Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Arkadaslar 18 aralikta ankaraya ulasan raporum kuruldan cikmis.darisi sizlerin başına

ilknur gözün aydın hayırlısı olsun insallah hangi nudon ulastın paylasman mümkünmü ?

Yok arkadasim.sadece bir sayi verdiler.15 gune istanbula gelir heralde

Ilknur2010

Yani eviss de görülmedi öylemi ??
aramak lazımm demekkii [emoji848]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler arkadaşlar. Darisi bütun hekleyenlere

31 kasimda basvurdum 6 aralikta eviste göründü. 18 aralik ankara ulasma tarihi.5 martta kuruldan cikma tarihi.istanbul vergi dairesine gelmesi 10 günü bulur dedi ankara.bende elden alacağim insaallah.

arkadaşlar vergi indirimi sonucunu elden teslim aldım emeklilik şartlarım da doldu şimdi iş yerinin muhasebecisine mi gitmem gerekiyor yoksa SGK ya mı başvuru yapmam gerekiyor bilgi verirseniz sevinirim.

Bağlı olduğun en yakın SSK müdürlüğüne gidip vergi dairesinden gönderilen evrak ile başvuruyorsun. Süre prim dolu ise işyerinden çıkış yaptırıp tekrar ssk ya gidiyorsun işlemleri ssk sisteme yüklüyor kimine 20 güne kimine 1 haftaya kimine 1,2 aya bağlanıyor

@Ilknur2010
Verdileri sayı bakanlık yazısının sayısı, hayırlı olsun

Kederli303 tesekkur ederim.bu bakanlik sayisinin yazisi ne ise yariyor ki

Ilknur2010

Şuan bir şeye yaramıyor vergi dairesinden dediklerine bakarsak 4 ay sonra sistem oturunca işe yarayacakmış sanırım vergi indirimimi yada raporu sorgulama yapıp görebilmem anlamı nda söylendi.

18ocakta ankaraya ulaşan raporum için nisan başı gibi arayın dendi şuanda 12.ayin raporları inceleniyormus

Hayırlı olsun İlknur hanım darısı tüm bekleyen bizlere olsun inşallah

Bende 30 Ocak ta vergi dairesine elden verdim raporumu 31 Ocak ta maliye bakanlığına gönderildi cevap bekleniyor eviss te böyle görünüyor sanırım e tebligatla gitti.

Vergi indirim yazısı ne kadar zamanda geliyor?

Arkadaşlar vergi indirimi yazısı ne kadar zamanda geliyo acaba bilgilendirirmisiniz

Memura çalıştığı için normal maaşı işler, emekli maaşı işlemez emeklilik onayı verildiğinde işler

İlknur öncelikle hayırlı olsun gözün aydın arkadaslar benim kuruldan çıktığını söyleyen memur dosya numarası verdi ertesi gün yine aradım emin olmak için buse fer baska numara verdi yani vergi dairesine dosya numarasıyla batırmak için yeniden aramam lazım emin olmak için kuruldan çıkan rapor online işlem olarak gönderiliyor vergi dairesine yoksa posta yolu ile mi benim rapor bu hafta pazartesi kuruldan çıkışı yapılmış vergi dairesi denizli iş yeri izmir

Istanbul vergi dairesi ne ulaştım yazimngelmis sürekli olarak 3.derece onaylanmış ama yazımı hemen alamıyormuşum biraz sürecekmiş hadi hayırlısı sizlerinde umutlu bekleyişiumarim mutlu sonuclanir

Üst Alt