Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

Benimde eviss de eski rapor görünüyor size onerim telefon harici. İnternaktif vergi dairesi dilekcelerim de gorunuyor

Benimde eski başvurum görünüyor yenisi 17 aralıkta ulaştı halen bir cevap alamadım.Sizin kaçıncı başvuru vergi indirimine eski raporla çakışma oluyor diye hastaneye sevk edilyormu yada siz edildiniz mi? Bu dırumda olan arkadaşlar cevap yazabilirler mi.Benim 1 yıl önceki 32 ile onaylannadı 59dan düşürüldü hastanenin ölçüte göre yazmamasına sebeb.Şimdiki raporumda ölçütle birebir uyuşuyor diğer raporlada tanı ve bulgular aynı ama hala bir cevap alamadım.Bugün ulaşıp bilgi alan arkadaşlar aralığın hangi günündelermiş bilgi verirlerse seviniriz,teşekkürler arkadaşlar...

An itibari ile ankarayı aradım ocak ayı raporlarını işleme almaya başlamışlar arkadaşlar. Benim 9 ocakta Ankaraya ulaşan evrağım şuanda kurulda sıradaymış. Ve 15 gün sonra Cuma gününe gelecek şekilde tekrar arayın dediler. Merak eden arkadaşları bilgilendirmek istedim.

Shaky34 teşekkürler benim rapor 2 ocak tarihli pztesi ben aradığımda başlamamışlardı bilgilendirme için sağol

Ocak başlamışsaaa harika haber buu [emoji122] benim 16 ocak

SM-J701F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar merhaba,

12/11/2018 de fatih vergi dairesine teslim ettim.
14.11.2018Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor yazısı eviste belirdi.
bugünde Ankara'yı aradım
11/02/2019 de vergi dairenize yazı gönderildi dedi.

şimdi benim rapor sonuçlanmış olarak mı gelmiştir. yoksa eksik evrak varmıdır.
evise ne zaman düşer , elden teslim almam için çok erkenmidir.

Son düzenleme:
serh@t
Öncelikle hayırlısı olsun kendin gidip vergi dairesinden yazını alabilirsin sıkıntı yok.

Vergi dairesi ile bir işim yok ama ben raporu bile görmüyorum kurumlar arasinda yazışmalar oluyor sürekli cimere yazdim vergi indirimi bilgi almak istiyorum diye maliye saglik kuruluna sevk edilmiş başka da cevap yok zaten ayin 14 u oldu maas günüm 19 öbür aya kaldık inşallah son olur

Umit yalçın üçüncü kez vergi indirimine gitti raporum bilgine

Benimde eviss de eski rapor görünüyor size onerim telefon harici. İnternaktif vergi dairesi dilekcelerim de gorunuyor

Hangi vergi dairesi eski indirimi
gösteriyor

Nadyastias

nadyastias
Benimkisi Ankara Yıldırım Bayezıt v d.Esas sormak istediğim şey aynı rapor mu? Yoksa farklı zamanlarda alınmış 3 rapormu gönderdiniz vergi indirimi için....

Ben dün maliyeyi aradım benimki henüz kurula girmemiş. Benim yazım 24 Aralıkta gitmişti.

[FONT=Verdana]@alikemal82
[/FONT]
[FONT=Verdana]Raporlar (benim bildiğim) posta değilde bilgisayar aracılığıyla geliyor. Gelen rapor sonuçlarına (sizin üst yazı dediğiniz) memur DYS adlı uygulamayla yazı yazıyor o yazı şef şube müdürü müdür derken imzlardan geçiyor en son çalışılan işyeri/kuruma posta ile gönderiliyor. Gönderilirkende evise giriliyor (ki eviste var bize niye gelmedi demesinler diye :) )[/FONT]

[FONT=Verdana]Benimki 11/02/2019 da gönderilmiş sizinki ne zaman gönderilmişti ona göre vergi dairesine gitmeyi düşünüyorum. [/FONT]

nadyastias

Benim ilk raporum %60 sürekli olmasına rağmen benimkide ankaradan kontrollü geliyor benimde bu 3cü raporum inşallah bu son olur benim rapor ocak 23 nezaman gelir artık bilmiyorum 5 aydır maaşımı alamıyorum başka gelirim yok artık çok zor durumdayım Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

Kaya poyraz

Size kaç lira maaş bağlandı, şuan kaç lira bağlanıyor bilginiz var mı?inşallah sürekli olurda bu eziyettende kurtulursunuz...

Kaya poyraz arkadaş öncelikle geçmiş olsun geçen forumda okudum arkadaşın bir tanesi forumda cimere rapor süreli geldiği için itiraz şikayetinde yazmış ankara maliye den gelen cevap biz sadece dermatoloji,ruh hastalıkları,psikoloji ve onkoloji rahatsızlıklarına süreli rapor veriyoruz eğer senin rahatsızlıklar bunlardan biri değilse siz de şikayet hakkınızı kullanın derim.

24 nisan
Benim hastalığım koah şeker tansiyon sürekli raporum olmasına rağmen 3cü kontrolüm maaş ilk baglandığında 1040tl durdurulmadan önce 1320tl di şuan ne olur bilmiyorum beklemekten başka bir şey yok.

Istanbul vergi dairesi engelli servisini 2124538332 den aradım telefonu açan hanımefendi diyorki aramanıza gerek yok eviss i takip edin ordan görebilirsiniz iyide arkadaş rapor ankara dan geri size geleli 1 hafta olmuş siz halen bir raporu hazır hale getiremediniz sizin keyfinizimi bekleyeceğiz keyfi olarak sizi aramıyoruz herhal işimiz acil demekki arıyoruz

Eviss de itiraz raporlari görünmuyor ilk giden rapor gorunuyor mart 7elden teslim etmeme ragmen o telefonu acan bayan bana desin

alikemal82

Bana da aynisini söylediler .ayin 5 inde istanbula yollanmis bidr dalga gecer gibi ay sonuna doğru arayacakmisim

arkadaslar raporu 20 subat 2019 tarihinden sonra ANKARADAN onaylanıp gelen arkadaslardan SSG ya emekli olmak icin basvuru yapan VARMI varsa burda paylasabilirmi ?

Üst Alt