Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Engelli personel çalıştırmak istemiyorum demenin tersten şekli!?

Özel sektör işverenleri istihdam yerine ceza ödemeyi neden tercih ediyor?

iş kanununa göre Çalıştırılmayan her engelli ve çalıştırılmayan her ay için 2.295 tl ceza kesilmesi gerekiyor brüt asgari ücret ise 1.777,50 TL yani işkur düzenli denetlese zaten adamlar engelli işçi hiç birsey yapmasa da karda ancak engellilere öyle işler sunuluyor ki akıllara ziyan saglıklı insanların yapamayacagı işler ya ağır ya da başka bir sorun engelli calıstıgında işyerine ekstra iyilik yapmıs oluyor buna ragmen almamaya calısıyorlar gözlemlediğim kadarıyla bilinçli mi yapılıyor ceza vs kesildiği yok mu yoksa ben mi yanlış bakıyorum anlayamadım

Bana da dilencilik mantıklı geliyor dün haberlerde izledim cuma günü 2000 küsur TL kazanmış bir dilenci ne yapacağız biz ya
Engelli aylığına göz koyuyorlar kesiyorlar çalış diyorlar ama iş vermiyorlar hadi maaşımı kestiniz bana göre iş verin ben de a bak bana iş verdiler ben nankörlük yapmışım diyim...

Yoğun iş temposu hk

Merhaba arkadaşlar bazen engelli iş ilanlarını incelerken şu ibare ile çok karşılaşıyorum. Yoğun iş temposuna ayak uydurabilecek % 40 ve üstü engelli heyet raporu olup iş kura kaydı olması.. Diye devam ediyor.
Yaw zaten ismi üzerinde engelliyiz kardeşim daha neyin esnek iş çalışma saatleri ve yoğun iş temposundan bahsediyorsunuz.

Genel anlamda iş ilanlarına baktığımızda bu tür söylemler ile karşılaşıyoruz.

Bu konu da biz engelliler olarak herhangi bir çalışma yapabilir miyiz..

Her söylenilene inanma yoğun iş temposu her gün olacak diye bir şey yok. Belli bir günlerde belli zamanlada vardır. Hemen hemen çoğu iş ilanında vardır bu. Fazla takılmayın derim. Sonuçta yapacağınız iş belli olacak zaten.

Devlet memurluğundan daha rahat bir meslek bulamazsınız...

Üst Alt