Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

24 nisan

Artık iş bulamazsam mecbur askerliği borçlanacağım. Siz şanslısınız, sizin vergi indirimi geldimi peki...?

Benim rapor da ocak ayında ulaşmış ankaraya beklemedeyiz sen ne zaman gönderdin

24 nisan

Bende 23 ocakta teslim ettim, İnşallah oran düşürme gibi bir sıkıntı olmaz. En çokta vergi indirimi süresiz olması daha güzel olur. Sitede eski yorumlarda çelişkili cevaplar var. Süreli rapora süresiz vergi indirimi, süresiz raporda süreli vergi indirimi veriliyor diye mesajlar var. Bu durumda insan ister istemez korkuyor tabiki

Vergi indirimi

Arkadaşlar merhabalar benim %52engelli raporum var vergi indirimi için istanbul büyük mükellefler vergi dairesine başvurdum 20 kasım 2019 da 10 aralık 2019 da rapor bakanlığa ulaştı cevap bekleniyor yazıyodu 15 gündür sisteme giremiyodum şimdi sisteme giriyorum*ama kimlik numaramı soyadımı girdiğim zaman hiçbir işlem yapmıyo sayfa yenileniyor tekrar kimlik nosu ve soyad istiyor giriyorum yine aynısı oluyo sebep nedir yardımcı olursanız sevinirim

RNE-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni engelli yasasında oranlar mevcut ankarada olan raporlar oranlar ssk emeklilik işlemlerinde yeni rapor isteme yekkisi ssk a geçmiş bu konuda bilgisi araştırması olan arkadaşlar bizimle paylaşırmisiniz mevcut olanları

Bende dün verdim vergi dairesine raporu kaç günde sonuçlanır nerden takip edebilirim ?

Bilgi amaçli yaziyorum 25:09:2018 de vergi dairesine %62 5 yil sureli raporumu vergi dairesine teslim ettim 06 şubatta sonuclanip postaya verildi ve bugün bulunduğum vergi dairesini aradim %42 sürekli olarak onaylanmis is yerime gaziyi gonderceklermis toplamda 5 ay bir surede sonuclandi

%47 ankilozan spondilit hareket kisitliligi ve %30 karaciğer sirozu hesaplama formülüne gore %62 niye 20 puan kirdilar bende anlamis degilim

Son düzenleme:
23kasimda ankaraya ulasmisti raporum.dun sonuclanmis.ama sonucu soylemediler.nereden ogrenecegim bilen varmi?elime ne zaman ulasir?

Slm arkadaslar maliyeye aralık raporları incelenmeye başlamıştı telefonla ulaşabilen varmı haberleşelim arkadaşlar burda stresten uzak kalıyoruz ufak bilgi bile mutluluk sevinç olarak seviniyoruz

Normalde aralik ayinda olmalari lazim.ben dün aradim bana haftaya arayin denildi.raporum 18 aralikta ulasmis ankaraya

aralık yırmı dortte ulasmıs ankaraya benim rapor ben aradım ankarayı kasım ayına bakılıyor dediler ama burda bazı arkadaslar aralık ayına baslanmıs diyor bu bilgi hangi numarayı arayıp aldınız?

İlknur 13 aralık benim ankaraya varisi tekrar sevkle 6 aya girdim umarim oran düşmez son msj bırakanlar 65den 42 düşmüş paylaşımı var inşallah düz geçeriz psikoloji tepe taklak olcak

Oranlar KBB %30 fizik%8 ortapedi%8 gogus %12 inşallah biz vergi indirimini oranlar düşüyor diye gec baş vurduk çalışma yılım 24 sene prim 6000 nsallah olursa güzel olcak ama psikolojisi zor

Insaallah moralinizi bozmayin onaylanir ve emekli olursunuz.benim de primim doldu ben de emekli olmak istiyorum hayirlisiyla

Arkadaşlar merhaba ben 7 ocakta %42 rapor aldım 2 yıl süreli sorum şu : ben hastalık cetvel oranı bilmiyordum rapor aldığım zaman şimdi cetvelde bakıyorum da ekg sonucu %30 oranı mı doktorlar es geçmiş o zaman bilseydim itiraz ederdim ne yapmam lazım yardımcı olur musunuz girdiğim heyette kardiyoloji doktoru yoktu iç hastalıkları doktoru gözden kaçırdı galiba oranları o verdi çünkü acaba ankara oranı yükseltir mi bilgisi olan paylaşırsa sevinirim teşekkürler raporda ekg sonuçları yazıyor cetvele göre benim rapor %60 üzeri olması lazım

Ellerinden gelse onu da vermiyeceklerdi benim %30 oran hariç hepsi cetvelde uygun oran düşürme konusunda hiç çekingen yok hatta yükseltmelerini bekliyorum

Hiper tansiyon %10 sol ventrikül hiperterafisinden de %10 kalp yetmezliği yazıyor ekg raporunda ef:60 yazıyor onu atlamışlar cetvelde %30 yazıyor kalp yetmezliği ef : 50-60 değeri arasına %30 yazıyor yani cetvel e göre ben tip 2 diyebet ve hiper lipidemi olmadan sadece kardiolojiden %50 olması lazım hepsinden de raporlu ilaçlarım mevcut sistemde var

evet doktorlar bazıları bilerek yada bilmeyerek oranları vermeyebiliyorlar. inşallah sizinki gittiği gibi onay verirler

Üst Alt