Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.
Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.
Merhaba bende heyete girdim sol 95 desibel sağ 68 desibel acaba benim durumum hafif tanı alirmiyimBenim kulak işitme kaybım oranları hafif düzeyde çalışma gücüne kaybına giriyor.
Hayir yeni sistem çıkmadı daha ayrıca çıkmadan yasa emekli olanların kontrol muaynesinde yine eski baltazar formülü geçerli yani kontrol muayeneleri eski yasaya göre çıkacak
Bunlar 2008 öncesi kanun çıkmadı cikasada eski engelli emeklileri ilgilendirmiyor kontrol muayeneleri de eski yönetmeliğe göre yapilacak
Yas şartı yok
Ancak raporu emekliligi olan kontrol muaynesinde eski sisteme göre devam edecek
@fthzr, Sevgili forum üyesi son sorduğunuz sorunun cevabını daha önce bu konuyu soran kişiler için kendiniz yanıtlamışsınız.@bessel26,
KOLAY GELSIN BAZEJ ARKADASLAR Yanıtladı ama sizede sormak isterim ben emekliyim kontrol muayne sevgimi aldık işlemlerin hastanede bitti raporu bekliyorum gelsin sgk vericem okadar bir işi kaldı bu yeni yasanın benimle alakası yok sanırım yani ben eski yönetmeliğe göre devam ediyorum dogmudur tesekkurler saygılar