Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benimde 14 ocak ta ankaraya ulaşmıştı forumdaki arkadaşların paylaştığı tarihlere bakılırsa bende gelecek ay sonucun çıkmasını bekliyorum hayırlısı olsun

ozlmasgr
Nisan ilk haftası gibi yada ortası sonucunuz belli olur. Kuruldan çıkınca çıkış sayısı veriyorlar. Çıkış sayısı Bakanlık yazısının sayısı oluyor.
24 nisan
Teşekkür ederim. Darısı bekleyenlere

28.aralik.2018 maliyeye teslim etti.% 46 net oranlik.kronik arter hastaligi ve komlokasyonlu hipertansiyon..%30+%20 ve isitme%4... Baltazar:%46 ...oranda dusme olurmu? Ne zaman sonucu gelir acaba..

Allahım inşallah çabuk işler ve hemen sonuçlanır ankarada olsam inanın bi çoğumuzun yerine bişeyler yapmaya çalışırdım bende uzun yıllar mümessillik yaptım bi çok sağlık kuruluşunda tanıdığım var ama maalesef uzaktayım hergün her saat buradan haber almaya çalışıyorum sizin sayenizde

Günaydın arkadaşlar iyi çalışmalar kolay gelsin herkese aralıkta raporu ankaraya giden arkadaşlar raporu gelenler yada bekleyenler sonuçları bilgileri paylaşırmisiniz

Kasimda giden raporum 20 subatta onaylanmis bugun vergi dairesine gelmis aynen onaylanmis insaallah sizin de biran evvel gelir

Istanbul vergi dairesi ni aradım 21 sbt da kuruldan çıkan raporum henüz gelmemiş diyorlar eviss den takip edebilirsin diyor :))

Eviss güncel mi acaba [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13 aralıkta ankaraya ulaşan raporum kuruldan çıkmış vergi dairelerini aradım sisteme kayıt düşmemiş evisı sordum vergi dairesine hergün güncelleniyor dendi kuruldan çıktı arkadaşlar gerisi nasip kısmet dosya numarasını aldım vergi dairesine dair inşallah mutlu sona doğru ilerliyor arkadaslar 15 gün daha çalışmaz işi bırakmadım eksik dosya gelir çalıştığima dair yazı isterler diye normalde 3600dan işten ayrilabiliyorum şu raporu allahım izniyle alayım kurban kescem

hayırlısı olsun insallah

ankaradaki onay tarihini biliyorsanız paylasmanız mümkünmü ?

13 aralık dosya ankaraya ulaşmış bugün kuruldan çıkmış dosya kodunu aldim

ilknur hanım arkadasınki izmir den gitmis bizimkiler istanbul dan giden dosyalar yogunluktan olsa gerek daha gec sonuclanması sonucu cıkıyor ortaya

Benim anlamadığım şey dosya kodumudur nedir bunu vergi daire sinemi sorgulatiyoruz

slm. 7 aralik ankaraya gonderme tarihi. 2 yil sureli %52 raporum,süresiz
gelebilirmi?

Gelmese bile iki yada 3cude süresiz gelebilir formlarda araştırma yapabilirsin gerekli bilgi ler bulabilirsin

abi 2 yıl süreli raporla süresiz vergi indirimi aldım.. tanı ilaçla kısmen düzelen okb + kas isklet

%43 sorum şu şimdi yine 2 yıl süreli %66 rapor aldım tanı okb+bipolar ama raporda hastane uyumu zayıf daha fazla hastaneye gelmesi önerildi şeklinde yazıyor ben şimdi vergi indrimimi yükseltmek için %66 tanılı raporumu maliyeye gönderssem sürekli vergi indirim hakkımı kaybedebilirmiyim mesala kontrol koyabilirlermi??????? yorumunuz nedir

Beyaz 19 arkadaş benimde 2 yıl süreli tansiyon tip 2 diyebet ve kalp inşallah süresiz gelir vergi indirimin geldiğinde paylaşabilirmisin süresiz yada süreli olduğunu

Teşekkürler .İnşallah sanada suresiz gelir kardesim.
Hergun eviss e bakiyorum. Bir gelisme olursa paylasirim. hayırlisi bakalim. (evisste sure belirtilmiyor sanirim? )

Merhaba;
merakla Ankara dan yazının gelmesini bekleyen arkadaşları bilgilendirmek isterim.
06 kasımda vergi dairesine raporumu elden teslim ettim.
15 Şubatta Ankara dan onaydan çıktı ve hastanenin belirttiği oranda değişiklik olmadan vergi daireme gönderildi ( Kocaeli )
25 Şubatta İşyerime yazı ulaştı ve Vergi dairesinin sitesinde göründü.
25 Şubatta emeklilik için başvurumu yaptım. ( prim ve yılım dolmuştu sadece yaşı bekliyordum )
27 Şubatta emekli olur yazımı aldım.
28 Şubatta emeklilik için işten ayrıldım ve emeklilik için başvurumu yaparak işlemlerimi tamamladım.
01 mart itibariyle resmi olarak emekliliğim başladı.
kısacası hastane raporunun vergi dairesine tesliminden sonra 4 ay gibi bir süreç gerekiyor. Bilginize.

peki eğer 2013 te çıkan yürürlük geçersiz ise neden o yıl alınan vergi indirimi rapor oranı hala yazıyor. üstelik o oranı itiraz edip üzerine iki rapor daha aldığım halde. %12 yi itiraz edip hakem hastane 24 vermişti. o görünmüyor. 12 görünüyor. saçmalık

35tm35
dosya kodu giriş sayısı olup telefon ettiğinde sayısı ile bakıyorlar. Bizim işimize yaramıyor. sonrada çıkş sayısı alırsın çıkış sayısı bakanlık gelir i. Başk resmi yazısının sayısı oluyor.

Barıs cok acıklayıcı paylamından dolayı cok cok tesekkürler

salı persembe cuma günleri daha net bilgi almak daha mümkün

rist53

Hangi aydalar öğrenebildiniz mi [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt