Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi var mı?

aykut35

Tüh ya :) abi keşke her yüz yılda bir vereceğiz diye bir söz verilseydi değilmi? Bence emeklilerin yüzde 40 oranında bir kısmı bu söze itimat ederek ulu reyizimiz galaksinin ve undermeganın, ilk insanlar ve 9 diyarın, andalların,orkların ve diyarı rumun cihan padişahı ve ümmet lideri halife efendimiz ve dahi baş, döş, kol kafa, ilk ve son komutanımızın bir sonraki seçimde oylarını garantileyebilirdik deeğelmi 😁🤣

Bizim ikramiyeler yalan oldu sanırım ses soluk yok ne zaman yatacak ?

Arkadaşlar hala ses seda yok. Bizi unuttular herhalde:confused:

Ac201920

YOK KARDEŞİM UNUTMADILAR EMEKLİLERE VERCEKLERİ PARAYI ÖNCE MANGALDA PARTİSİNDE YENİLİP İÇİLDİKTEN SONRA KARAR VERİRLERSE ELLERİ YAĞLI ŞİMDİ EL KALKMAZ AMA SONRA

not bu ay sonuna yada gelcek ocak ayına sarkkabilir

Valla ocak emekli maaşları ile birlikte verirler artık.. Kendilerine gelince gece bile kararname çıkarırlar sana bana gelince bekleme...

Çalışan emeklilere 5 bin lira ikramiye verilmesini de öngören Torba Yasa Teklifi görüşmelerine Genel Kurul'daki bütçe mesaisi nedeniyle ara verilmişti.

Bütçe görüşmelerinin 25 Aralık'ta tamamlanmasının ardından, Torba Yasa Teklifi 26 Aralık'ta tekrar gündeme alınacak. Teklifin en geç 27 Aralık'a kadar yasalaşması bekleniyor.

Yasanın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasıyla birlikte çalışan emeklilere yönelik 5 bin liralık ikramiye ödemelerinin 29 Aralık'ta hesaplara aktarılması bekleniyor.

HakanEs26

Aynen kanka önümüzdeki hafta tüm çalışanlar da seyyanen ikramiye almış olacak.
Ama en önemlisi tüm emeklilerin 7 ocak yada 10 ocakta açıklanacak olan en düşük emekli aylığı. Tüm emekliler en düşük aylık 13k bile razı değil şuanda. Asgari ücret 17k olursa emeklilerinde en az 15k olması gerekiyor şuanda..

deasn12
ben 11k dan fazla olacağına inanmıyorum ki olursa süpriz olur.. Asgari ücrete endeksleme yapmazlar hiç umudum yok..

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi çalışan emekliler hakkinda

Arkadaşlar hem emekli hem çalışanlar için cumhuriyet bayramı ikramiyeleri bugün itibariyle herkesin hesaplarına yatmış bulunmaktadir

Üst Alt