Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

20 aralık kurulda hala bekliyor az önce aradım haftaya tekrar arayın dediler

Slm arkadaşlar, %43 le giden raporum kasım 31 de hala çıkmamış bugün aradım onumuzdaki hafta çarşamba ara dediler 1 aydır kurulda bekle bekle ya sabır

ankara yı arayan arkadaşlardan bir ricam olacak. sorabilir misiniz en eski hangi yıla ait sürekli raporları işleme alıyorlarmış. benim 2005 tarihli.
ben istanbul engelli indirim servisini aradım. 2008 den sonrasını alıyoruz biz. sizinkini alır göndeririz vs. bekleriz işleme almazlarsa boşuna beklemiş olmayın dediler. demekki emin değiller

Bizimkiler haftaya inşallah cıkar gibi geliyor bana. 18 aralıktakiler cıktığına göre bizimde 20 aralık

calinan

2008 den sonrasını alıyorlar.Siz alın derseniz alır resmi yazı ile olumsuz tanıt alırsınız lakin cevap gelene kadar yeni Rapor için başvurup almış olursunuz yani vaktiniz boşa kaybolmasın

direk hastaneye gidip vergi indirimi için rapor çıkarmak istiyorum mu deyim ben.

calinan
Evet. Direk hastanede form vereceklerdir doldurup yeni alın rapor çıkınca sgk lı çalışıyorsanız vergi indirimi için vergi dairesine işyerinizden imzalı formu ve evrakları fotoğrafla birlikte teslim dersiniz

Öncelikle selamlar 27 şubat 2019 tarihinde vergi dairesine işyeri yazısıyla raporu verdim nekadar zamanda haberdar olurum acaba

Slm .Raporumuz ankara kurulda neden bekletiliyor ? teşekkürler

beyaz19
0312 415 33 15 den kurula girmiş mi sorabilirsiniz girmiş ise kayıt numarası söylenir. Kayıt noyu söyleyip 0 312 415 35 97 arayıp çıkıp çıkmadığını öğrenebilirsiniz. Ayrıca
Buradan bakabilirsiniz
http://eviss.kvdb.gov.tr

İyi akşamlar.arkadaşlar SGK sitesinde görünen maaşla daha sonra bağlanan gerçek maaş arasında fark varmı?ABO oranları engelli emekli aylığına yüksek hesaplanıyormuş.sizce nekadar farkeder.

Bu konu hakkjnda kimse bisey bilmiyor galiba.ama benim bildigim biraz daha fazla bağlandiği .

Bu konuya yorum gelmediğine göre kimsenin bilgisi yok yada emekli olan arkadaşlar forumu takibi bırakıyor dolayısıyla cevap yazmıyor

İlknur hanım SGK da görünen le gerçekte bağlanan arasındaki fark önemli olan bu.ilginize teşekkür ederim

Arkadaşlar forumda daha önce emekli olanların yazdıklarından okumuştum ben 1.2.3.derece engelli oranları ile alakalı 150 TL ile 50 TL Civarı fazla alıyor engelli emekliler 1.derece 150 tl civarı fazlalık 3.derece 50 TL gibi fazlalık alıyormuş ortalama rakamlar yani böyle bir rakamlar yani maaşının %2 si kadar bir fazlalıkmış ben hesaplamıştım o zaman yukarıdaki rakamlar çıkmıştı şu an sanırım hesaplamak için en doğru yöntem + maaşın % 2 fazlası

18ocakta ankaraya ulaşmış raporum için nisan ilk haftasına ancak sıra gelir dendi haberiniz olsun arkadaşlar sabırla bekleyeceğiz artık

Benim aralik 18 raporum ayin 5 inde kuruldan cikti.sizinki de nisan 5 gibi bekleyin

Ilknur2010
Beklemek çok zor işimi severek yapmadigim için biran önce gelsin istiyoruzki işyerinden çıkışımızı alıp emekli olabilelim

Aralık kuruldan çıkan raporlar vergi dairelerinin hızına bağlı her biten gün yeni güne kapı açıyor adamın biri hastaneden rapor alamıyor başhekim imzalamiyor derken rapor alınıyor ankara onayliyor adam ölüyor başhekim e ölen arkadaşın kayinpederi teflon ediyor sayende rapor vermediğin damadın öldü diyor başhekim inanmıyor cenaze merasimine gidiyor iyi karsilamiyorlar doktoru demem oki arkadaşlar sağlık bedenimize iyi bakalim ölüme çare yok yüksek moral sabır

Hayırlı faktalar arkadaşlar benim bugün evise düşmüş %43 le giden raporum sürekli %41 sürekli onaylanmış anlamadığım yararlanacağı tarih 20/11/2018 diye yaziyor bu emekli maas icinmi gecerli acaba

Raporum evis düştü 3.8.20 18de %46 raporum 11 20 sinde tekrar sevkle geri döndü 13.12.20 18de tekrar ankaraya ulaştı dosya röpor%66 devamlı geldi arkadaşlar tüm bekleyenler inşallah mutlu sona ulaşır kelimeler kifayetsiz arkadaşlar hepinize slm saygilar

Üst Alt