Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Merhaba her hangi bir haber alan sonuçlanan varmıdır acaba paylaşabilirmisiniz

Yarın mutlu sona yarın ulaşıyorum arkadaşlar bugün iş yerine 3600 çıkışını verdim ssk emekli onayını dün almıştım vergi dairesinden belgemi alıp ssk ya dilekçeyi vercem allahım izniyle arkadaşlar bugüne kadar bana yazılarımı seven sevmeyen herkese canı gönülden teşekürler başta site sahibine ayrıyeten minnettarim bize böle online bir platform sundukları için belki burda faydalı bilgilerim yoktu kimseye bir faydam dokunmamistir sadece moral motivasyon için bile yeterli herkese istediği sonuç istediği hayal ve amaçları gerçek olması dileğimle dualarınız kabul olur inşallah

35tm35
arkadaşım allah sağlıkla mutlulukla emekliliğinini nasip etsin tabiki yararın dokundu darısı başımıza inşallah kalan hayatın kolay rahat sağlıklı olsun inşallah … didimden sevgiler kardeşim

35tm35
Hayırlı olsun darısı bizlere..

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rist53

Halen bi cevap yok muuu rist [emoji849]

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Selamun aleyküm hayırlı günler cümleten aranıza yeni katıldım bende

Benim de bir sorum olacak sizlere evıs ten sureklı takıp edıyorum ama 24 Aralık ta malıye bakanlığından cevap bekleniyor diyor bu durumda malıye bakanlığına gidiş tarıhı mı dır bu yoksa vergi dairesi nın yolladığı tarıh mı oluyor

maliyenin gönderdigi tarih bu tarihin üstüne ortalama bir hafta ekleyin ankara varıs

3600 çıkışını nasıl veriyor sunuz peki. bunun için vergi indirimi gerekiyor mu acaba. şartlar ı nedir ve maaş ne kadar olacak acaba?
bilgi verirseniz sevinirim.
hayırlı olsun inşallah.

35tm35
hayırlı olsun. detaylı bilgi verbilir misiniz.
vergi indirimi gerekiyor mu bunun içib

Caner16 yazdı:
Bugün 18:47. Haseki egitim arastirma hastanesine 03/05/2018 heyete girdim %37 cikti rapor itiraz ettim itiraim sonucu samatya egitim arstirma il saglik randevu almam istedi aldik gittim %55 cikti orda ve iki rapor bir birini tutmayainca beni hakem hastene yonlendirdi il saglik ok meydani egitim arastrmaya ordanda kalp 30 hiper karma10 vucuttu ameliyat yarasi cildiyede 5toplam 45 balthazar la 40 aldim bu ay 07/03/2019 da teslim ettim fatih vergi dairesine tekrar yeniden basa döduk 4ay sonra dendi bekliyecegiz artik benim olayim bu tabi hastane cilesini herkez blir burda

3600 kazanılmış bir hak vergi indirimiyle alakasız ben işimi sevmediğim için iş yerinden eksik evrak gelir tekrar çalıştığima dair kağıtla sevk isterler diye çalıştım vergi indirimi teslim almadım ama ssk emeklilik şartları oluşmuş onayı verdi bende iş sevmediğim ve engelli indirim sonucu geldiği için istifa ettim yani sole diyom indirim almak için iş yerinden çalıştığına dair yazı ile vergi dairesine gidiyorsun raporun ankaraya gidiyor tekrar sevk yaparsa ankara tekrar çalıştığına dair kağıtla vergi dairesine gidiyorsun aynı yada baska hastaneye sevk ediyor ben bu konuda böle karar aldım çalıştım vergi indirimini almadan işi 3600den yine bırakabilirim sevk dönüşleri çalıştığına dair yazı istomesi var buna dikkat arkadaşlar hastaneden raporu ankaraya gonderdim işi bırakayım mantığı biraz yanlış yani sevk dönüşü çalışıyor olman lazim

Beni hakem hastanesi yanitti. Evraklari ferhi dairesine yooluyor diye biliyordum oyle degilmis kendin teslim etmen gerekiyormus tabi 10 gun gibi bir sure kayip oldu hakem hastanesi hangi kurum isterse ona yolluyormus arkadaslar haberiniz olsun

Benim yazdıklarım neden silinir anlamış değilim sayın yöneticiler cevap verirmisiniz

Hastane eksik evrak la rapor yazabiliyor bu ankaradan tekrar sevkle yine vergi dairesine yönlendiriyor vergi dairesi çalıştığına dair yazı ile tekrar hastaneye randevusuz sevk yapıyor ikinci kez raporlar sevk edilince çalışmak gerekiyor

Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese sabır diliyorum, konuya geçersek 2016 yılında 3920 gün 17 yil süre ve % 51 oran ile vergi indirimi ile 1 yil kontrollü emekli oldum hersene sgk sevki ilerapor alip sgk tarafindan maliye ye raporum gidiyor bu sene 29.01.2019 da sgk yeni raporu maliye ye yollamis olup bugün itibarı ile hicbir bilgi alamiyorum verilen no larin hicbiri açmıyor sizlerden istediğim şudur ki maliyeden nasil bilgi alabilim rapor tarihine göre mi sira var oraya geliş tarihi ile mi ayrıca eviss ankara çalışmıyor ben izmirden yaziyirum ama eviss izmirde de ilk2016 basvurum var sadece 10/10/2018 de rapor icin islemlere basladim bekmekten biktim yardim rica ediyorum tesekkurler

Rahatsızliklarim ,
Depresif bozukluk ( tedavi ile kismen duzeken % 40
Kollesterol % 10
Bel fitigi % 8 totalde bu sene % 50 çıktı

Pskiyatri olduğu için sanırım her sene rapor istiyor maliye . Bilgisi olan bu böyle devam eder mi ederse nereye kadar eder sürekli rapor ıçin ne yapmam gerek

Siz emeklilik devamında her işinizi bırakıp raporu 1 ay önceden çıkarmanız gerekiyor ankara yoğunluğunu göz önünde bulundurarak 10 ya değilde 9 ay mantığı çıkıyor inşallah sürekli onaylanır arkadaşım surec bu sene böle bütün arkadaşlar şikayetçi durumdan telefonun ucundaki arkadaş bile ses tonundan anlaşılıyor çok yoğun aradık 03224153597 ondan şansınızı deneyin en azından soruna yanıt gelir insallah

Üst Alt