Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Yarinki kurulda butun arkadaslardan hayirli haberler bekliyorum.sAnki bu hafta o hafta

İnşallahh [emoji2969]
Hayırlı ramazanlar dilerim tüm kader arkadaşlarıma [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İşyerine gelen vergi indirimi belgesi ile işyerinden çıkışı mı alıp sgk ya emeklilik için başvuru yaptım şu an itibarı ile hayırlısı ile bakalım sonuç ne olacak

Sümer Hayırlı ugurlu olsun darısı bizlere bende bu hafta en azından bir cvp alırım diye düşünüyorum ama bakalım..

Sürece Bende Dahil oldum Bakalım. Sabah Evraklarını Vergi Dairesine Teslim ettim. Hastane Raporum %45=onay%40 ile Yola çıktı.

denizimm inşallah seninki süresis gelip mutlu edecek haberini hayırlısı ile bekliyorum ……… ve diğer bütün arkadaşlarımın da mutlu haberlerini bekliyoruz

Ozlm tesekkür ederim saol varol [emoji2969] hepimize güzel haber gelir inşallah

Selamlar benim vergi indirimim %39 dereceye giremediniz dediler şimdi ne yapmam gerekiyo itiraz yada tekrar bilgisi olan varmı

Egg gecmiş olsun inanın hiçbir fikrim yok ama oran kaçtı acaba birde hastalıklarınız da psikoloji varsa biraz sıkıntı oluyor raporlarda diye biliyorum..
Rabbim yardımcınız olsun sil baştan başlamak zor [emoji20] ama sabır lütfen..

eeg1903

Hastane raporunun oranı kaçtı? Hastalıkları da yazarsanız iyi olur.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eeg1903

İlk önce yüksek sağlık kuruluna itirax edip tekrar değerlendirilsin diye.Orasından olumlu sonuç çıkmadı il sağlığa itiraz ederek tekrar rapor çıkarın ama raporunuzda herşey detaylı yazsın,özürlülük ölçütüyle uyuşuyormu kontrol edin gerekirse doktoru uyarın.60tan 39 a düşmesi ölçüte uymadan abartılı oran verdiler raporunuz geri döndü,bunun yanına başka hastalığınız varsa onuda ilave ettirin alacağınız raporda....

Raporunuz 20.02.2019 öncesi alınmışsa yeni yönetmeliğe bakmak lazım. hastalığınız ile ilgili oranlarda değişiklik var mı? Ama yine de itiraz etmenizde yarar var. Eğer rahatsızlığınız kronik ve iyileşme göstermiyorsa hiç zaman kaybetmeyin derim.

🎂🎂🎂🎂
3 ocak Ankara varisli raporum ayni oranda (%43) dün itibari ile onaylandi arkadaslar. Darisi basiniza😉

Onay gelen arkadaşlara hayırlısı olsun rabbim emekliliği de tez zamanda nasip etsin inşallah 🙏

Hayırlı olsun desenize çifte bayram yapacaksınız [emoji4]
Darısı benim gibi bekleyenlere [emoji2969][emoji2969][emoji2969]

bu gün emeklilik için başvurumu yaptım. darısı sizlerin başına

Maliye bakanlığı

Maliye bakanlığından cevap bekleniyor yazısı eviste şu an. Cevap ne zaman gelir acaba

Emekli

2019 yılında emekli çıkan varmı maliye bakanlığı ne zaman cevap veriyor

Vergi indirimi onay süresini soruyorsanız genellikle 3 - 4 ay sürüyor.

Amin insallah. Hepiniz icin dua ediyorum kalbimle. Insallah hayirli sonuclar alacaksiniz ve yine hep birlikte sevinecegiz😊

Keşke şu ABO'larda adeletli olsa en azından engelliler için düzenleme yapsalar...

mimihlya

Hayırlısı olsun ne mutlu size bize 😊 Benim de 08 Ocak varışlı raporum aynen onaylandı Allah herkese nasip etsin inşallah 😍🙋*♂️

Üst Alt