Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Raporum Ankara Maliye'ye gönderildi. Süreci nereden ve nasıl takip edebilirim?

arkadaslar raporo ankaradan onaylanıp gelen herkes icin hayırlısı olması dilegiyle darısı biz bekleyenlerin basına

Evis te kurul sonuçları gözüktü arkadaşlar %66 sürekli bu aşamada vergi dairesine gitmismidir 04 3 2019da kuruldan çıkmış buna göre cumaya kadar beklemelimiyim vergi dairesini

arkadasım vergi idaresi evise giriyor bilgileri zaten su anda vergi idaresinde evraklarınız bilginize

rist53 vergi dairesini aradım yazı işlemleri bir kaç gün sürüyormuş izmir kolay gider sorarız benim iş yeri denizli vergi dairesi mükellefi yani iş yerindeki ozurlu arkadaşlar oraya gidiyor raporu almak için

Ben baş parmagım koptu dikildi işyeriyle şikayetcide olmadım ama sürekli işgöremezlik aylıgı için başvuru yaptım beni hastaneye sevk ettiler önümde negibi sürecler var acaba yardımcı olurmusunuz

Bildiğim tüm numaraları aradım Ankara da ki 3-4 gündür açmıyorlar telefonları ulaşabilen var mı arkadaşlar hangi gündeler ? benim serüven geçen sene haziran ayında başladı 37 ilk rapor hakem hastahane raporu ise 62 oranla tekrar gitti Ankara ya umarım bir ay içinde sonuca ulaşır hepinize iyi akşamlar. Saygılarımla

29.01.2019 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye giremediniz )
04.01.2019 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
05.09.2018 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor
20.06.2018 Hastaneden rapor bekleniyor

Hibrahim35
Yazdığın vergi indirim için, o tarihten itibaren nerede çalışırsan çalış maaşın 2019 yılı için 50tl kadar artar. Emekli maaşına tesiri yok. Emekli olup yine çalışabilirsiniz
35tm35
Henüz gitmemiştir. Cuma günü veya Pazartesiyi beklerseniz ancak gelir. En garantisi Pazartesiyi öneririm. Git gel yapmamış olursunuz.

rist53

Allahim sabir versin .ben sizinki cikmistir kuruldan diye düsunmüstum.20 aralikti değil mi sizinki

ilknur 24 aralık bu hafta cıkar diye ümit etmekteyimde bakalım insallah olumlu cıkar sen basvurdunmu ssg ya?

Daha istanbula gelmemis raporum bekliyorum.bekle bekle bekle .ömrümuz hep beklemekle gecti

Arkadaşlar forumda okuduguma göre 18aralik tarihindeki rapor kuruldan çıkmış benimki 14 Aralık halen kuruldan çıkmadı bu nasıl oluyor bilgisi olan varmı

Arkadaşlar vergi dairemiz den Ankara'ya giden rapor umuza sonradan ilave evrak ekliyebiliyormuyuz?rapor e tebligatla gitti.

Dün evis te gözüken 66 sürekli rapor en alt kısmında olumlu sonuçlandı dair yazışmalar yapılıyor yazıyordu bugün iş yerine gönderilmiş malesef izinliyim inşallah yarın hallederim yazışmaları devam arkadaşlar inşallah sizinde bekleme sürelerini kisalmistir

İlknur senin durum nedir arkadaşım

Ankaraya ne zaman ulaşmıştı sizin raporunu. Çünkü bende tahmin yürütecemde. Benim raporum 9 ocakta Ankaraya ulaşmış

bugün 13 : 40 itibari ile ankarayı aradım 2 ocaklı raporumu sormak için dedikleri kasımdan kalmalarda var aralık ayıda var şuan karışık bir hafta sonra tekrar ara o zamana kadar kasım ve aralık bitebilir dediler bilginiz olsun

Planlanandan 1 hafta geri attık demektir geçmiş ola ….

Hastane evrakları eksik olan ( hastanelerin dataya işlemediği ) tahlil vb sonuçları geç gelenlerin evraklarına bakılıyor sizind edikleriniz bu oluyor. Bakanlıktaki arkadaşım dan aldığım bilgi budur arkadaşlar. Kurul ilk önceliği geçmişte gelen evraklara veriyor.

Evis güvendik işyeri yazı gönderildi diye bende ssk dan cikis kağıdımı aldım iş yerine verem arkadaşlar beklenen sürede geçen sikintili süreç şuan keyifsiz normal bir gün gibi yani heceli bekleyişin sonuna sasiriyorum aşırı sevinç mutluluğum olmadi inşallah siz benim yerimde sevinirsiniz

güngör olta

O konu hakkında bilgim yok ama çok fazla evrak olduğunu zannetmiyorum. Çünkü ; günde 100 evrak geliyorsa 10 tanesinin tahlil vb bilgileri eksik oluyor. Bakanlığa günde kaç evrak girdiği bilgisi olsa yaklaşık bir süre bilgimiz olurdu.

Benim eksik evraktan geri geldi. Tekrar kurula ulaşma zamanı 25 Aralık. Ama hala işlem sonuçlanmadı. eksik evraklara öncelik verildiğini düşünmüyorum.

Kurul ortalama 3000 ile 5000 bin arası dosya giriyormuş haftada yani yoğun olduklarını telefonla arayan arkadaşlara bunu söylüyorlar benim iş yerinde bölümümün değiştiğini mobing hissine girdiğimi raporu en kısa sürede beklediğimi solerim bana 3000 bin rapor bakiliyor dedi buna emekli olup rapor yenileyen iş yerinde bolum kaza raporları sanırım çok zor bir sistem 7 ay nasıl sabretmesini akıllara ziyan

Evis e gelen msj ssk gösterdim emeklilik olma kriterleri yeterli onayını ve iş yerine kidem alabilmem için yazımı aldım arkadaşlar herkesin hakkında hayirlisi

Selam arkadaşlar 2018 06 ayinda baslayan serivenim bu ayin 07/03/2019 itibariyle devam etmek de rahatsizligim kalp bayps 30 karma hipertami 10.picak yarasi gogüste ameliyat icin5toplam 45 baltazar 40 la ankaraya gitti 03/072019. İtibariyle elden teslim ettim fatih vergi dairesine ben hakem hastane evraklari yolluyor diye biliyordum oyle degilmis tabi biraz gun kaxirdik bu yuzden hayirlisi

Üst Alt