Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Umityalcin

Bende temmuz 2018 de yolladım 1 hafta önce cevap geldi %64 hastane oran ım vardı ankara %39 geri yolladı

0312 415 32 04 numaradan dün %50 süresiz onaylanıp imzalanıp Vergi dairesine göndermişler istediğim zaman gidip alabilirmişim

Shaky34 hayırlı olsun... senin ocak kaçtı....güle güle harca maaşını...

Ocak 7 başvuru Vergi dairesi 9 ocak ankaraya varış.
Arkadaşlar iyi düşünün iyi olsun. Ben eksik evraktan korkuyordum ama şükürler olsun eksik evrak gelmedi.

Eeg1903 bence senin raporu cetvelle göre yazılmadığından oranı düşürmüş olabilirler.

eeg1903

Bence itiraz et hakem hastaneye göndersinler. Dediğim gibi ilk aldığın oranı belki hekim kafadan yazmıştır ankaranın çizelgesine göre değilde ve varsa daha rahatsızlığın onlarıda eklet.

Akif1969 teşekkür ederim 🙏🙏🙏🙏

Bomba haberler gelmeye basladi.akiyo mubarek ins herkesin raporu hayirla sonuclanir

Allah biliyorya kalbimi bu ay sondu işsizlik maaşı alıyordum ne yapacam diye düşünürken sevindirici haberi aldım. Eşim hamile 1 ay içinde doğum yapacak kara kara düşünüyordum elde yok avuçta yok. Allah'ıma şükürler olsun kızım bereketiyle geliyor.
Arkadaşlar inşallah sizlerinde evrakları onaylanır inanınki buradaki bütün arkadaşlarımın için aynı şeyi istiyorum herkezin onaylansın.

Bende arasammı acaba [emoji849][emoji849][emoji849]yoksa cumayı mı beklesemm

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

benimde 9 ocak. kardiyoloji ama hala ses yok. Shaky hayırlı olsun sizede. darısı bekleyenlerin başına

bycinaris54

Bireysel başvuru yaptım ben şahsen heyet raporu içinde 3 ay bir süre uğraştım. Daha sonra heyet raporumu aldım ve tekrar bireysel olarak vergi İndirimine başvurdum.

Shaky34
Allah bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip etsin elbette kul sıkışmayınca Hızır yetişmez Rabbim bol bereket versin inşallah kardeşim

evet arkadaşlar az önce aradım .önce yazım aşamasında dediler bira üsteledim. kuruldan yüzde 60 sürekli olarak çıkmış. 9 ocak Ankaraya gidiş.

Mertemir hayırlı olsun [emoji122][emoji2969]

sağolun arkadaşlar artık sadece vergi dairesine gelmesini bekliycem sonra da SGK. 4 aylık bekleyiş nihayet sona eriyor. Şu mübarek günlerde tüm bekleyen arkadaşların roporlarıda en kısa zamanda olumlu şekilde onaylanır.

Deniz hanım bende aramayacaktım . shaky falan onaylanmış yazınca baktım tarih aynı olunca şansımı bir deneyim dedim. bence sizde arayın. biraz sıkıştırın.

15.1 [emoji87][emoji86][emoji85]galiba ben haftaya öğrenirim gibi geliyor

Ulasamiyorum

Mertemir

bende arıyorum
Ama telefonu açan yok bi numarayı tutturdum oda içeriğini göremiyoruz dedi ama çıkmış dedi benim yüzde kaçla onaylandığı öğrenmem lazım yüzde 75 ile gitmisti

Üst Alt