Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Acaba emekliliğe başvurunca ne kadar sürüyor maaşın bağlanması ?

mimihlya VARİS RAPORUNUZ NASILDI BENDEDE VAR 1 BACAK 8 BİR BACAK 7 VENÖZ YETMEZLİK AMA ORAN VERMEDİLER SANKİ DOKTOR BİLMİYORDU GİBİ DÜŞMEDİM ÜSTÜNE AMA RAPOR YENİLEMEM GEREKTİĞİ ZAMAN BİLGİLİ GİTMEK İSTERİM

Bende bugün sgk ya emeklilik için başvuru yaptım biz size haber vereceğiz dediler bakalım bekleyıp görecez süreci inşallah yıne 4 ay beklemeyız🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊

ben e devlet üzerinden 18 04 2019 basvuru yaptım bir mayıs tarihinde emekli oldum e devletten yapılan basvuruda vergi indirim belgenizi basvuru tarihinden iki üc gün sonra elden teslim etmeyi unutmayın

Rist hayırlı olsunn [emoji4]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Artık usandım yoruldum.. bir haber yok ne şans arkadaş başka forumları okuyorum kimi 2 ayda kimide 3 ayda sonuçlanmış en gec..
[emoji20][emoji20]

Cuma gunu ogleden sonra ariyacam ins sonuclanir18ocak raporum.Bu gidisle mayis ida yiyecez bayrama buruk girmesek bari

@River plate
Birşey soracağım. Sen basvurunu internet sitelerinden takip edebiliyor musun?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Evet haklısın Ocak bitmediyse Şubat ne olur bilinmez

Bende cuma aramayı planlıyorum 15.1 varış tarihi..
Allahım dualarımızı kabul etsin artık bizede bahar gelsin [emoji2969]

Sabrın sonu selamettir deniz

İnşaallah olumlu olarak gelecek

Umarım [emoji2969]hepimize güzel haberler gelir..

turkuazist.evet Ben kocaeli eviss ten takip ediyorum.her ilin eviss sorgulamasi yok

Arkadaslar hem erken hemde olumlu olsun.stres oluyo hergecen gun zaten ramazan stresli bide bunun stresini kaldiramiyoruz

River plate

Bende büyük mükellefler vergi dairesine başvurdum. Ama ne eviss den nede istanbul büyük mükelleflerin engelli indirimi başvuru sorgulama sitesinde hiçbir şey gözükmüyor. Tahminen başvurudan ne kadar süre sonra eviss ten takibe başlanıyor. Örneğin sizde durum nasıl oldu? 2 hafta oldu iki sitede de hiçbir şey çıkmıyor. Ne dersiniz, aramam gereken bir telefon numarası var mı?

turkuazist.Ben ocak 15te isyerimin bagli oldugu gebzedeki ulucinar vergi dairesinden evragimi yolladim3gun sonra ankarada evragim18ocakta kabul edilmis ben g.i.b interaktif programini indirdim ordan takip edebiliyorum

turkuazist.ben ilk evragimi isyerime 4ocaktaverdim.muhasebecim olan akilli dilekce yazmadan sadece raporumu gonderdi.10gun,sonra eksik evraktan geri geldi sonra muhasebecinin yanina gidip bizzat kendim takip edip eksiksik sekilde 15ocakta tekrar gonderdim.bu10gun sure zarfinda benim de evragim hicbiryerde gozukmedi.ins sendede,ayni durum olmamistir

18 nisanda eviss de gorundu yorumlara bakilirsa ben daha cok beklerim galiba

River plate

Normalde Ankara'ya gönderilen yazıyı bende İnteraktif V.D de görebiliyorum. Ama sorgulamaya gelince, hiçbir yerde görünmüyor. Peki Ankara'da hangi numarayı arıyorsunuz. Bende en azından dilekçe bilgisini verip bir sorayım. Tel. numarası verirseniz sevinirim.

River plate

Peki eksik evrakları teslim ettikten sonra onaylandımı,oran düşürüldümü raporunda....

turkuazist

415 32 04ten 18 e kadar.415 35 97 başına kodunu girerek ara.

9 Ocak’ta İzmir den gönderdiğim %61 Oranlı raporum 7 Mayıs’ta aynı oranda onaylandı bu gün emeklilik dilekçemi vereceğim darısı bekleyen tüm arkadaşların başına yaşadığınız il adıyla evis örn
http://evis.izmirvdb.gov.tr
Ararsanız takip ekranı çıkar ayrıca
0 (312) 415 32 03 Arayıp sorabilirsiniz ortalama onay süresi 90-120 gün seviyesinde herkesin hakkında hayırlısı olması dileğiyle hayırlı ramazanlar

Arkadaşlar 11 nisan civarında maliyeye eksik evrağını teslim edipte sonuç alan arkadaş varmı?Hala oranlarımı düşürüyorlar yoksa onaylıyorlar mı?

Herkeze hayırlı haberler ben araniza yeni katıldım benim uyku apnesi crohn bağırsak hastalığı ve beyin tümörü ameliyatı oldum.yuzde 61 sürekli raporum var baş vurdum bu hastalıklara sürelimi süreklimi vergi indirimi veriyorlar bilgininiz varmı

Herkeze günaydın inşallah güzel haberler alırsınız benim gibi.
Dün itibariyle raporum %50 onaylanmış ve vergi dairesine yazı gönderilmiştir.
Darısı bekleyenlerin başına. İnşallah mübarek günde herkez hayırlı ve mutlu haberler alır.
💖💖💖💖💖💖💖💖

Shaky hayırlı olsunnnn [emoji122][emoji2969] güzel dileklerin için tesekkürler
Nerden öğrendin cevabını [emoji849]

Üst Alt