Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Cumhuriyet Bayramı ikramiyesi var mı?

merbi

😁😁
Bu habermi de kardeşim.. Reklam parası uğruna yapmadıkları yok. Her gördüğünüze inanmayın.. Sgk açıklama yapacak bugün veya yarın..

Hafta sonu geldi bile ödemeler kesin maalesef önümüzdeki haftaya kaldı

Arkadaşlar bana garantiden bildirim geldi mobil den 2000 tl bayram ikramiyesi yattı diye ancak e devlet de bisey görünmüyor 170 aradım onların baktığı sistemde de herhangi bir hareket yok diye hem 5000 tl değil mi bu tutar bankadan nasıl böyle birsey geliyor diğer resmi kanallar da görünmeyen anlamış değilim

xman6019

Bazı bankalar erken ödeme yapıyor bankanızın müşteri hizmetleriyle görüşün.

xman6019

Sgk bayram ikramiyesi vb. ikramiyeler edevlet üzerinde görünmez. Size bildirim gelmesi çok ama çok saçma olmuş. Normal sgk emeklisi iseniz eğer çalışmayan emekli iseniz eğer 5000 tl 100.yil cumhuriyet bayram ikramiyesi alacaksınız. 5000 TL ikramiyeler ödeme gün açıklanmadı.

merbi
2023 Yılı İçin Ödeme Bilgisi Bulunamamıştır.
Az önce baktım hiç bir bilgi yok.

Görebilen varmı?

Ödeme tarihi hakkında bilgisi olan varmı?

Yavvv ne alaka kafana göre sallama. Emekli günlük ödemesi 1.kereye mahsus olarak ödenir. Emeklilik dilekçeni verdikten sonra biriken gün ödemesi bu bölümde gözükür.

İkramiyelerin edevlet üzerinde bir resmiyeti olmaz hiç bir zaman..
İkramiye ödemesi sgk tarafından açıklanmadan ödeme yapılmaz.
İkramiye ödemeleri zaten bankalara 3 kasımda gönderildi. Tüm bankalar sgk onayı bekliyor..

xman6019
Herkese 5.000tl değil dul ve yetim aylık bağlama oranı ya da sürekli iş göremezlik geliri alanlar için rapor oranı kadar ödenecek. Yani rapor oranın %50 olursa 2.500tl yatar. Normal emekliler 5.000tl alacak.

Bayram ikramiyeleri bile herkese 2.000Tl olarak yatmadı. Aylık bağlama oranı ve rapor oranına göre yatıyor.

11, 12 ve 13 Kasım ödemeler yapılacakmış.

Bu bilgiyi nereden aldınız?

SSK kapsamında aylık alanlardan aylık ödeme günü 17,18, 19 olanlar için 11 Kasım, 20, 21, 22 olanlara 12 Kasım, 23, 24, 25, 26 olanlara 13 Kasım, Bağkur ve Emekli Sandığı kapsamında aylık alanlara ise 14 Kasım'da yapılacak.

Reborn

Evet arkadaşlar Bakan Işıkhan tarafından resmi açıklama yapıldı..
Emekli ikramiyesi ödemeleri yarın başlıyor.
Salı günü son bulucak.
17,18, 19 olanlar için 11 Kasım
20, 21, 22 olanlara 12 Kasım
23, 24, 25, 26 olanlara 13 Kasım
Bağkur ve Emekli Sandığı 14 Kasım

Evet cumhuriyet bayramı ikramiyeleri ödemeleri bugün başladı.11-12-13-14 kaşıma kadar bütün herkesin hesabına yatmış olacak

Ben vergi indirimi ile yaşlılık tan emekli oldum yani 5000 tl olması gerekmiyor mu neden 2000 tl diye bildirim geldi bankadan

xman6019

Merak ettim kusura bakmayın 2000 TL hesabınıza yattımı?
Tahsis numaranızın sonu kaç?

Bana mobil den bildirim 7 Kasım da geldi anlamadığım benim 5000 lira almam gerekmiyor mu ama garantiden hesaplarım da giriş vs yok hareket sadece bildirimler de görünüyor 170 aradım onlar da sistemlerinde herhangi bir ödenek göremedi mi açıkçası şaşkınım tahsis numaramı sonu 8

xman6019

Tahsis numaranızın sonu 8 olduğu için her ay emekli maaşını 22 alırsınız. Emeklilik ikramiyesinide 12 kasımda pazar günü alacaksınız...

Son düzenleme:
Peki bana 7 Kasım da 2000 tl ikramiye bildirimi geldi mobil bankacılıktan ben tam 5000 tl almam gerekmiyor mu vergi indiriminden emekli oldum kendi emekliliğim nasıl sorgulayabilirim bir link vs varmi bildiğiniz

Peki bana 7 Kasım da 2000 tl ikramiye bildirimi geldi mobil bankacılıktan ben tam 5000 tl almam gerekmiyor mu vergi indiriminden emekli oldum kendi emekliliğim nasıl sorgulayabilirim bir link vs varmi bildiğiniz

Hala ama hala anlayamadım kusura bakmayın. Siz şuanda emekli oldunuz mu? Vergi indirim ile normal emeklimi oldunuz? Tahsis son numarası 8 ise eğer size bugün yatması gerekiyor. 5000 tl yattı mı? Garanti müşteri hizmetlerini arayarak lan yrk kafa garanti sen neden 2000 tl bildirim gönderdin diye sordunuz mu?

deasn12

Verdiğiniz cevabın son kısmı iyi olmuş 😅 Bu arkadaşa birisi Havale/EFT falan mı yaptı acaba yanlış mı anladı bildirimi bende çözemedim. Üç gündür aynı mesajı yazıp duruyor parası yattı mı yatmadı mı oda belli değil söylemiyor.

deasn12

Verdiğiniz cevabın son kısmı iyi olmuş 😅 Bu arkadaşa birisi Havale/EFT falan mı yaptı acaba yanlış mı anladı bildirimi bende çözemedim. Üç gündür aynı mesajı yazıp duruyor parası yattı mı yatmadı mı oda belli değil söylemiyor.

Ya gerçekten kendilerine yazık ediyor bu tür insanlar. Banka müşteri hizmetlerini aramak yerine 2 dakikalık çözüm için zamanını burda harcıyor mağdur duruma düşmüş gibi veryansın ediyor..

Havale eft nedir iyi biliyorum bildirimde emekli bayram ikramiyesi yazıyordu çok bilir havalarinizdan geçilmiyor ayrıca cevap vermek isteyen vermez bu forum neden var bilgi edinmek için bilginiz yoksa susmak ta bir edeptir .

xman6019

Güzel insan Güzel kardeşim Güzel arkadaşım
Eft havale çek senet swift kod dahil olmak üzere herşeyi ama herşeyi iyi bilen Güzel insan neden sana bildirim gönderen
G A R A N T İ B A N K A S I arayarak ne parası olduğunu neden 2000 TL olduğunu sormuyorsun??? Sen müşteri hizmetlerini aradığın zaman vakitmi kaybediyorsun?

Üst Alt