs26

Kanka valla yk da bulunan arkadaşımla geçen görüştük konuştuk biraz. Yk şuanda mobile üzerinden promosyon hesaplamasını kapattı. Kendisi en düşük emekli maaş aylığı 10k veya 11k olursa bizde aracı olarak en az 9.5k veya 10k olarak güncelleme olacağını söyledi. Yk şuanda çalışmalar varmış zaten. Merkez bankası faiz oranını %40 yapması emekliler promosyon için iyi yönde olacakmış. Çünkü bankalara nakit giriş önemli konuma gelmiş..

Vaw hocam ben bunu ilk defa gördüm. Şimdi bu beş bini bana verdiler hatta yatmasıyla bitmesi bir oldu görmedim bile parayı ama birincisi bu linkten bakıyorum aldığım ikramiyelerin büyük çoğunluğu görülmüyor burada ikincisi bu beş bini çalışan emeklilere verecekler ne güzel tabiiki verilsin ama çalışmayana daha fazla verilmesi hani adil olması açısından yani hiç olmazsa 7500 bir maaş kadar dahi olsa daha iyi olmazmı? Son olarak bunu her yüz yılda bir vereceklermi 🤣

her 100 yılda yok vermezler .
ayrıca verseler bile ozaman deviri biz göremeyiz hatta olun falan varsa onlarda göremez 100 yılı türkiye şartlarında 100 yaşına kadar yaşayan yok bile artık evlenen eşler bile :)) kocasını 100 sene yaşamasını istemez buda ayrı bir olay :))
gelelim adil konusuna olayın ilk maaş bağlama oranlarıda herkez cıkıp hakkım yeniyor deseydi şuan bunları bile konuşmuş olmucaktık keza şuan aldın aylık iyidi kılıctaroğlu 15 bin dedi bizim ülkem insanı banane banane dedi o yüzden ağaca bağlanan eşşek ağlamazmış sadece anırır .

Üst Alt